Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semk700

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek hírünk van: idén újabb szakértő erővel gazdagodott a Homár! Új partnerünknek, a Pénzügyi Navigátornak köszönhetően mostantól a bank- vagy biztosító ügyben hozzánk forduló kedves és naiv ügyfelek pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsot is kapnak. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat díjmentes…..
Zoltán telefonja elromlott, ezért szervizbe küldte, ahonnan nagy meglepetésére azzal jött vissza, hogy a hiba oka beázás. A további szakvélemények is ezt bizonyították, pedig a telefon beázást jelző markerei is épek voltak és  Zoltán sem érti, mi történt. Így viszont bukta a garanciális javítást.…..
semk700 2020.01.22 10:04:13
@Terézágyú: mindegyik működik a mai napig. vagyis egy sony-m pár éve (még kb 3" volt a kijelzője mérete) már nem, de azt én basztam el szoftver frissítéssel és már nem volt kedvem bohóckodni vele. még az lg arena telefonom is működik mind a mai napig....
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
semk700 2019.12.09 12:21:11
hainatools.net/#faq

szerintem ez sose volt német, pláne nem feltörekvő....
Péter elküldte nekünk is a Volánbusznak feltett kérdéseit, amikre válaszolni nem tudunk, de a felvetés érdekes. A néhány kilométernyi plusz nem is mindig eredményez büntetést, ebben az esetben viszont 250 Ft helyett 8745 Ft-ba került a kis kitérő. Az üzletszabályzat szerint persze ez így van…..
semk700 2019.12.03 15:31:36
@Opportunista mikroba: szerintem ma már nagyon-nagyon sok munkáltató örül, ha lasszóval tud fogni magának új dolgozókat és a régiek nem mennek ki a lajtán túlra dolgozni, nemhogy még teljesíthetetlen feltételeket szabjon
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Mondhatnánk, hogy nem nagy ügy, de közben mégis. Egy kis családi cégnél még talán elmegy, de egy akkora cégtől, mint a UPC mást vár az ember. Például, hogy ne legyen hónapokig bugos a honlapja, vagy ha már nem sikerül több hét alatt sem megszerelni, legalább ne hárítsa az emiatt fellépő költségeket…..
semk700 2019.10.30 12:36:19
@ahha: nálam ugyanez volt. de én befizettem a upc oldalán a myupc menüpontban. pár nap múlva a díjnet rendszerében fent is volt a számla, méghozzá "rendezett" megjelöléssel, úgyhogy próbálkozz te is
Ádám belefutott a kamunak bizonyult asicsfutocipo.com-ba, amit már 2017-ben sikerült egyszer letiltatni, de a kommentek alapján látszik, hogy pár hónapja újra szedi áldozatait. A kamu webshopos csalásoknak nagy hagyománya van, a végén még örülhetünk, ha csak a termékért fizetett pénzt buktuk és nem…..
semk700 2019.10.29 07:50:55
@ProsTata: ha megadod a valós TITKOS telefonszámod, akkor az már nem titkos....
via GIPHY Olvasónk tudja, miért fontos időben megvenni egy koncertjegyet, de hiába minden, a System Of A Down jövő júniusi koncertjéről mégis jól lemaradt, hacsak nem akarja végigülni az egészet. És ezzel valószínűleg nincs egyedül, a Live Nation facebook oldalán jó pár csalódott kommentet…..
semk700 2019.10.24 08:38:01
@juhaszvik1: a rammstein meg tudta csinálni az idén. ott se ment minden tökéletesen, de azért olyan nagy hibák nem voltak a rendszerben és kis összegért át is írták a nevet ha kérted (hivatalosan)
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
semk700 2019.10.04 09:44:41
@Etniez: szerintem ez a hasonlít picit sántít és amit írtam nem okoskodás, hanem józan parasztész, legalábbis mifelénk. Én rá szoktam kérdezni egy akármi vásárlásakor (áru, szolgáltatás stb) az engem érdeklő részletekre. Egy mobil előfizetés vásárlásakor pedig nem árt tájékozódni az összes részletről, főleg az apróbetűk miatt. Példa: ha házhoz szállítást kérek egy nagyobb termékre, akkor mindig mondom, hogy úgy kalkulálják a szállítási költséget, hogy a szállítónak fel kell hoznia a 4. emeletre és nincs lift. érdekes módon legutóbb a csávó felkapta a 80 kilós hűtőt a hátára és felhozta a 4.-re.
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
semk700 2019.09.25 13:30:35
@JunkieeeBoy: én a multkor az eventim oldalán vettem jegyeket a hun-esp amerikai foci meccsre. az eventim rendszere felszámolt 500 forintot az otthoni(!) nyomtatásra.... mondjuk miután mindenki hőbörgött, visszautalták mindenkinek
Dóra fittség helyett bokasérüléssel távozott a Fitness5 edzőteremből, hogy aztán hetekig küzdjön a műfű által takart titkos gödör okozta rándulással. Kompenzációt szeretett volna, ügyvédhez fordult, két hónappal a baleset után pedig hiába próbált bejelentkezni a terembe, azt írta nekünk, hogy…..
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
semk700 2019.06.12 12:47:18
@juhaszvik1: pedig valszeg az történt amit említettél. valaki eltömítette a kiadó nyílást. a rencer úgy érzékelte, hogy bérlet kinyomtatva. a vásárló meg úgy érzékelte, hogy nem esett le a papírfecni a nyílásba. miután eljött onnan, már bukta az ügy. én ezt úgy védem ki, hogy úgy szervezem a bérlet vásárlást, hogy mindenképpen "marika" néni adja ki a pénztárablak mögül
Egy celldömölki mozdonyvezető Budafok-Belváros közelében járt tehervonattal, amikor arra lett figyelmes, hogy a sínen előtte valaki tehetetlenül fekszik, és integet - egy székesfehérvári nyugdíjas volt, akit szerencsétlenségére éppen a sínpár kellős közepén kapott el a…..
Lehet, hogy semmi sem történt, de lehet, hogy nyomra tudunk vezetni egy Peches Ügyfelet, aki elhagyta a pénzét-iratait. Lili fura jelenet szemtanúja volt vasárnap este az áruház előtt, alant közöljük a történetet. A teljes rendszámot nem írtam ki, de az érintettnek persze majd…..
semk700 2009.02.09 11:01:33
semk700 2009.02.09 11:05:16
@tüvapok 2.0: felnőtt tartalmak?
Nuttint az dühítette fel, hogy a Penny Market - bár erre nem hívja fel a vevők figyelmét - a bankkártyával fizetőktől nem a pontos, hanem a kerekített összeget veszi le. Szodoma és Gomorra! Most nem lennénk a Penny Market helyében, kínpad és kaloda hajtás után. A mai napon kicsit…..
E heti pechvogelünk Péter, aki bedőlt a reklámnak, így valami leírhatatlanul gusztustalan habot nyomott a torkába. Az eredmény: azért nem horkolt, mert hányt helyette. A Homárnak kifejezetten tetszik a szer hatásmechanizmusa, miszerint a horkoló embert gusztustalanná teszi önmaga…..