Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rob McKenna

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először 2 lejátszott meccsről számolnánk be pár szóban. Neumann Kartal - VESC Lizards 2 – 10 A Veszprém nem teketóriázott, Tölgyesi révén (2+2) gyorsan vezetést szereztek és egy pillanatig nem engedték ki a kezükből. 36 perc után szépített a Neumann, de ismét…..
Az ob1/b harmadik fordulójához érkeztünk, de csak az biztos, hogy semmi sem biztos. Első benyomásunk, hogy a megerősödött Veszprém a csoport esélyesének tűnik (eddig), a többiek nagyjából egyenlő erőket képviselnek. Hogy mit hoz ez a forduló? Lássuk!  Paksi Floorball Klub -…..
Nagy örömmel konstatáljuk, hogy sok segítség érkezik, illetve a csapatok oldalán sok információt találunk, ami segíthet a cikkek elkészítésében, szóval egy képzeletbeli kalapemelés jár a honlapok szerkesztőinek.  Még csak a 2. fordulón vagyunk túl, de az egyenlő erők…..
Ide tessenek ontani az okosságokat a meccsek alatt. Annyival már most hozzájárulnánk az este teljességéhez, hogy jelentjük, a poszt kilövésekor éppen 2-1-re vezet a Real Zenitben. Netre magyar, itt a teljes kínálat.  ..