Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ian

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötödik epizóddal folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész eseményeit...
Mindig is kíváncsi voltam, hogy mennyire biztonságos Kínából webshopon keresztül rendelni. Hallottam hihetetlenül nagy átverésekről és alig 1 hét alatt megérkező csomagokról is. Épp konyhai kütyük iránt érdeklődtünk, és itthon horribilis áron vannak a pár száz forint önköltségű Kínából importált…..
Legutóbb már spoilereztem, hogy a következő cikk az 5 leghitelesebb közéleti személyről lesz. A lista természetesen most is szubjektív, és csak a birtokomban lévő információk alapján tudtam összerakni. Sajnos a szereplők belső gondolatait nem ismerem, így lehet, hogy félreismerem némelyiküket...
Simicska Lajos után szabadon egy másik szó jutott eszembe a címadás során, de maradtam inkább ennél a szalonképesebb kifejezésnél. Összeszedtem 5 közszereplőt, akik talán a legtöbbet ártanak a mai magyarországi politikának, közéletnek. Már most elárulom, Orbán Viktor nem lesz rajta. Ennek nem az az…..
Ian 2017.11.30 11:14:05
Hannibal Lecter, Patrick Bateman, a Joker és számos további filmes karakteren túl nem vitás, a pszichopaták köztünk élnek. Mögöttünk állnak a közeli boltban, mellettünk ülnek a metrón, velünk szemben az irodában, rutinszerűen köszönnek, ha reggel összefutunk a lépcsőházban. De mit is jelent az, hogy…..
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
Ha női akcióhősökre kerül a szó, van, aki csak somolyog, mintha akaratlanul valami vicceset mondtunk volna. Bár Linda Hamiltontól Angelina Jolie-ig fel lehet sorolni jópár színésznőt, akik a vásznon szépen rongyosra rugdosták a férfiseggeket, mégis ebben a szerepkörben máig nincsenek teljesen…..
Ian 2017.08.10 12:36:41
@Lazók György: Az esetek 99%-ban én is pont így vagyok. A történet kiemelkedően fontos és szeretném érezni, hogy az alkotók el akarnak mondani valami fontosat, érvényeset. Jó látni, ha van valós célja a filmkészítésnek (nem a profitmaximalizálás az egyetlen ok).
Ugyanakkor az Atomszőke valami megmagyarázhatatlan ok miatt a kevés kivételhez tartozik. Talán a rendkívül erős cool-faktor az ami magával ragadott, ehhez jelentősen hozzájárul a jó érzékkel válogatott soundtrack. Nem vagyok benne biztos, hogy kis képernyőn is ugyanilyet ütött volna.
Ikonikus figurák megteremtője, saját filmjei zeneszerzője, a remake-ipar állandó célpontja, és a horror mestere ő. John Carpenternél kevés rendezőre illik jobban az a meghatározás, hogy kultfilmes, hisz a legtöbb munkáját csupán utólag fedezte fel magának egy szűkebb réteg. Carpenter nem csak a…..
Amikor az ember meglát egy mogáskorlátozott embert, aki tolószékbe kényszerült, akkor az első gondolta általában az, hogy édes jó istenem: csak egészséges legyen. Aztán kicsit továbbgondolja a dolgot és azt találgatja, hogy ez az ember biztosan így született és kiskora óta alkalmazkodott a világhoz.…..
Ha megnézitek, mostanság már szinte havonta érkezik egy-egy újabb horror a moziba. És sajnos a legtöbb elég gány minőségű. De mikor is kezdett felhígulni ennyire ez a műfaj? Mikor kezdődött meg az a lejtmenet, melynek végére eljutottunk odáig hogy az egyszeri nézőknek már az is…..
Mai cikkünkben sorra veszsük azokat a homoszexuális párokat, akik a gyilkolás útjára léptek. Félre ne értsék, ezt nem homofóbiából tesszük, egyszerűen ezt a témát még senki sem dolgozta fel előttünk. Fritz Haarmann és Hans Grans A hannoveri Fritz Haarmann bizarr módon kereste meg pénzét: a helyi…..
Sylvester Stallone – Dolph Lundgren. Film: Rocky IV. (1985) A Rocky filmek sorában a negyedik rész hozta a leginkább heroikus küzdelmet. A hidegháború korszakának utolsó éveiben ugyanis a szovjet – amerikai ellentét és rivalizálás (mely a fegyverkezési versenytől egészen a sportokig terjedt) még…..
Ian 2016.01.30 14:25:03
Gyilkos Ígéretek
www.youtube.com/watch?v=Re37IVYO_MY

Ha már a Star Wars bekerült, akkor inkább a Dart Maul-os párharc.
Kisbuzi, Náci meg én. De először nem is ezek voltunk. Először, pár órával előtte még egymást nem ismerő, távoli szomszédok voltunk, elindulva a buszmegálló felé. Gondolom, a másik kettő is bezárta a kaput, megnézte a postaládát, kidobta a begyömöszölt pizzapapírt meg…..
Ian 2011.06.21 10:06:17
@zoli vagyok: A kereszttel maszturbálás és az anális szex imitálása a kamionon mindenképpen provokatív és polgárpukkasztó, de természetesen a gyakorlóban masírozás is lehet az. A "nem látom, mitől provokatívabb" mondat tehát teljesen felesleges, hiszen nem hasonlítgatni akartam, csupán önmagában vizsgálni a történést.
Mint ahogy írtam, a hírek szerint idén nem történt ilyesmi, ami örvendetes és példaértékű a következő évekre nézve, de az elmúlt időszakban volt a fent leírtakra példa. Félreértés ne essék, ezen tevékenységek nyilvános folytatásának elítélése független attól, hogy milyen nemi identitású személy végzi.

