Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanett_Horvath

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kora délelőtt, félhomály, mind a fejben, mind a szobában. Most ébredtem és már utálom az egészet. Egy évben kétszer ébredek ilyen érzéssel. A szülinapomon, amikor is minden emlékeztet arra, hogy egy újabb év telt el anélkül, hogy megugrottam volna az előző évi sikereimet, és még mindig nem nyertem…..
Megint sikerült. Becsaptak. Vajon tényleg ennyire rossz emberismerők lennénk, vagy szimplán csak ennyire kétségbeesetten a magunkénak akarjuk tudni az emberek szeretetét, hogy nem látunk be az álca mögé?Az ember a jó dolgokat, ha direktben érik nem akarja elhinni, a “mézes-mázos” és “egyértelműen…..
Mikor nem tudod mi a következő lépés, csak ülsz és meredten nézel magad elé. Mikor az eddig szerencsén és biztos háttéren alapuló életed széthullik 13 év közoktatásban eltöltött év után, nem lesz (legalább is rögtön) 14. évkezdés egy egyetemen, ugyanis nem vettek fel sehova. Nyilván minden évben…..
- Mi ez? - kérdezzük sokszor magunktól, a lehető legkülönbözőbb élethelyzetekben. Sokszor nem lehet magát az alkotót megkérdezni, pedig mennyit segítene, mikor egy halom olajfestékbe mártott fehérnemű előtt állván, próbáljuk értelmezni a kortárs művészet forradalmi erejét, hogy neki szegezhessük a…..
Agócs Boglárka, scripter, rendező asszisztens, nő. Olyan nő, aki két lábbal áll a földön, forgatást vezényel, irányít egy egész stábot, rendezői álmokat vált valóra, és közben a humorát és a lazaságát sem veszíti el. Bogival együtt dolgoztunk a tavaly nyáron forgott Csak színház és más semmi című…..