Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs. Attila

2 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pszichofilozófálás... Eset #1 2011.05.12 19:55:00
73 éves nő, az unokája hozza be az osztályra. Arról számol be, hogy kb. 3 hónapja furcsán viselkedik, éjszaka nem alszik, leszedi a gipszkartont a falról, vakarja a falat az ajtó mellett, összepakol, mintha elmenni készülne, azt állítja, hogy halott csecsemőket lát egy, a házban…..
Pszichofilozófálás... Nos... 2011.02.23 21:29:00
 Üdv mindenkinek!Egy jó barátom ajánlotta, hogy próbáljam ki: leírni minden gondolatot, megtanult dolgokat, emlékeket egy bizonyos témáról, abból a célból, hogy jobban "letisztuljon", megmaradjon az. A téma ez esetben a pszichiátria, pszichológia, és minden, ami…..
"350 ezer dollárt költöttünk a vb-rendezési kampányra, de biztos, hogy megérte" – nyilatkozta az Interfaksz-Zapad hírügynökségnek Vlagyimir Naumov. A fehérorosz jégkorongszövetség elnöke azt mondta, ha félmillióra lett volna szükségük, azt is előteremtette…..
Cs. Attila 2009.05.21 16:15:07
@OliBLOOD: Főállású kapitánya úgy néz ki még a világbajnok oroszoknak sem lesz.
Ryan O'Byrne, a Canadiens játékosa nem vette észre, hogy kiállítás miatt a kapusa már lekorcsolyázott, és a saját kapujába passzolt. Ezzel egyenlített a New York Islanders, amely utána a büntetőpárbajban is jobbnak bizonyult. O'Byrne-t csúnyán kifütyülték. Nem mindennapi eset…..
Jégkorong A fegyelmi határozatok 2008.11.20 14:32:00
A fegyelmi bizottság a fő feladatának a fair és tiszta játék garantálását tekinti - az EBEL-testület ezzel magyarázza, hogy rendkívül kemény ítéleteket hozott az Alba Volán–Red Bull Salzburg mérkőzésen történtek után. Az alábbiakban magyar fordításban ismertetjük a…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..
Öt Mol Liga-meccsről lesz szó ebben a posztban, ilyenkor nem illik egy eredményt kiragadni a kontextusból, de most muszáj: rettenetesen megszórták a csíki csapatot a lila-fehérek. A nap másik rangadóján szoros csatában verte a Dab.Doclert az NZ-Stars. Az SC Csíkszereda még…..
Gyengébb, a játékot tördelő ellenfelekkel szemben nehéz jól játszani. Így kezdte a magyar–szerb mérkőzés értékelését Énekes Lajos, a válogatott edzője. Az is kiderül, péntek este korántsem voltak elégedettek a csapat játékával. Bónusz: videón a 9-1. "Várható…..
Cs. Attila 2008.11.08 13:04:04
1990-ben története egyetlen bajnoki címét szerezte a Jászberényi Lehel. A döntő 4. mérkőzésén hazai pályán verték 6-0-ra a Ferencvárost. Ha még nem látták, hogyan hárít a mezőnyjátékos büntetőt, és mit csinál utána, mindenképp nézzék meg a videót.Kilenc évvel az…..
Három sima mérkőzést várhattunk a vasárnapi Mol Liga-sorsolás alapján. Az is lett, de becsúszott egy hatalmas meglepetés. Az UTE, az NZ-Stars és a Progym nyert.Kezdjük a váratlansággal. A 38. percig vezető HC Csíkszereda negyedóra alatt hat gólt kapott Gyergyószentmiklóson, és a…..
Az Alekszej Cserepanov halála utáni vizsgálatok szerint a támadó évek óta súlyos beteg volt, jelentette be Vlagyimir Salajev, a KHL ügyvezető igazgatója. Az Avangard Omszk viszont közölte, a csatár minden orvosi vizsgálaton átment, semmi baja nem volt. Salajev nyilatkozata szerint a…..
Az 1. forduló után jön a 2. Nagy szeretettel fogadott gólösszefoglaló-sorozatunk újabb négy videóval jelentkezik. A hiányzó egy-egy felvételt is igyekszünk beszerezni, hogy teljes legyen a kép. Addig is 27 gól következik. Ezúton jegyezzük meg, hogy a projektben velünk…..
Nem győzzük elégszer mondani, indul a Mol Liga, amelynek alapszakasza igen érdekesnek ígérkezik. Szerintünk egyáltalán nem lehet megjósolni, mi lesz a vége a 36 forduló után.Mindig acélos a Dunaújváros, sose lehet tudni, mire képes az Újpest, izmosodtak a székelyek, belépett a…..
A marokkói–magyar–kanadai védő Angliából Franciaországba szerződött. Ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott bő keretében szereplő valamennyi játékos A csoportos ország bajnokságában játszik a következő szezonban. Ilyesmire még soha nem volt példa. Ezen legfeljebb…..
Cs. Attila 2008.08.06 16:26:33
Ez a hét a várakozás jegyében telik. Meg a következő is. Egy darabig még nem tudhatjuk, milyen bajnokság meccseire járhatunk a következő szezonban. Azt sem, hogy pontosan mely csapatok küzdelmeit láthatjuk majd hétről hétre. Véleménye persze mindenkinek van az ügyről, nekünk is.…..
A jégkorongblog szerkesztői meglepetten tapasztalják, hogy a világ legjobb olvasói körében mekkora indulatokat szabadítanak fel a magyar és a romániai csapatok közös ligájáról szóló hírek, információk. Ezért úgy döntöttünk, megpróbáljuk összefoglalni, szerintünk ebben az…..
A jövő hétfőn esedékes ligaülésen már a következő bajnokság menetrendjéről tárgyalnak az érdekelt klubok, tudta meg a jégkorongblog. Információink szerint a dolgok határozottan haladnak a magyar–román kvázi interliga létrejötte felé, bár végleges szerződések még…..
A dunaújvárosiak megtalálták Ferjo utódát, ez a legfontosabb hír kupagyőztes csapat környékéről. A klub szlovák, francia és magyar csapatokkal is játszik felkészülési mérkőzéseket, edzőtáborozni Léván fognak, és jön a kanadai edző. "A szlovák Branislav Hippik…..