Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Látnok

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... ja nem, csak Bahnhofsgastwirtschaft. De túlburjánzó német összetett szavak nélkül is érdekes látvány egy ilyen tábla - ez az "ittasellátó" négy nyelven, szinte tökéletes állapotú zománctáblán hívogat: Mindig azon gondolkoztam, hogy szép, hogy kiírják ennyi…..
Látnok 2012.05.16 13:17:38
@ako-ako: én munkában találkoztam ezzel:
Fahrzeugregistrierung

Második esélyes lehet?
F. szerdai szőrdrámája után itt a ráadás: jelentkezett Ádám, akiről szintén nem sikerült örökre leszedni a bozontot, az Aestheticában. Őt is endokrinológushoz küldték és az ő ügye is megrekedt. Várjuk a további bundások jelentkezését, ha vannak, sztori alant:Csak azért…..
Látnok 2010.11.18 18:05:49
Az üdülési csekkét elkölteni szándékózó család egy keszthelyi étteremben fogyasztotta el ebédjét, miután tisztázta az ott dolgozó pincérekkel, hogy a végén csekkel fognak fizetni, mert azzal is lehet. Az étterem vezetője viszont végül nem így gondolta, és hosszasan…..
David olyan átverés áldozata lett az Auchanban, amit bizonyítani ugyan nehéz lenne, de mi abszolúte hiszünk neki, mert egy ilyen sztorit az égvilágon semmi értelme nem lenne kitalálni. És nincs az a Homár vagy olvasó, akinek ilyen beteges fantáziája lenne. David ugyanis…..
Látnok 2009.05.11 11:34:49
@staropramen:
Ügye? Mindenki azt gondolja, hogy nekem milyen jó dolgom van, csak pénzt kérek azért, mert látok!
De hát miket látok!!!!! Tudnék mesélni az ósanos vérengző jetiről. Múltkor kiitta az öblítő felét és visszarakta a polcra, majd befújta a száját légfrissítővel, láttam. Mindkettőből hiányzott, én meg majdnem megvettem.
Látnok 2009.05.11 13:12:02
@staropramen:
Láttam! Egyesek azt hiszik (pl. Budaörsön), hogy az egér pottyantott a kenyérbe, meg a csótány rágja a csokoládét, meg a penész!!! Ááá! Csak nem akarnak tudomást venni a jetiről.
Most ez undorító lesz, de ezt láttam.
Kenyér: egyszer ő csinált bele, de LERESZELTE megtévesztésből! Máskor meg csak piszkálta előtte a fenekét, és utána nyúlt a nyers tésztába!
Csótány: az ósan jetinek rég kihullottak a fogai. De odavan a csokoládéért! Nekem többször dobott bele a kosaramba üres csokoládés papírt, és ki kellett fizetnem! A párom sosem hiszi el! Csak belecuppog a csokoládéba, de majdnem mindegyikbe! Ezért tűnik úgy, hogy csak pici hiányzik belőle.
Penészes sajt: azt akkor láthatták, mikor a jeti megfázott, és sokat fújta az orrát, meg tüsszentett szegény. A jeti is elkapja a sertéskórt.
A jeti jó rejtőzködő. Piros kötény van rajta, "Auchan" felirattal. De meg lehet ismerni! Szőrös a karja, fogatlan és bűzös a lehelete, hosszú bozont a haja, bajsza van, prémes a lába és a hónalja! Láttál már?
A hetvenezer példányban kinyomott OKÉ című lappal először Pécsen teszteli a bulvárpiacot az Exit Communications Kft., ami egy helyi mutációjú, ingyenes lapcsaládban gondolkozik. Boronkai Gábor ügyvezető szerint minden megye elbírna egy helyi mutációjú, ingyenes terjesztésű havi…..
Látnok 2009.05.05 18:24:37
@Enrico Palazzo:
Ormányszóvivő volt.

Winyetta kiakadt a legutóbbi Arénás sztorin, annak is a végén, ahol a rendőrségi intézkedés inkább komikus volt, mint hatékony. Neki a navit lopták ki a kocsijából és emiatt kellett 4 és fél órában meghallgatnia a helyszínelő rendőr panaszait. A történet mozis része annyira…..
Látnok 2009.05.05 18:20:33
@horex:
És hol dudálhattál? A rendőrnőn? :D
Tékozló Homár Répás backdoor 2009.04.17 10:38:02
Élőben még sosem hallottam olyat, hogy valaki kicsavarta volna a répáját, az emberek élőben valamiért inkább gyíkot és kígyót emlegetnek. Végül is elég nehéz azonosulni egy zöldséggel. Annál jobb leírva látni a dolgot ebben az előhétvégi backdoor üzenetben, aminek a…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Látnok 2009.04.15 16:21:25
@Nelson Mandula: Te egy tök jó csávó vagy, Mandula, de itt - már szerény látnoki képességeim szerint - a problémája Zoltánnak, hogy nem ő a hibás, hanem az, hogy hogy a rákos-lángost nyomó sünseggért kell büdöslábú bunkóként kezelni akárkit is? Ha tankolt, felvették videjóra, szal legalább segíteni neki, és nem mindenhonnan csak a tipppppikus keleti-szoci stílusban leoktatni. Tegye fel a kezét basszus, aki nem hibázott még életében.

