Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anomander2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeres évet zártunk: nem mintha olvasóink száma az egekbe szökkent volna – megmaradtunk az underground hivatástudattal teli mélyén, amihez mindenféle magyarázatot kreálunk saját magunk vigasztalására –, de ha ez jelent valamit, talán még sosem hirdette ízlésünk kifinomultságát a magyar heavy metal…..
Anomander2 2019.12.26 01:22:48
@Régi Olvasó: bár elsődlegesen nem én lettem megszólítva, de nekem az egyik idei kedvencem az Irtás. Egyedi zene, kifejezetten tartalmas szövegek, megjegyezhető refrének, jó hangszeres munka, szerintem a Salvus eddigi legjobb lemeze - és az egész mezőnyből is kiemelkednek ezzel.
Dionysos Rising Soen: Lotus (2019) 2019.02.21 12:05:46
Kiadó:Silver Lining Music Honlapok:www.soenmusic.comfacebook.com/SoenMusic Súlyos mulasztást kell bepótolnunk ezen az oldalon, méghozzá azért, mert kezdettől fogva egyfajta preferenciával kezeltük a progresszív metál/rock műfajt, egy sajátos arculattal rendelkező, kiemelkedő minőségű, ha nem is…..
Kiadó:Ulterium Records Honlap:facebook.com/darkwaterofficial Markus Sigfridsson svéd gitáros-zeneszerző kivételes muzikalitásának alapvetően három outlet-je (kivezető csatornája?) van: a Harmony, a 7Days és a Darkwater. Ezek közül nekem talán épp a Darkwater a legszimpatikusabb, pedig a Harmony…..