Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilo24

45 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hiszti rohamok leküzdése végett   Ezúttal a gyermekneveléshez ad néhány tanácsot Fleisz Kinga pszichológus, pontosabban ahhoz, mit tegyünk, ha hisztis a gyermek. Bizonyára sok szülőnek okozott már kellemetlenséget, amikor bevásárlás közben megkívánt valamit a…..
Lilo24 2010.10.07 23:20:13
@Karibi Pálma: Elnézést ,hogy eddig nem válaszoltam de nem volt internet hozzáférésem. Próbálja jobban fogni a gyeplőt! Mind a három gyerek irányít ,csak mindegyik másképpen. Az első a hisztivel, a második az érzelmei kimutatásával , a harmadik pedig szavakba is önti ,hogy mit tehet valaki és mit nem. Egy gyereknek meg kell tanulnia azt ha egy szülő azt mondja, hogy nem akkor az úgy is lesz. A hiszti addig fog tartani amíg engednek neki.Azt tanácsolom álljanak sarkukra és bármilyen nehéz is lesz,bármilyen kétségbeesetten néz önökre ne engedjenek neki!A második gyermeknek pedig nem kell mindent megvenni,így nem marad lom. A harmadik kislány pedig azért irányít mert megteheti.Amint rákezdi rögtön ültessék le egy székbe ,nézzenek a szemébe és mondják meg neki ,hogy nem ő irányít!Tartsák ott őt annyi percre ahány éves. Ha eljön ültessék vissza és kezdjék előröl a percek számolását! Lehet , hogy hosszú órákig elfog tartani ,de legalább biztos hatása lesz! Sok sikert!
  Bátortalan a gyerek? Segítsünk rajta! Mindenki ismer gátlásos, félénk embereket, akikben nincs meg a szükséges magabiztosság másokkal szemben. És bizony a felnőttkori bátortalanság, önbizalom-hiány okai gyakran a gyermekkorban gyökereznek.   Annak a…..
Lilo24 2010.10.07 23:08:28
@Vargatata: Sajnálom de a cikket mi is így kaptuk meg, hiányosan. Google-ban próbálkozzon angolul keresni ilyen témájú cikkeket. Nagyon sok hasznos tanácsot lehet így szerezni!
 A: Ívelés,becsúszás S:passz D:Lővés ,szerelés E:sprint Lövőcsel az A+S-el a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról  a balra rúgja át gyorsan!!  vagy ugyanez  fordítva Shift+>< vagy <>…..
Lilo24 2010.05.02 19:35:49
Lilo24 2010.05.03 10:17:44
Lilo24 2010.07.03 21:22:43
@leo messi: akkor megnyomod azt h állítsa vissza a gyárira. egyszerűen csak lépj ki egy escel és úgy fogja elmenteni. Ha mégsem akkor a játék fájl megsérülhetett vmi vírus által és nem képes megjegyezni a változtatásokat.
 itt vannak kódok: PJ33-59NS-06D4-T7H5-1911XHYY-K5DT-W3M6-P5P3-1911..
Lilo24 2010.05.02 19:35:13
Lilo24 2010.05.03 10:18:20
Lilo24 2010.07.02 18:11:40
@DrADAM: megy:)
http://penztasemmibol.blog.hu  Nézd meg ha pénzre van szükséged. Napi egykét óra és internetre van szükség. :) Sok szerencsét!Pénzkeresés itt . Leírás meg fent a linken. :)..
http://penztasemmibol.blog.hu  Nézd meg ha pénzre van szükséged. Napi egykét óra és internetre van szükség. :) Sok szerencsét!Pénzkeresés itt . Leírás meg fent a linken. :)..
http://penztasemmibol.blog.hu  Nézd meg ha pénzre van szükséged. Napi egykét óra és internetre van szükség. :) Sok szerencsét!Pénzkeresés itt . Leírás meg fent a linken. :)..
Ha ingyen nyereményjátékban szeretne részt venni csak regisztráljon ezen az oldalon!..