(Éééééééén)
A magyar mangó és a legendás magyar csirkés spagetti világhódító útja után üdvözítő látni, hogy ténylegesen létező kulturális örökségünknek is nyoma marad a popkultúra végítéletturmixában. Ki gondolta volna, hogy épp a lángos lesz a befutó? És, hogy pont a…..
Lépjünk túl az utazási irodával utazók sikerességének megkérdőjelezésén, mert sokan vannak, akik nem szeretnek szervezéssel és keresgéléssel vesződni, ezért ezt a megoldást választják. Nem is lenne ezzel baj, ha a befizetett pénzért ott nyaralhatnának, ahová készültek.…..
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
Látnok 2009.02.13 16:31:56
@Nietzsche:
Sziasztok! Én is kommunikáción tanultam, amit mindenkinek szeretettel ajánlok, aki a másikat ismeretlenül - sztereotípiák és az ehhez kapcsolódó attitűdje miatt - nem éppen kulturált formában leoltja.
Milyen jogon oktatja itt ki a másikat, mond róla véleményt? Ki az, aki ennek a szakértője? Ki az igazi Randiguru, akire hasonlítani kellene, aki a mintát szabja?
Amíg erre nincs válasz, addig nem tartom jó ötletnek bárkit leoltani csak azért, mert ember - stílussal (lészen az a másik számára tetsző vagy nem tetsző), egyéniséggel.

Kedves Nietzsche, maradj, amilyen vagy. Minden más erőltetett lesz, mert nem a lelkedből fog jönni. El fog jönni az az ember, aki beléd fog szeretni. Igen, véleményem szerint Te legalább megadod az esélyét annak, hogy valaki TÉGED szeressen meg, és ne sztereotípiákkal teli műmájer legyen, aki egyszer arra ébred, hogy lövete sincs, hogy ő kicsoda, és főleg arról, KI AZ AKI MELLETTE FEKSZIK.

Fogadd el egy közel 35 éves, "kevésbé igényes", "büfé-ruhatár" szakot végzett nő szavait meggondolásra. Én sok-sok keresés után megtaláltam azt, akit szeretek teljes szívemből, márcsak azért is, mert megtanultam kommunikálni.

Mert az, hogy az emberek KÉPESEK a kommunikációra, az nem azt jelenti, hogy TUDNAK is.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Látnok 2009.01.09 16:33:27
@holas: Te doki vagy?

Tudhatjuk, honnan merítetted az idézeteket, ha idéztél? Mi a forrása az információdnak?
Látnok 2009.01.09 16:40:07
@Vegyi Ali:
Konzultálva a Júdea népe fronttal, holas-nak igenis joga van a kalciumlerakódásokhoz!
Látnok 2009.01.09 16:49:06
@Vegyi Ali: Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, tényleg nem a kalcium rakódik le az ásványvízből, amiről nem tehet senki, még a rómaiak sem. De joga lehet hozzá, hogy lerakódjon...
Levente kukkoló biztonsági őrét felnyomó sztorija megosztotta a közvéleményt. A kommentelők jelentős része úgy vélte, homárság ilyesmin kiakadni, aki kivágott felsőt húz az úgyis azért teszi, hogy megnézzék, nincs azzal baj, ha a biztonsági rendszer monitorjain melleket…..
Bekérették a tiszteletbeli konzult, és a magyar külügyminisztériumnál is rosszallásukat fejezte ki a kolumbiai kormány, amiért a Tv2 műsora túlságosan negatív képet fest Kolumbiáról. A magyar valóságshow a bogotai újságok címlapjára került. Részletek az Indexen>> ..
Látnok 2008.11.14 12:09:47
Én üzentem nekik. És magyar állampolgárként elnézést kértem. És megírtam, hogy mi se nézzük ezt a szemetet. És nem ezt gondoljuk Kolumbiáról.

Ha valaki még szeretne:
www.cambio.com.co/802/index.html

Tudjátok, borzasztó, hogy egy s.ggfej miatt, aki nem fogja fel, hogy képviseli az országot ("szakember"), nekünk kell elnézést kérnem. Aki ezt kitalálta és engedélyezte, annak erősen el kellene gondolkoznia ezen. Hogy felelőssége van. Ha akarja, ha nem.
Subba Jár a faszkorbács 2008.10.09 13:04:00
Mit érdemel az az androgün, aki ilyen tettre képes? Mondjuk negyven méter hosszú faszkorbács futamot? Ha a sors kegyes, még találkozhatunk más videóival is, amiben talán majd fény derül a nemére is. Gollam szerelemgyermekei közöttünk élnek!..
Látnok 2008.10.09 13:08:54
Látnok 2008.10.09 13:10:57
Akárhogyis csócsálja a Homár, nehéz belátni, mi köze van az államnak a csomagküldéshez. Amíg azonban nem hogy nem adják el a Postát, de piaci versenyt sem teszik lehetővé ("majjövőre"), még ilyen váratlan fordulatok is érhetik az embert, ha betéved egy eldugott (?)…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
Vidám reggelt mindenkinek, mai első backdoor üzenetünk flaszteren termett szerzőjének víziójában sokemeletes tanyák pettyezik az Alföldet. Az elképzelés rokonszenves, egyetlen ellenvetésünk, hogy a túl korán bepálinkázott gazdák az ajtón kilépve így nem egy, hanem soktucat…..