Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden lipsi hazudik.

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árulkodó, hogy Putyin és Orbán díszvendégnek számít Pekingben.  A magyar kormányfő által csodált izraeli történész szerint majd elválik, hogy járható-e az orbáni út, azaz létezhet-e demokrácia egyéni szabadságjogok nélkül, avagy csupán szimpla diktatúráról van szó. Aki nem veszi észre, hogy a…..
Orbán simán megszegte a Néppártnak adott ígéretét; Lehűlt a német-francia viszony, miközben erősödnek Európában a populisták, ám azok aligha tudnak közös frakciót létrehozni Strasbourgban; Az unió saját magának tesz keresztbe, noha az EP-választás előtt éppen hogy fokozottan kellene készülnie a…..
A választási matek visszavág...
Minden lipsi hazudik. 2019.03.22 23:42:07
@taga20: Mar megint ezek a porno videok anyaddal.
A Fidesz és az EPP harca ma csúcsosodott ki. 190-3 arányban szavazták meg azt a javaslatot, amely szerint a Fidesz saját magát függeszti fel az EPP tevékenysége elől, határozatlan időre. Ez egyértelműen egy eléggé defenzív húzás volt a Fidesztől, nem álltak bele az Európai Néppárt elleni harcba,…..
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
Minden lipsi hazudik. 2019.03.15 01:31:04
@cardiobascuralis: Baromsag. Kozismert, hogy az egeszet Soros Gyorgy illegalis arabjai felugyelik, ezert van annyi balhe.
Ha Orbán gazsulál, megmentheti arcát és a Fidesz néppárti tagságát is; Az európai konzervatívok frakcióvezetője a bajor kormányfővel együtt nyomást gyakorol Orbán Viktorra , hogy teljes egészében Budapesten működhessen a CEU;  Lehet, hogy jövő szerdán nem lesz szavazás a magyar kormánypárt…..
Az egész a Weber hibája. ..
Minden lipsi hazudik. 2019.03.07 00:37:11
@Oxica: HAZUCC mocskocs sorosberenc HAZUCC !!!
Minden lipsi hazudik. 2019.03.07 00:38:21
@Toportyán Zsóti: HAZUCC mocskocs sorosberenc HAZUCC !!!
Minden lipsi hazudik. 2019.03.07 00:39:32
@morpho: HAZUCC mocskocs sorosberenc HAZUCC !!!
A strukturált párbeszéd diplomatanyelven azt jelenti, le se hajlandó hányni. ..
Minden lipsi hazudik. 2019.03.05 05:26:57
@megamedve:"Úgy megyünk majd ki az euból, hogy tapsolni fogunk hozzá."

Ja tenyleg szinte biztos, hiszen meg csak 9 eve riogattok vele.
Az Átlátszó közölt portrét a kormány- és Fidesz-közeli Szijj Lászlóról, a Duna Aszfalt tulajdonosáról, abban szerepel ez a - feltehetőleg - drónnal készül kép. Szijjról eddig is tudni lehetett, hogy a Gellérthegyen építtet villát magának, de eddig nem láttuk, hol és hogyan él a rezsim egyik,…..