Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beka78

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este az Opera környékére fújja össze az ország szemetét a szél: 1. Az Operában a Fidesz és a KDNP ünnepli az új alkotmányt. 2. Odakint a demokraták tiltakoznak, a demokrácia védelmében: Magyar Szolidaritás Mozgalom gepnarancs.hu Civil Kontroll - EMD Kék Szalaggal a…..
Ha megcsinálnák egyszer a magyar Elnök embereit, nálunk nem dráma lenne, hanem sírvaröhögős sitcom, túl az angol abszurd humoron. Lassan 1 éves a kormány, szóval közeledünk az évadzáró epizódig, látszik, hogy a Nagy Átívelő Szál így az évad végén az alkotmányozás. No,…..
beka78 2011.03.31 14:02:22
@laspalmas: más a két fogalom. A honvédelmi kötelezettség minden nagykorú állampolgárra vonatkozik, 55-60 - nem tudom pontosan - éves korig (nők-férfiak külön kategória). Ez nem azt jelenti,hogy a nőknek is le kell AK-zni az ellent, hanem magába foglalja pl. egy árvízi védekezéskor (akkor is a HONt kell védeni ugye) azt, hogy kirendelhetik őket pl. tábori konyhára segíteni a főzésben, vagy bármilyen támogató munkára amíg a férfiak melóznak stb.... a Honvédelmi kötelezettség polgári védelmi kötelezettségből, honvédelmi munkakötelezettségből és hadkötelezettségből áll, utóbbi csak férfiakra vonatkozik jelenleg is, csak fel van függesztve - nincs megszüntetve.
Subba Subba szív iWiW: Szexisten 2011.02.04 11:11:00
Miss Apple Milf Variációk egy témára Biciglisek Szexisten Valentin Live RPG-re készülve Milf Military Fotómodell Inkább lilát Variációk  ..
beka78 2011.02.05 11:36:45
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
beka78 2010.11.24 23:32:08
@pakesz: pont azt mondom, hogy miért csak a házastárs? A mnyp-ban lehet rendelkezni az összegről, ha meg nem teszed, akkor elosztják a törvényes örökösök között (itt jön a képbe drága jó anyám, testvérem meg a leendő gyerekem...)