Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uwotm8

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
uwotm8 2019.03.06 23:33:26
@Comte de Gippaud: Az a baj ezzel, hogy pl az általad említett "tegyük jobbá az oktatást"-ra nem egy pártnak volt válasza a kampány idején. Mind pl a Momentumnak (most hirtelen ráguglizva: program.momentum.hu/ ), Együttnek, de még akár a Jobbiknak is olyan programja volt, amelyre mind pedagógus szakszervezetek azt mondták, hogy az adott területen fejlődést lehetne elérni, s mindezt gazdasági szakértőkkel összeülve dolgozták ki. Tök jó programokat toltak ki, számokkal alátámasztva, amelyeket tényleg reálisnak lehetett nézni. Mindez egyébként igaz pl az egészségügyre is, nyugdíjfinanszírozásra, a szociális fenntarthatóságra, fejlődésre, migrációra.

És eljutott mindez a paraszthoz? Nem. Mi jutott el? Migránsok, Soros, faszom. Az a helyzet, hogy igenis lett volna más opció, csak ahhoz olvasni kell, tájékozódni, de inkább egyszerűbb az, hogy a számba adják, hogy Juhász nőverő füves buzi, neszavazzrá, Gulyás kommunista (wtf, élt egyáltalán már a kommunizmus idején?) buzi, szavahihetetlen, Fekete-Győr egy kommunista buzi (detto wtf, élt már a szerencsétlen a kommunizmus idején?), neszavazzrá, Hadházy a szomszéd vénembert ölte meg, neszavazzrá, stb. Innentől fogva már az is mindegy volt (sőt, még mindig az) hogy ezek az emberek mit mondtak. Hiába iskoláz le ebben a videóban Gulyás az "ellenség" fészkében mindenkit, akkor is buzi marad. Hiába akar Hadházy egy köztévében kiegyenlített tájékoztatást, akkor is egy hiteltelen szomszédgyilkos, marad akit végighúztak egy folyosón (és még a zoknija is lyukas vót!!!!). Hiába leplez le Juhász lakásmaffiahálózatot BP-n Rogán főszereplésével, akkor is egy nőverő drogos. Hiába tesz le Fekete-Győr a Momentummal egy szakértőkkel együtt kidolgozott programot, akkor is kommunista ficsúr marad.

Tökéletesen, a butaságra, a félelemre, a tájékozatlanságra megépített gépezet az, ami a Fideszt a hatalmon tartja, és nem pedig az, hogy nincs alternatíva.