Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrossi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a - talán most már - véglegesnek mondható nevezési lista, melyen már 111 autó szerepel! Kezdjük a "lényeggel", két WRC is lesz, ráadásul mind a kettő Skoda! Zsiros Gábor a már jól megszokott Octaviával, míg Turán Frigyes újra Fabia WRC-vel áll rajthoz az idei…..
vrossi 2013.11.29 20:21:38
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
vrossi 2011.04.17 10:30:19
 Amerika kilábalt a válságból!A  munkanélküliség gyakorlatilag  nullára csökkent, jelentős gazdasági növekedés indult meg, a költségvetés hiánya folyamatosan csökken – Hawaii. A belső prosperitás mellett jelentős külpolitikai sikereket is magukénak…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Mit csináltak önök 1973-ban? Mikor először rendezte meg a FIA a rali-világbajnokságot? Én még csak apám kósza álma voltam, de Rauno Aaltonen már bezsebelte a finn ralibajnoki címet (1961), az európai bajnoki címet és mellé még egyszer a hazait is (1965), túl volt már a…..
Mivel az eredeti bejegyzést senki nem erősítette meg, mindkét felet megkeresem addig a bejegyzést eltávolítom és csak az eredménylistát hagyom meg!Megjelent a fórumon a verseny Salam Hotelben kifüggesztett hivatalos(?) teljes(?) vég(?)eredménye, sakal tollából: A…..
  Mel Gibson is megirigyelhetné azt a küzdelmet, amit Ipkovich György, Szombathely polgármestere kezdeményezett a T-Mobile ellen. No, nem a szolgáltatás minőségével vannak kifogásai, hanem a cég azon nyilatkozatával, miszerint erős erkölcsi aggályaikat fejezik ki a MOB…..