Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pdjames

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2020-as év többek számára hozott új lehetőségeket, kihívásokat. A nadrágszíj eggyel (kettővel) beljebb kerül, a családi költségvetést át kell számolni, így akár a telefondíjcsomag, extra fogyasztási javak, cikkek mérséklése, átmeneti megszüntetése mellett kell eldönteni, hogy mi az, amiből viszont…..
pdjames 2020.03.28 10:58:47
@backy baba: 20 éves a twingom, eddig egyszer robbant le amikor ledobta a vezérműszíjat, arról is én tehettem, mert nem cseréltettem ki időben, nem rozsdásodik pedig utcán parkolok vele és volt, hogy hazavittem benne a mosgatógépet a MediaMarktból.
Onlinemarketing blog OK, boomer! 2019.11.25 10:49:37
Nem gondolom, hogy a generációelméletek és azok használata tévútra vinne, sőt. Írom ezt azért, mert miközben a közösségi média marketing - és úgy általában az online marketing - óráimon tanítom a generációkat, látom, hogy a szakmán belül (és persze kívül is) egyesek szerint ez az egész csak humbug,…..
pdjames 2019.11.26 21:04:23
@midnight coder: Eredetileg úgy hangzott, engem se korlátoztak gyerekkoromban. A liberális nevelés nem azt jelenti, hogy nem vonják meg a határvonalakat, az a laissez-faire nevelési módszer.
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
pdjames 2019.06.22 00:32:30
@A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD: Az ország a katasztófa felé halad. Egyébként az akkorra és az akkora nem ugyanaz a szó.
A középfokú végzettséggel rendelkező szakmunkások bérminimuma utolérte a kezdő tanári fizetést, pár éven belül országszerte komoly gond lesz a pedagógushiány. Milyen – akár szokatlannak tűnő – megoldási javaslatok léteznek? Egyszerre forráshiányos, pazarló és alulteljesítő a köznevelés, a…..
pdjames 2019.02.09 13:48:17
@darlacko: Az még kimaradt, hogy tanítani egyébként is tud mindenki, tök fölösleges ezért 5 évet tanulni.MIndenkit oktasson az apja meg az anyja.
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
pdjames 2019.01.08 17:29:24
@rallus: Milyen irigység? Orbán még a 300 forintos levest sem érdemli meg a munkája alapján.
pdjames 2019.01.08 17:53:51
@rallus: Ez most valami vicc? Elment 600 000 ember, a " rezsicsökkentés" miatt bedől a szemétszállítás és a vízellátás (felkészülnek a gáz- és áramszolgáltatók), lehet, hogy papíron kihozzák egy számjegyűre az inflációt, de érdekes a boltban minden sokkal többe kerül, a kultúráról már nem is beszélve, 5000 forint alatt már színházba se lehet menni, több tízezer ember hal meg évente az elégtelen orvosi ellátás miatt, oktatás szétbarmolva és lebutítva, és azt a fosztogató autófelgyújtó túrórudilopó Orbán által feltüzelt csőcseléket nem kívánom vissza. Ott laktam a belvárosban 2006-ban, minden reggel láttam a hősök által okozott kárt, a betört kirakatokat, az én autómat csak azért nem sikerült felgyújtaniuk,mert átvittem anyámékhoz Budára. A szervezett országpusztító a mostani kleptokrata rezsim.
pdjames 2019.01.08 17:55:52
@rallus: Ez most valami vicc? Elment 600 000 ember, a " rezsicsökkentés" miatt bedől a szemétszállítás és a vízellátás (felkészülnek a gáz- és áramszolgáltatók), lehet, hogy papíron kihozzák egy számjegyűre az inflációt, de érdekes a boltban minden sokkal többe kerül, a kultúráról már nem is beszélve, 5000 forint alatt már színházba se lehet menni, több tízezer ember hal meg évente az elégtelen orvosi ellátás miatt, oktatás szétbarmolva és lebutítva, és azt a fosztogató autófelgyújtó túrórudilopó Orbán által feltüzelt csőcseléket nem kívánom vissza. Ott laktam a belvárosban 2006-ban, minden reggel láttam a hősök által okozott kárt, a betört kirakatokat, az én autómat csak azért nem sikerült felgyújtaniuk,mert átvittem anyámékhoz Budára. A szervezett országpusztító a mostani kleptokrata rezsim.
