Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greccsi Zsot

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon érdekes, láthatóan alapos kutatásból készített cikket a hvg.hu, amelynek konklúziója: "a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága, a legkiszolgáltatottabbak között pedig kiemelkedő a Fidesz…..
A koronavírus hivatalosan március 4-én jelent meg Magyarországon (nem hivatalosan valószínűleg sokkal hamarabb), majd március 11-én elhozta a "rendkívüli vészhelyzet" elrendelését, illetve március 16-án a magyar iskolák bezárását. Aztán jött egy gyors felfutás: március 15-én elhunyt az első…..
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
Úgy tűnik, a kormányzati kommunikáció is gyorsan változik. Néhány napja még kiplakátolták, hogy ne hordj maszkot. Azóta meghalt pár tucat ember. Más a kommunikáció is. Mondjuk a csempe lehullott, a lift nem jár, a tűzoltókészülék a földön, az orvos még felvenni sem tudja a sebészmaszkot. Orbán olyan…..
Greccsi Zsot 2020.04.08 22:25:10
@eszti.....: "a finn kormány ma jelentette be, hogy 2 millió Kínából vásárolt sebészi és speciális maszk nem felel meg kórházi használatra.."

Ebben az a felhaborito, hogy mar finn orszag is diktaturakkal uzletel, mint a fasiszta magyarorszag. Jobban terjed a fasizmus, mint a koronavirus.
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
A napokban tette közzé az Európai Bizottság a 2020-as országjelentéseket, köztük a Magyarországra vonatkozó éves jelentést is. Nehéz lenne azt állítani, hogy ez a dokumentum alapvetően pozitív képet fest az ország helyzetéről (bár a kormány-médiában a kötelező siker-propaganda most is érvényesült),…..
Erre még doktor Göbbels is elégedetten csettintene...
Greccsi Zsot 2020.02.28 14:43:33
..
Az úgynevezett higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetében, mint például a fehérnemű, a vásárlót kicsomagolás és használatba vétel után nem illeti meg az elállási jog. Vagyis használt bugyit nem vesznek vissza  boltban, ez rendben is van. De mi van akkor, ha a…..
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
Túl a nyilvánvaló rasszizmuson, a Jobbik konszolidálódása miatt pártnélkülivé vált rasszista szavazói csoportok meghódítására tett kísérleten, meg a jogállam maradékainak lebontásán (ti. jogerős bírósági ítélet tudatos ignorálása) még alapvető számtani problémák is adódnak a Fidesz-kormány…..
Greccsi Zsot 2020.02.24 16:42:46
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Nyilvánvaloan egy szerencsétlen menekültről van szó, aki a náci Orbánék kegyetlenkedése miatt radikalizálodott.
A Fidesz elnöke a türingiai modellt, a szélsőjobboldallal és a diktátorokkal való szövetkezést javasolja mindenki másnak is. ..
Greccsi Zsot 2020.02.19 02:43:56
Na tessék itt az eredménye Orbán egész europát elárasztó aljas FASISZTA támadásának.
888.hu/889/ennyire-hasznosak-az-integralt-migransgyerekek-4229717/

A videon egy mocskos fasiszta náci rasszista tanárnő bántalmazza, terrorizálja, az ártatlan csillogó szemű menekült csöpségeket, egy német iskolában.
Egyértelmű hogy a FASISZTA tanárnőt a náci Orbán bátoritotta fel aljas tettére.
A háború éppen 5 éve tört ki. Választástól választásig tartott, és felemás eredményre vezetett...
Vissza kell görgetni lépésről-lépésre, ami az utóbbi tíz évben történt. 1. A Momentumnak alternatív pártrendszert kell létrehoznia, körülötte a saját jövőbeni ellenzékével: egy konzervatív és egy balos párttal, és ezt (a világot) kell politikai, alkotmányos és kulturális választássá tennie a…..
Nem nagyon fordult még elő itt a blogon, hogy politikai kérdésekben állást foglaljak, és ez továbbra sem cél, de úgy vélem, hogy (oldaltól függetlenül) rendkívül káros jelenség, amikor politikusok megfeledkeznek bizonyos közgazdasági alapvetésekről, és ezzel akarva/akaratlanul félrevezetik a…..
Nem pusztán a polgármesteri poszt, hanem a Fidesz miniszterelnök-jelöltsége volt a győri választás tétje. ..
Törölte Facebook-oldaláról a közös fotójukat. ..
Greccsi Zsot 2020.01.26 23:27:48
@Hova fogják elásni KariGerit?!: Hiaba veritek magatokat budos nacik, keddre kipusztul az egesz orszag a koronavirustol, es abba belebukik a korrupt naci Orban.
Es akkor vegre mi jovunk.
Greccsi Zsot 2020.01.27 03:14:43
@Cseh Kattka: "Azok a rasszista tanárok pedig megérdemelték a verést,"

Abszolut megerdemeltek. Meg olyan is tortent, hogy az egyik fasiszta naci rasszista fideszes tanar DIREKT eltorte az egyik cigany kisgyerek keset amit a szeretett edesanyjatol kapott. Mert a mocskos fasiszta tanar, SZANDEKOSAN ugy tartotta bordait, hogy a penge beszorult ket borda koze, es ettol eltort. Es akkor meg a rasszista Orban, fasiszta rendoreinek volt pofajuk a szegeny kisgyereket zaklatniuk.
Elkepeszto micsoda szadista rasszizmus tombol a fasiszta Orbanrezsimben.
Olvasom a hírekben, hogy 5 év alatt nagyjából 100 milliárd forintot költött a kormány arra, hogy propagálja hőstetteit. Ez évi 20 Milliárd. Ez havi kb 1 670 000 000 forint Ez napi kb 55 millió forint. 1 új, felszerelt kórházi ágy vételára nagyjából 300 000 forint nettó. Ez azt jelenti, hogy…..
Magyarország: a szolidaritás számára felperzselt föld. Többször beszéltem már ezen a blogon arról, hogy a magyarok politikai nyelvének (tudásának) messze legfejlettebb rétegévé az utóbbi százötven év során az etnicizmus  vált: olyan nyelvvé, amely meghatározza a gondolkodást, de ami még fontosabb, a…..