Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikágó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
csikágó 2019.03.05 16:44:24
@Laci12:

Én kimondhatatlanul örülök neki, hogy itt vagy, a te hozzászólásaiddal lett igazán kerek az az interjú.

A megnyilvánulásaid ugyanis tökéletesen bemutatják mindazt, amiről Zoltán és Reformer beszélnek, bemutatod, hogy milyen is egy szekta tag és hogy milyen egy több éves (évtizedes?) agymosáson átesett ember gondolkodása! Rendkívül érdekes olvasmány minden hozzászólásod, kérlek ne hagyd abba! Még akkor se, ha amúgy a céljaiddal tökéletesen ellentétes eredményt érsz el velük: miközben védeni akarod a szektát, valójában te vagy a legjobb ellenreklám.

Egy feltevésedre is válaszolnék. Azt írod: "A atv ben olyanokat mutattak be ami valakiknek az érdekeit szolgálta, oda meghívnak, ezt tudjuk, hogy nem a közérdek. Ezt a riportot előre leszervezték az atv-vel. Se Te se más ezt egyedül nem tudta volna megcsinálni, és ezt te is nagyon jól tudod!"

Ebben neked igazad van! Én pontosan tudom, hogy ki állt annak a bizonyos riportnak a hátterében és milyen érdekek, csak itt senki nem merte eddig kimondani, hát én most kimondom!

Biztos forrásból tudom, hogy Xenu, az intergalaktikus hadúr, a szcinegológia legfőbb ellensége volt a háttérben, rakétameghajtású DC-8-asát látták is az interjú napján leszállni Ferihegyen és úgy intézte el az interjút, hogy Juszt Lászlót megfenyegette: ha nem csinál interjút Zoltánnal, akkor elakpja a lelkékt egy lélekfogóval és egy vulkánba dobja. Ezt már korábban is megtette, ezért Juszt megrettent és alávetette magát az intergalaktikus hadúr akaratának.

Ugye te is erre utaltál? MIndketten tudjuk, hogy Xenu mindenre képes. Mindenre is.