Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolifree

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A tegnapi bejegyzés folytatása)..
Zolifree 2019.03.08 11:00:05
@Aleister Crowley:

"Így igaz sosem voltam scios, nem is állítottam egyik korábbi hozzászólásomban sem.
Nézd végig újra a kommenteket. Ha találsz ilyet szólj. Töröltetem a Péterrel-:))
Az egyik ismerősöm Criminon tanfolyam felügyelő volt, tőle volt az inka lista. És ismertem néhány gazdag scis üzletembert, némelyikkel volt közös üzletünk, mint ahogy Nagy Zolival is, tőlük volt a bővített üzleti lista."
"Emlékszem ilyen válaszok jöttek, pl Fekula Zoli megfenyegetett bárki is vagyok, súlyos következményekkel fog ez még járni, mert bukni fogom az összes ot szintjeimet. Néhányan közölték velem, hogy el se olvasták csak törlik. Paulka Tünde meg simán beküldött az etikátra, úgy hogy azt sem tudta ki vagyok. De a legjobb a "Wise" Imre reakciója volt emlékszem azt írta: Nekem ne írjon kérem ilyeneket! Távozz tőlem Sátán!!!
Emlékszem, ezen úgy röhögtem, hogy percekig nem tudtam abbahagyni, hiszen személyesen ismertem ezeket az embereket."
Itt szokás szerint eléggé ellentmondasz magadnak. Azt állítod sosem voltál szcientológus, de itt jópárat név szerint említettél akiket személyesen ismertél, és eléggé rutinszerűen használod a szcientológus szakszavakat.

"volt közös üzletünk, mint ahogy Nagy Zolival is"
Milyen közös üzletünk volt nekünk? Bár nem tudom ki vagy, egy biztosnak tűnő tippem van. Az általad rólam írtakból világos, hogy teljesen téves, feltételezett sztorid van rólam, ami pár másoktól szerzett infóra alapozódik, de semmi köze a valósághoz. Így nem igaz hogy közeli ismerősöm lehettél.

"Ezt nem én fogalmaztam. Az Interneten böngészetem és az akkoriban ott talált anyagokból ollóztam össze. Amit én hozzatettem, az csupán az a csavar volt, hogy úgy állítottam be, hogy a levelet Ron írja. Átirtam a tárgyat és megváltoztatam a megcimzést. Kiküldtem és izgalommal vártam a reakciót. És lett, balhé lett-:)))"
Én ilyen levelet senkitől nem kaptam amit itt írtál, nem ez volt az ami engem elindított a szcientológia átverés leleplezésére. Nem te vagy az egyetlen, aki azt állítja ő küldte az angol levelet nekem.
Nem tudom ki küldte, ez lényegtelen is. Az én általam küldött levelek egyike sem annak fordítása vagy átdolgozása, amit kaptam. Itt a blogon is megjelent az egyik általam küldött legfontosabb levelem, abból bárki meggyőződhet róla.

"Ne menjünk bele egymás értékelgetésébe. Ez a blog nem erről szól!
A témáról lehet itt véleményt nyilvánítani, nem egymás személyét kellene kritizálni."
Akkor te miért értékelgetsz és kritizálsz embereket? Ezek szerint téged is zavar ha ezt teszik veled, ugyanakkor rutinszerűen ezt teszed másokkal. Ez jellemző a szemellenzős szcientológusok viselkedésére...
Az önismeret és empátia teljes hiánya miatt lehetnek ilyenek.

"....Ez egy produceri hozzáállás, amit használnak, nem csak producerek, hanem ügyvédek, bírók, és politikusok is."
Te melyik vagy ezek közül? Én szerintem az ügyvéd, és saját bevallásod szerint gonosz vagy, a nickneved eredetije is maga volt az ördög, úgyhogy lehetséges te vagy az ördög ügyvédje?
:)
Zolifree 2019.03.06 13:49:01
@Aleister Crowley:
"kb. 18 éve amikor vetted az emetert 600 e körül volt IAS tagsággal. Nem azt mondtad, hogy 1/3 át kaptad vissza?"
Később vettem szerintem 2004 kürül, és nem emlékszem már mennyiért de olyan 1.5-2 millió rémlik nekem. Most néztem 6500 usd, ami akkörül van. Én ennyivel számoltam amikor az arányokat említettem.
Nem mindegy egyébként?
Zolifree 2019.03.06 14:05:05
@kissgabor7804:
Ezek különböző helyzetek és esetek különböző időben ráadásul.
A köremailben ahogy írtam is korábban a szcientológusoknak úgy kellett fogalmazzak hogy elolvassák és ne dobják ki azonnal, nem lehettem benne ellenséges a szcientológiával.
Azon a szintem még nem is voltam elnyomónak nyilvánítva, még messze nem az volt a szitu, mint ami később lett.