A másik dolog: buzi, cigány, zsidó, magyar, stb. amikor ezeket a szavakat használom nem minősítek, csupán nevén nevezem a dolgokat, tehát értelmetlen sértődést érezni a buzitüntetés miatt, hiszen ha jól tudom pontosan ez történt.

Az én keresztényem Böjte Csaba :)
Ian 2011.06.21 10:57:32
@ügyfélszolgálatos:
Te pontosan ugyanaz vagy az egyik oldalon, mint a náci a másikon. Gratulálok.

Ja, sehol sem írtam, hogy keresztény, vagy buzi, esetleg mindkettő volnék. Valamint azt sem írtam, hogy a buzikat lehet szívatni és alázni.
raklapfos Köztársasága 2011.06.09 12:59:00
Ömlenek a női énekesnők, néha ugyan szólisták is, de nem baj...Nem is rossz a felhozatal, bár nem meglepő módon kevés az átfedés a kedvenceink között.Akit ma hoztam, őt talán nem is ismeri senki rajtam kívül ebből a díszes társaságból, itt az ideje pótolni a mulasztást…..
Sylvester Stallone azt szerette volna, ha Jean-Claude Van Damme is bekerül a The Expendables-be, ám a belga akciósztár nemet mondott. Állítása szerint azért, mert nem Sly nem tudta rendesen körülírni karakterét, illetve csak annyit mondott, hogy lesz egy-két akciójelenete. Stallone nem…..
Ian 2011.05.09 12:43:37
@doggfather: Nem olvastam a regényt, a filmet ennek - valamint Willis remek teljesítményének - ellenére borzalmasnak tartom, ellentétben a 73-as Sakállal.
Geekblog Utolér 2011.05.09 10:15:00
Dyga Zsombor a leginkább beskatulyázhatatlan a kortárs magyar rendezők közül. Érdemi pályafutását egy jópofa lakótelepi komédiával, a Tesóval kezdte, ezt követte siralmasan érdektelen és humortalan akcióvígjátéka, a Kész cirkusz, hogy aztán tavaly a Köntörfalak című…..
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..
Geekblog Submarine - előzetes 2011.04.23 11:57:00
Bárhol is írjanak a Submarine-ról, a Rushmore és a Harold és Maude mindig felbukkan hivatkozási pontként. És valóban, a második tréler alapján bátran állítható, hogy akiknek bejött a fentebb említett két film, a Submarine-t is imádni fogja. Elvont humor, különc tinik, az első…..
Egy agyalágyult hatvanas-hetvenesévekbeli ötletet újra és újrahasznosítani, nos, tudjuk hogy az ilyesmi nem újdonság a hollywoodi "kreatívok" részéről - tényleg, van aki *lelkesedik*, rajong a Majmok bolygója-filmekért? Szerintem totális, unalmas baromság mindegyik. Na…..
Ian 2011.04.15 13:12:38
@Weöres Dániel: "A '74-esre most nem emlékszem, de imdb-n látom, hogy van benne cigiző majom, tehát annyira fos nem lehet"

Öccsém!!! Ez a mondat kegyetlen :)
raklapfos Filmplakát! 2011.04.08 14:39:00
 ..
Ian 2011.04.12 11:07:57
@Etelközi Vata: Nem is neked kell forgatni, te szereplő leszel benne.
raklapfos Telefonos kvíz! 2011.03.20 21:46:00
Gondoltam, megörökítem nagyjából a negyed órával ezelőtti telefonbeszélgetésünket:Vidi: - Metál!Adamo: - Mi?!Vidi: - Itt vagyok a Kyuss koncerten!Adamo: - Azt hittem, az tegnap volt!Vidi: - Gratuláltam a Subscribe-os csókáknak az új lemezhez!Adamo: - Majd írj valami jó posztot a…..
Ian 2011.03.21 09:24:01
Hogy mennyire beleégett a hosszú, fekete hajú lány (lásd a számtalan ázsiai horrorfilmet) rémtoposza a kollektív tudatalattiba, arra kiváló példa ez a rövid videó, amelyet egy spanyol tv vett fel egy hotel folyosóján. Természetesen a Ragyogás istenverte ikreinek emléke is…..
Ian 2011.03.08 15:17:58
@Edgar:
Ez jó :)
raklapfos Elvis Presley utca 11/b. 2011.03.02 14:40:00
Úgy látom, Tarlós ismét kitett magáért, mint anno kicsiny falunk ránk eső területi képviselője, Sólyom "Kemény vagyok, mint az orosz tél!" Sándor, akinek 4 (vagy 8?) év alatt egyetlen megszólalása volt az üléseken, akkor is az, hogy a drága Ibolya telepünket, amelynek…..
Ian 2011.03.03 16:54:59
@tiborca: Összekeverted a másik királlyal.