Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greccsi Zsot

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy ki tudja már ezt, mert a kormánypropaganda teljesen belezavarodott abba, hogy hová kéri Hadházy visszaküldeni a nemzeti propaganda papírokat...
Greccsi Zsot 2020.07.17 12:30:42
@R.V.Juli: Ossze-vissza hazudozol. Viragzo liberalis demokracia volt itt mar vagy ezer eve, amikor Jott a gonosz Orban Viktor, mindent tonkretett, es bevezette a fasiszta diktaturat. Mar a faszverest is betiltottak pedig abban mi voltunk a legjobbak.
Néhány szó a híres magyar vendégszeretetről a járvány idején hozott kormányzati döntések tükrében...
Greccsi Zsot 2020.06.29 18:43:31
@nincs1agy: Felhaborito, hogy a fidesz megakarja akadalyozni, hogy a DK, a hires balliberalis orvosrol Josef Mengelerol nevezzen el kozteruleteket.
Greccsi Zsot 2020.07.01 01:12:52
@nincs1agy: Netan valami bajod van Adolf Hitlerrel vagy Josef Mengelevel ? Te fasiszta.
Nagyon érdekes, láthatóan alapos kutatásból készített cikket a hvg.hu, amelynek konklúziója: "a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága, a legkiszolgáltatottabbak között pedig kiemelkedő a Fidesz…..
A koronavírus hivatalosan március 4-én jelent meg Magyarországon (nem hivatalosan valószínűleg sokkal hamarabb), majd március 11-én elhozta a "rendkívüli vészhelyzet" elrendelését, illetve március 16-án a magyar iskolák bezárását. Aztán jött egy gyors felfutás: március 15-én elhunyt az első…..
A többször kivégzett Dózsa László méltó trianoni megemlékezése Ugyan ezt nem szabad, de van, akinek mégiscsak már-már kötelező Ez az uborkás kép az alant látható üzenettel lesz teljes...
Greccsi Zsot 2020.06.09 23:31:03
@RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY: Hiába verik magukat a nácik. Karácsony Gergely megigérte, hogy saját hatáskörén belül, orvos professzorrá nevezi ki az orbánrezsim által enyomott mentős nőt. És Budapest főpolgármestere nem a levegőbe beszél, csinált már ilyet.
Greccsi Zsot 2020.06.15 06:16:57
@R.V.Juli: Egyértelmű, hogy ezt a fasisztanáci rasszista nőszemélyt Orbán bérelte fel, hogy a végletekig jószándékű, kissé naív, de becsületes ellenzéket lejárassa az aljas hazugságaival.
A lényeg, hogy nem csak az ellenzék hibázott, hanem az egész polítika ilyen mocskos, tehát a kormány pont olyan hibás, a fidesz szégyelheti magát.
Greccsi Zsot 2020.06.19 00:28:15
@CSOKKI MÁLNA: A dakosok csapata hamarossan utazik Egyiptomba, es a foldig romboljuk az osszes piramist, mert a mocskos nacifasiszta egyiptomiak azokat is rabszolgakkal epitettek.
Egy sem maradhat !
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
Egyre durvul a helyzet. ..
Greccsi Zsot 2020.05.18 19:56:15
@R.V.Juli: Es mar most el kell kezdeni a NOKARACSONY kampanyt. Be kell tiltani karacsonyi unnepet, hogy a fasiszta magyarok ne egymas ajendekozasara pazaroljak a penzt, hanem azzal is inkabb a szegeny menekulteket tamogassak.
Greccsi Zsot 2020.05.18 20:19:23
@cicmen: Amig nincs mind a 10 millio magyarnak sajat lelegezteto gepe, plusz egy tartalek, addig nem kolthetunk ilyen fasiszta szorakozasra mint a tuzijatek.
Greccsi Zsot 2020.05.23 14:03:15
@maxvall bircaman a teknőcbaszó: ' Recskagépek. '

Ki kérem magamnak ezt a személyeskedést.
A holt fideszes megyei önkormányzatokhoz kerülhet minden komolyabb vállalkozás után befizetett helyi adó, a helyi önkormányzatok még  a területet is elveszítik majd Semjén Zsolt (a nagy vadász és ördögűző)  új éjszaka benyújtott jogszabály-módosítása miatt, amelyik nyilván perceken belül hatályba…..
Greccsi Zsot 2020.05.15 13:43:27
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Eloszor is, ez UGYSEM fenntarthato. Masodszorra pedig ugy konnyu novekedni, ha masok kozben csokkennek, szoval ez megint nem Orban erdeme, hanem csak igy alakult veletlenul.

