Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiberblog Meghackelték a FIDESZ-t? 2019.12.03 14:18:56
„Az Igazság Ligája” nevet használó szervezet (vagy személy) jelentkezett azzal, hogy meghackelte a FIDESZ-t és a megszerzett adatokat több újságírónak is továbbították, valamint ígérik, hogy a megszerzett adatokat fokozatosan nyilvánosságra fogják hozni...
Nem az a kérdés, hogy lesz-e válság, hanem az, hogy mikor. Ez a közgazdasági közhely határozza meg most az Orbán-kormány hívei és ellenfelei gondolkodását. Mintha mind a két oldal már a válság időszakára készülne, hiszen a kormány gazdaságélénkítésről, az ellenzék pedig a kormány által bőven…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.08.02 13:14:25
@Tzp: "Az emberek egy része azt hiszi, hogy a kormány jó gazdaságpolitikát folytat. "

Ugyan dehogy, a szemkilovetok idejeben sokkal jobb volt a gazdasag. Az hianyzik a magyaroknak, mert az Orban meg arra sem kepes, hogy sortuzet vezenyeljen a tuntetokre.
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.06.26 19:39:02
@Dániel Galsai: "de ez persze nem várható el egy olyan mentálisan beteg gyűlölködőtől,"

Egyetértek, ezek tényleg szimplán elmebetegek. Valójában egyáltalán nem érdekli őket az ország, de még saját jolétük sem, vagy a valóság.
Elmebetegségük miatt, nem tudnak mást mint kényszeres vak gyülölettel tagadni a valóságot, amiért nem az történik, mint amit a beteg agyukban elképzelnek.
Orbán nem tudna olyan jolétet teremteni, amire ne ezzel a megszakítás néküli eszement gyülőlettel reagálnának. Sőt inkább csak tovább hergeli őket. Mert minnél inkább jobb helyzetbe kerül az ország, annál inkább távolodnak attól, hogy a BETEG TORZ VILÁGUK valaha is megvalósúl.
Ha Orbán holnaptól alanyi jogon aranytömböket osztogatna az embereknek, akkor még jobban gyűlölnék mint eddig.
Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. ..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.05.27 23:12:03
@Ader Janos: Ez nem vicc. A liberálisok úgy érzik, ha nem verik őket hülyére, akkor már ők győztek. Elképesztő de tényleg ott tartanak, hogy az az eredmény ha csak laposra verik őket :)))))))))
3 dologgal is lábon lőtték magukat. ..
  Molnár Gyula Bangónétól kapta a selyemzsinórt. Ceglédi Zoltán politológus az MSZP élén bekövetkezett változásról (ATV, 2018. május 24.)   /”Képviselőkbe folytani a szót illendő?” Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes szocialista politikusok (Hír TV, 2019. február 18.)/ Gondolom, rögtönzött…..
A nacionalisták ellenségek, mert szét akarják verni az EU - hangsúlyozta a Bizottság elnöki tisztének néppárti várományosa;  A populisták ácsingózhatnak vezérszerepre Strasbourgban, csak éppen a közhangulat nem támasztja alá nagyra törő terveiket és éles belső ellentéteik is zavarják a saját…..
Kívülről is látszik, hogy egyre öregebbek a Fidesz hívei, a fiatalok inkább más pártokra voksolnak. Zelenszkij a sötét ló, mert amit idáig produkált az példátlan, csak az a kérdés mi jön ezután?  A nemrégiben küldött levélbomba után kiderült: egy szélsőjobbos amerikai félkatonai szervezet …..
Orbán Viktor rezsimje biztosan nem maradhatna működőképes még évekig olyan ellenszélben, amilyenben a Fidesz vezetői most próbálják egyensúlyban tartani a NER-t. Ezért létfontosságú számukra, hogy valamiféle áttörést érjenek el a populista politikai erők a közelgő EP választásokon. Amennyiben ez nem…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.04.17 05:26:01
@felső határ nincs: Ja, már csak az arabok és a szellemifogyatékosok szavaznak rájuk.
Nehéz értelmezni Orbán kormányprogrammá emelt lózungját a kereszténység megvédéséről. Ahhoz túlontúl farizeusok, hogy a hittételekre gondoljanak, a kultúrát pedig szemmel láthatóan csak a habonyi szájhagyományokból ismerik...
Nagyon vicces, amikor a demokrácia sírásójaként emlegetett fideszesek a demokrácia sírásójaként emlegetett Facebookot akarják megregulázni...
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.04.11 20:36:05
Volt egy időszak, hogy Bayer Zsolt jókat írt. Értett a szakmájához, és ennek megfelelő színvonalú produktumokat tett le az asztalra.  Sajnos azonban minden véget ér egyszer - mondják.  Előre tisztázni szeretném, hogy magamat a középtől kissé jobbra álló embernek tartom, ilyen közegben nőttem fel,…..
Egyre többször jut eszünkbe a magyar miniszterelnök szerepléseit látva a „nyomják Krahácsot!” szállóigévé vált mondás Baktai Ferenc kabaré-jelenetéből. Olyan helyzetekre használjuk ezt a kesergést a magyarok, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összefogott ellenünk. Kétségtelen, egyre fogynak a…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.04.01 13:08:02
@Kispangit: "3 a 190 ellen, ezt nem magyarázzátok ki, Orbanisták (gondolom, ez úgy jött ki, hogy a magyarok nem szavazhattak)"

Orbánnak van annyi támogatottsága, es persze zsarolasi potencialja hogy 190-en mellette szavaztak. És csak 3 szelsoges liberalis szavazott ellene. Orban megmondta, ha nem az O akarata ervenyesul, es nem szavazzak meg az onkentes felfuggesztest, akkor kilep a neppartbol. Amugy termeszetesen a 12 fideszes kepviselo is megszavazta, az onkentes felfuggesztes, hiszen ok talaltak ki, hogy megmentve a neppart valasztasi kampanyat ideglenesen felfuggesztik magukat.
A Független Hírügynökség filléres gondokkal küszködik. Legtöbb munkatársa már szakított vele, és várja, hogy a tulajdonos kifizesse. Hetek óta Szele Tamás tartja fenn a látszatot, méghozzá színvonalasan. Delente kér egy kávét a pincértől, és a képzeletbeli kávéházban mesélni kezd nekünk, a digitális…..
A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2019.03.31 01:33:06
@vajdasagi: Elképesztö volt az a pofátlan arrogancia. Szétverték, szétlöték az embereket, kigunyolták az áldozatokat, kitüntettek a gyilkosokat.
Azt hittek bármit megtehetnek következmenyek nélkül. Sajnos az igazságszolgáltatás elmaradt. Egyetlen rendört , birot, ügyészt, politikust sem büntettek meg, akik felelősek voltak a kegyetlenkedésekért. Egyedüli következmény az elsö, második, és harmadik kétharmad. És az, hogy remélhetöleg SOHA TÖBBÉ NEM JUTNAK A HATALOM KÖZELÉBE SEM.
Képzeljük el, hogy egy puccos fogadáson egy potentát túleszi magát osztrigából, melynek következtében erősen csikar a hasa. Halkan jelzi környezetének, hogy baj van, majd farpofáit összeszorítva, izzadva elkezd oldalazni a toalett felé. Ekkor szembe jön vele egy félig-meddig barátja, akit kizárólag…..