Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manga2

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bartalis nem lesz ott a bolzanói vb-n..
manga2 2023.12.23 09:24:49
@rikkitikki: jó jó! értsük mi azt a második élvonalat na...
...mert más több az úgyis jelenleg egy rózsaszín álom...
Kevin Constantine nem tér vissza Magyarországra..
Hogyan tovább, magyar jégkorong?..
A Kanada elleni csatártriók játszanak Dánia ellen..
manga2 2023.05.14 21:19:41
oszt' a mecsekről is lenne vélemény:
az a pár elfogult hokifelebarát figyelmébe ajánlanám a mai mérközést és nem csak!
mint láttuk kedvencünk a 62-es élsportoló 2 db olyan ovodás korongeladásnak nem nevezhető műveletet hajtott végre, amit még lesajnált Erste ligánkban sem tesznek átlag hokisták...
ha megteszik következő szezonban repülhetnek még Jászberényből is!!!
na és ezek után eurocat sport rajongónk véleményét osztva az a végkövetkeztetés, hogy sajnos a fasorban sem vagyunk az elit csoportban, mivel ezek az eladott korongocskák kikényszerített hibák egy olyan csapat álltal ami tényleg a sportág krémje!! ezt nem észrevenni vagy eltekinteni felette tulzással is elfogultság lenne...
nos ami a 62-es sporttársat illeti, szerény véleményem, hogy feladni egy svéd elit ligát egy osztrák liga közép csapatáért az szakmai visszaesés, vagy sport nyelven lefőtt kávé döntés a sportoló részéről (megalkuvás)! és itt nem leírva a sportoló eddigi érdemeit!
tehát nem lehet 1 lőtt góllal per mérközés bentmaradni ezen a szinten!
lehet álmodozni de a mai csoport eredmények alapján már nem elég egy mérközést nyerni, kötelező a 2 ami lássuk be elérhetetlennek tünik..
mert eddig 10-15 perceket tudott ezen a szinten a csapat hokizni ami nem elég tetszik nem tetszik a kedves elfogult szurkolónak!
ami a megnem pályázott vb-t illeti valaki itt a fórumon jól mondta: egy kormánygarancia még nem jelent automatikus szervezést!
és nem utolsó sorban aki emlékszik az utolsó Bp.-i második ligás Vb-n a magyar mérközéseken kivűl a kutyát se érdekelte a többi mérközés magyar részről, mert lássuk be pár száz lézengő néző az még nem hoz a konyhára semmit...(aki volt ilyen meccseken látta)
és nem kellene kiindulni ilyen kanada gála mérközésekből se ahol az egymeccses kiváncsiskodó nézővel volt tele a csarnok, mert az nem mérvadó!
úgyhogy lehet okoskodni ezen a téren is egy cseppet!
manga2 2023.05.15 22:48:21
Ki fikáz itt magyar jégkorongot felebarátom??Véleményt nem lehet nyilvánítani itt apukám, há mi van mán??
Tudomásul kell venni a valóságot, nem csak zsebhokizgatni itt írogatás közben!
Fizet téged a halál mikor rózsaszín szemüvegben nézted a Kanadát ...olvassuk csak vissza ki fikázta a válogatottat a felkészülések során szinte minden mérkozés után?!
Vagy már az emlélkező tehetséged csődött mondott, mint az alkapitányunk a kapu előtt 2x-is?
Többször mondtam, csak nem figyelsz Domokos sose, hogy szeretett válogatottunk, akkor lesz magasabb szinten, mikor mégtöbbet fognak dolgozni a magyar jégkorong háza táján és valósan fogják értékelni a kis előrelépéseket a hozzaértő szakemberek! És itt értsük azokat akik nem lógnak lépten nyomon a magyar hoki nyakán csupán azért, mert ők valaha kis sztárocskák voltak a jégpályákon és semmi szakmai felkészülés nélkül "színezik a kifestős könyvet" ha kell hanem...
Legyen a szó a játékosok-é a franciák és osztrákok ellen, 'oszt utánna beszélünk!
Aki nem veszi tudomásul, hogy más kis hokinemzetek is fejlődhetnek, nem csak a magyar, sőt fejlődhetnek olykor többet is-az egyszerűen vak és infantilis fanatikus!
Bekellene látni azt is, hogy jelen helyzetben mind az osztrák, mind a francia, mind a dán liga erősebb a mienknél- s akkor minek a hurrá optimizmus és mire???
Kicsikomám ez nem UTÁLAT csak te gondolod ezt ...
Clarke távozott, a helyére egyből hat légiós jött..
Újabb szálláshelyet ajánlanak a magyaroknak a finn szervezők..
AZ MJSZ NEM KAPJA MEG A KORMÁNYGARANCIÁT A VB-RENDEZÉSHEZ..
manga2 2022.04.04 20:49:00
Kedves Kisles szerkesztők!
azért, mert nagy g. válogatott játékos, mint többszörösen vissszaeső - nemkéne mosdatni a szerecsent személyében!
ha valaki nem tudja kontrolálni az indulatait, érzelmeit és főképp a kezeit, mert épp nem egy OB2 szintű ellenfél van a pályán, mit keres szerintetek a jégen? ha akkora nagy sztár miért nem a cseleivel, gyorsaságával tűnik ki egy döntőn, elődöntőn???
miért sz*rújpestezik egy hangosbemondóval a kezében?
azért, mert ilyen semmiházi jelleme van kéremszépen!
valakitől elhangzott, hogy érdekes módon ahol a fradi megjelenik ott álltalában balhé van, na vajon miért?
ezen is elkéne gondolkodni...kollégák, mert ez valóság!
gondolom Fodor edző "úr" se kapott ingyen taslit, vagy ha tényleg kapott is, miért viszakozott??
egy szó mint száz: az edző is megéri a pénzét a fradinál a "fradi szivezéssel", a keménykedéssel, a csíki nézők is olyanok amilyenek, de a durva hokit csak a Fradi és a Brasov nyomatja!!!
szerintetek a játékokos találják ki maguktól mindezt a híres taktikát??? inkább úgy vanez , hogy bizonyos klubbok vezetői és edzői adják a lovat a játékosok alá!
és úgygondoljátok csíkban megkellett volna pusziln
iuk gerikét úgy a szurkolóknak, mint a játékosoknak, egy ilyen megmozdulás után, mert Ő a nagy Ő???
majd meglátjátok a Tüskében milyen válogatott társaság fog "szurkolni" a fradinak, főképp többségében olyanok akik egész szezonban azt se tudták, hol a bejárat, nemhogy ki kivel játszik?
lessz ott külömb rigmus is, mint csíkban és az Újpest is előkerül bizonyosan...
a szurkolónak bármilyen hülyén hangzik is, de joga van óbégatni-nemtetszését kifejezni, még akkor is, épp a ti fületeknek ez nem tetszik...
minden tiszteletem amúgy a műsorokért a hokiról, hétről hétre!!!!