Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsombic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete láttuk a közösségi vásárlásnak mondott dolog bemutatkozását a Cápák között elnevezésű befektetőkereső műsorban. Már elsőre sem tűnt értelmes üzleti modellnek, nem is támogatta senki, de mivel a műsor miatt sokan letöltötték, ezért utánanéztünk, hogy mi is ez. Két típusú dolgot találtunk, a…..
Zsombic 2019.05.03 13:21:43
@Joe Allyos: Takarodj már innen a kurva anyádba! Nem érted, hogy lebuktál, nem nyertél, vége? GAME OVER! Csak kis idő és megint menekülhetsz: rájöttek, kitudódott, csaló vagy, FOGD FEL! Még idejössz és tolod tovább a marketinget te szerencsétlen? Vesztettél bazdmeg! Ennyi! Legközelebb MUNKÁVAL próbálkozz, ha pénzt akarsz, ne mások nyomorán hízz te pondró!
Portugália az egyik legkedveltebb turisztikai úti cél, de tartósan ott élni teljesen mást jelent. Talán Spanyolország szomszédsága miatt különösen megtévesztő lehet az időjárásban bízni. Persze embere válogatja, ki milyen klímát szeret, de a portugáliai időjárás sokkal eklektikusabb, mint a spanyol.…..
A füzéri várat sajnos megelőzte a rossz híre. Sokaktól, köztük régész kollégáktól már értesültem róla, hogy finoman szólva is vitatható eredményt hozott az a néhány évvel ezelőtti döntés, hogy nem csupán állagmegóvásra kerül sor e vár esetében, hanem a turizmus jegyében teljes körű visszaépítésére.…..
Egy kedves ismerősünk ajánlotta nekünk az Enjoy Café-t, ami a Corvin-negyedben található, a 4-6-os villamos megállójától kb. 3 perc sétára. Na de mi is ez a hely pontosan?! Ennek a kávézónak az a különlegessége, hogy robotok szolgálják fel az előzetesen megrendelt ételeket…..