Es egyebbkent is ,faszveresben akkor is mi vagyunk jobbak.
Ilyen brutális írás az 50-es évek óta nem jelenhetett meg a magyar sajtóban! ..
Greccsi Zsot 2020.05.12 14:22:49
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Ne legyel olyan buszke az eredmenyre. Mert nem azert terjed olyan lassan a virus mert a kormany hatekonyan kuzd ellene, hanem mert akkora a szegenyseg es a nyomor, hogy nem csak az emberek, hanem mar virusok is ehen halnak, ezert nem terjed.
Hamarosan ehseglazadas fogja elsoporni a fasiszta rezsimet.
Raadasul egy fasiszta diktaturaban amugy is sokkal konnyebb az embereket otthon tartani, hiszen mindenki halalosan fel, retteg a hatalomtol.
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
Úgy tűnik, a kormányzati kommunikáció is gyorsan változik. Néhány napja még kiplakátolták, hogy ne hordj maszkot. Azóta meghalt pár tucat ember. Más a kommunikáció is. Mondjuk a csempe lehullott, a lift nem jár, a tűzoltókészülék a földön, az orvos még felvenni sem tudja a sebészmaszkot. Orbán olyan…..
Greccsi Zsot 2020.04.08 22:25:10
@eszti.....: "a finn kormány ma jelentette be, hogy 2 millió Kínából vásárolt sebészi és speciális maszk nem felel meg kórházi használatra.."

Ebben az a felhaborito, hogy mar finn orszag is diktaturakkal uzletel, mint a fasiszta magyarorszag. Jobban terjed a fasizmus, mint a koronavirus.
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
A napokban tette közzé az Európai Bizottság a 2020-as országjelentéseket, köztük a Magyarországra vonatkozó éves jelentést is. Nehéz lenne azt állítani, hogy ez a dokumentum alapvetően pozitív képet fest az ország helyzetéről (bár a kormány-médiában a kötelező siker-propaganda most is érvényesült),…..
Erre még doktor Göbbels is elégedetten csettintene...
Greccsi Zsot 2020.02.28 14:43:33
..
Az úgynevezett higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetében, mint például a fehérnemű, a vásárlót kicsomagolás és használatba vétel után nem illeti meg az elállási jog. Vagyis használt bugyit nem vesznek vissza  boltban, ez rendben is van. De mi van akkor, ha a…..
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
Túl a nyilvánvaló rasszizmuson, a Jobbik konszolidálódása miatt pártnélkülivé vált rasszista szavazói csoportok meghódítására tett kísérleten, meg a jogállam maradékainak lebontásán (ti. jogerős bírósági ítélet tudatos ignorálása) még alapvető számtani problémák is adódnak a Fidesz-kormány…..
Greccsi Zsot 2020.02.24 16:42:46
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Nyilvánvaloan egy szerencsétlen menekültről van szó, aki a náci Orbánék kegyetlenkedése miatt radikalizálodott.
A Fidesz elnöke a türingiai modellt, a szélsőjobboldallal és a diktátorokkal való szövetkezést javasolja mindenki másnak is. ..
Greccsi Zsot 2020.02.19 02:43:56
Na tessék itt az eredménye Orbán egész europát elárasztó aljas FASISZTA támadásának.
888.hu/889/ennyire-hasznosak-az-integralt-migransgyerekek-4229717/

A videon egy mocskos fasiszta náci rasszista tanárnő bántalmazza, terrorizálja, az ártatlan csillogó szemű menekült csöpségeket, egy német iskolában.
Egyértelmű hogy a FASISZTA tanárnőt a náci Orbán bátoritotta fel aljas tettére.