Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagony

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megint sikerült elintéznünk, hogy pár napig irányítsuk a közbeszédet! Azt hiszi a sok ellenzéki, hogy a házelnök úr véletlenül, meggondolatlanul szidta a homoszexuálisokat. Hát egyáltalán nem! Előre megtervezett performansz volt, amit előadott. Habár nem írtuk meg előre a szöveget, csak a fő…..
Az évszázad áldása volt a migránsáradat. Sokat lehetne erről írni, de felesleges, röviden is össze lehet foglalni.  Amint a kormány megkezdte félelemkeltést, és a kerítésépítést, a hülye ellenzék egyből pátyolgatni kezdte a tömegesen megjelenő átvándorlókat. Megmondom őszintén, kicsit tartottam…..
Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.  A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai…..
Most jelentették, hogy valami nagy lövöldözés volt egy mecsetnél, Új-Zélandon. Sok a halott, ezek megint állat módjára viselkedtek! Gyorsan szítsuk fel a migránsoktól rettegő hangulatot, mert már kezdenek az emberek megnyugodni idehaza. Lássa, érezze mindenki, hogy ez a legfontosabb téma hazánk léte…..
Egyszerűen ezek hülyék, nem tudnak kivetkőzni a zsigeri tagadó reakciókból! Még ez a Konok sem, pedig okosnak tartom. Igen, néha nagyon szellemeseket mond, csak az a szerencse, hogy nem tudja megszólítani a mieinket.  Viszont most pont az a gond, hogy az egyik legutóbbi szösszenete nem lett…..
Az akadémia nem volt akadémikus kérdés   Megint egy olyan harcot provokáltunk, melynek sikeres megvívásához az ellenfélnek nem volt megfelelő ereje. Pillanatok alatt kényszerítettük térdre a tudósokat, hiszen a társadalmi támogatásuk elhanyagolható volt a szavazásra jogosultak között. A nép…..
Nézzük, mi volt az egyik legnagyobb dobásunk! Igen, a rezsicsökkentés! Sok magyar volt nehéz anyagi helyzetben akkoriban, alig jöttek ki a fizetésből, nyugdíjból. Na jó ez még mindig így van, de ez most mindegy. Pár ezer forint is nagy segítség lehetett nekik. Kézenfekvő volt a rezsidíjak államilag…..
 Szóltak nekem fentről, hogy osszam meg az új tanítványokkal a módszereink titkát, miként tudtunk eddig több szavazót behúzni a saját táborunkba. Rövid leszek, nem bonyolult dolgok ezek. De figyeljetek, mert ezután ezek szerint kell majd dolgoznotok!  Kezdjük a legfontosabbal! Az ellenzéket és a…..