Ha akartok minden héten ingyen nyereményjátékban részt venni csak regisztráljatok itt! Jó cuccok vannak az oldalon!:)..
Ha ingyen szeretnétek sm-t küldeni csak egy regisztrációba telik egészkor és félkor!:) Ird le előre a telefonszámodat az e-mail címedet meg a felhasználónevedet és gyorsan másold be őket! Én  használom és nagyon tetszik:) Nem kell érte semmit sem fizetni!Ingyen sms weboldala..
 Nem kell regisztálnod ha crack-et használsz! Letöltesz egyet és úgy indithatod el, hogy bemásolod a cracket oda ahova mentetted a játékodat. Előjöbn egy ablak ,hogy valoban lecserléi-e a fájlt majd kattints az igenre és már játszhatsz is.   ..
Fifa tippek, trükkök Fifa 09 2009.10.24 19:30:00
Megújult a külcsín, és váratlan húzással bekerült az egér a focipályára. Mit tartogat még nekünk a FIFA 09? Eljött végre a PC-s FIFÁsok ideje: a next-gen grafika immáron a mi kedvenc masinánkra is átköltözött - eddig ugyanis a konzolos verziók nagyságrendekkel…..
Manchester United Kattints!!!! 2009.10.24 19:21:00
http://www.legtobbismeros.hu/i/49618_96b48   kattintsatok rá! Ti is jól jártok!!..
Katt támogassatok meg egy kicsit és segítsetek:D kattintsatok rá:D köszi:)..
Kérem kattintsanak linkre! Önök is jól járhatnak! Katt..
A Manchester United portugál zsenije, az aranylabdás Cristiano Ronaldo legfrissebb nyilatkozatában elismerte, jogosak voltak a csapat menedzserének, Sir Alex Fergusonnak a kritikái. A skót mester elsősorban a pályán mutatott viselkedése miatt bírálta a sztárt, egyben tudtára hozta,…..
A fiatal csatár még csupán 17 éves, és már csak azért is valószínű, hogy a nyár végén komolyabb kontraktus vár rá, mert a közelmúltban két bajnokin is győztes gólt szerzett. „Remekül játszott az első két Premier League-meccsén. Logikus lenne ötéves szerződést…..
Miközben a Manchester United továbbra is harcban áll valamennyi elnyerhető trófeáért, több elégedetlen hang is hallatszik a csapat háza tájáról. Cristiano Ronaldo mellett a magát mellőzöttnek érző Carlos Tevez is a távozást fontolgatja.Az argentin válogatott csatár korábban…..
Glory,Glory Man United ! Glory, glory, Man United,Glory, glory, Man United,Glory, glory, Man United,As the reds go marching on, on, on. Just like the Busby Babes in Days gone byWe'll keep the Red Flags flying highYou've got to see yourself from far and wideYou've got to hear the masses sing…..
Lilo24 2009.04.12 19:49:44
@RONCI: youtube downloader;)
Csapatvideók    ..
 Videók a játékosokról     Cristiano Ronaldo:    Wayne Roonie:   Rio Ferdinand:     Nani:   Edwin Van der Sar:  ..
Manchester United Ujraindul a blog 2009.04.12 09:52:00
Üdv mindenkinek! Egy kicsit elhanyagoltama blogot de megpróbálom helyrehozni lemaradásomat. :) Jó nézelődést !..
  Erőszak,gyermek,iskola,viselkedés Sok felnőtt számára természetes velejárója a gyermekek fejlődésének, hogy bántalmazzák, gúnyolják, megfélemlítik, netán kínozzák egymást. Az új iskolaév kezdetén a szakemberek azonban azt állítják, hogy ez a viselkedés nem…..
Manchester United Ronaldo marad 2008.08.07 09:44:00
Cristiano Ronaldo a Publico című portugál lapnak úgy nyilatkozott, hogy végleges az elhatározása: marad a Manchester United labdarúgója. A portugál klasszist hónapok óta próbálja megszerezni a Real Madrid, de jelen állás szerint nem lesz semmi a klubváltásból. A Real Madrid az…..