2018. november 16-án, a 888.hu beszámolót közölt az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék eseményéről, mely során Hammer Ferenc docens szerdai órája egy részével csatlakozott az ELTE Társadalomtudományi Kara által szervezett NEM: Hagyjuk? című tiltakozó kezdeményezéshez. A cikkben foglaltak az alábbi…..
pdjames 2018.11.20 16:35:16
@Nincs közöttünk csicska: A 888 cikkét is ELTE média szakos hallgató írta. Akkor ő is annyit ér?
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_BKK_%C3%BCzemeltet%C5%91inek_j%C3%A1rm%C5%B1parkja A buszra várok. Régóta ácsorgok a megállóban, fogytán a türelmem. Nem vagyok ezzel egyedül, tizenöt-húszan várakozunk. „Jönni fog egyáltalán busz?” Elhatározom, hagyom a csudába, s neki…..
Két állítással hozakodnék elő. Az egyik az, hogy a kormányzat nyilvánosságban élvezett fölénye vitathatatlan, a másik pedig az, hogy a média-túlsúly mértéke vitatható. Hiába dobálózunk számokkal, a légből kapott százalékok és arányok keveset mondanak a társadalmi hatásról. A média a nyilvánosság…..
pdjames 2018.04.29 21:17:14
@Gaspen: Hát nem.
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
zoli voltam Ami van 2011.04.06 13:43:00
 A jelek szerint egy 67 éves svéd királyné is lehet hisztis picsa - az bazmeg, hogy sajnálni kéne, mert szegény elesett, amikor egy fotós elől menekült, na ne már. Mert érted, ha egy grizzly vagy egy albán leánykereskedő üldöz, még érteném is a kapkodást, de mi az…..
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..
A tegnapi Tüntetés a sajtószabadságért 2. elnevezésű rendezvényen a Kossuth téren annyira vegyes volt a demonstrálók összetétele, hogy az már az irónia határait súrolta. A múlt árnyai - chartás mamcsik, közöttük Verók, akitől komolyan majdnem megkérdeztem, hogy miért nincs…..
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
 "A volt macsek, amint legjobb barátja ölében alszik. Nagy alvóművész volt, gyakorlatilag bárhol, bármikor képes volt elszunyálni" - írja Szabó József.  ..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
  Igazán nem kenyerem a politikai elit puzséri értelemben vett kollektív lehordása, de az Országgyűlés pénteki performansza alapján tényleg minden frakció megérdemelné, hogy kukoricára térdepeltesse őket valaki. Nem szeretem azt az érvelést sem, hogy „fiatal a mi…..
pdjames 2010.05.16 13:07:44
@freebiker: Az miért kiszolgálója és talpnyalója valakinek aki nem ért veled egyet? Nyugodjál már le és próbálj racionálisan érvelni és nem csak fröcsögni. Az az ember benyomása, hogy azért őrjöngsz, mert nem tudsz értelmesen fogalmazni szép magyar nyelvünkön.
8ker Parkolási kiváltság II. 2010.02.22 14:43:00
 Az csak egy dolog, hogy a szép új önkormányzati honlap még mindig hiányos - többek között nem rakják fel a testületi és bizottsági ülések jegyzőkönyvét - de hogy a szocialista frakcióvezető honlapján meg elérhetőek, az több mint vicces.De most nem is ez a lényeg,…..
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..
Kaltenberg - Bajor Királyi Söröző - étteremkritikaA hét elején nagy társasággal voltam hivatalos egykori törzshelyünkre, a Kaltenbergbe. Rég jártunk ott, most már értem, miért.A dolog részünkről rögtön teljesíthetetlen kérések sorával indult: volt, aki a hűvös napon jég…..