A médiaháborút azután kezdtem, hogy a jogosan visszajáró pénzt nem fizették ki, elnyomóvá nyilvánítottak, a védekezés esélyének megadása nélkül. Meg az addigra kiderült óriási átverés teljes átlátása után.

A pénzvisszafizetés kikényszerítése még szerepet játszott a támadás kezdetekor, de ez elmúlt nemsokára. Egyfajta misszió lett, olyasmi ami a (mezei megtévesztett) szcientológusokat is hajtja a világ jobbá tételére. Amikor már nem nagyon tudtam a médiában új helyre bejutni, onnan már nem volt értelme a folytatásnak. A weblap meg ment utána is, a megegyezés nélkül is ez lett volna helyzet.
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
Zolifree 2019.03.04 23:39:50
@Laci12:
Nagy Zoli vagyok, nyíltan vállalom a nevem, a véleményem, arcom, ellenben veled...

Szerinted gyáva vagyok, szerintem pedig az a gyáva, aki név nélkül alaptalanul vádaskodik, vagy utal bizonyos dolgokra, mintha tudna valamit.

Megmosolyogtató, hogy mennyire nem vagy képen a valósággal, és közben meg megvagy győződve róla, hogy mennyivel okosabb és felsőrendűbb vagy nálunk, és te aztán mindent tudsz a valóságról.

A lényeget nem látod, a lényegtelen részleteken rugózol, ahelyett hogy meglátnád a gerendát a szemedben. És túl sok összeesküvés elméletet gyártasz. Én is láttam azokat a propaganda filmjeiteket, amiben az van bemutatva milyenek is az elnyomók, és látszik abból merítettél. De az csak egy mese, nem a valóság.

Én nem tartom magam áldozatnak, csak elmondtam mi történt velem, és ezek alapján alaposan megalapozott véleményemet is. Ezt nem azért tettem, hogy áldozatnak mutassam magam, hanem azért, hogy lássák, hogy milyen is a valóság, és tanuljanak a hibáimból mások. Hányan vállalják be ország világ előtt, hogy mekkora balek volt, meg naív, és hagyta magát kihasználni?
A gyávák a könnyebb utat választják, én a lehető legnehezebbet választottam.

Én egyedül vívtam meg és nyertem meg egy elég sikeres háborút a szcientológia ellen. Nagyon féltem az elején, soha nem szerettem szerepelni, mégis megcsináltam.

Könnyebb lett volna név nélkül végigvinni az egész médiaháborút névtelenül, de akkor nem lett volna hiteles, anélkül meg mi értelme lett volna?

És végül a sea org szerződésől annyit, hogy én példányt nem kaptam belőle, nem emlékszem mi volt konkrétan benne. Amit elmondtak az alapján bármikor kezdhetek, nincs benn határidő, akár másik élet is lehet. Úgyhogy nem szegek meg semmit, ha nem kezdem el. Rákerestem a neten, hogy mi van benne, és gyakorlatilag semmi konkrétum, kb 3 mondat az egész. Nem is igazi szerződés ez, mivel nincsen benne semmi konkrétum, ki mit vállal és miért, milyen feltételekkel. Jogilag nem szerződés, semmis az egész.

Laci, légy férfi, és vállald a neved!

Enélkül egy névtelen senki vagy, akinek a véleménye sem ér semmit, és bebizonyítod hogy gyáva vagy.
És ne gyere önigazolással, azt nem fogadom el.

A szcientológia saját magát győzi le, mivel saját maga termeli egyre nagyobb ütemben az ellenségeit, és már annyit hozott létre, ami túl van a kritikus tömegen. Folyamatot ti erősítitek még most is folyamatosan.
És valójában ti vagytok azok az elnyomók, ami ellen a propaganda szerint harcoltok. És végül tényleg nyerni fogtok, mert elpusztítjátok az elnyomókat, vagyis saját magatokat. Bár lehet ti nem így képzeltétek el a végeredményt, de majd meglátjátok nemsokára.
Előre is gratulálok a mielőbbi győzelemhez, tulajdonképpen így nézve egy oldalon állunk :)

Igazi win-win megoldás, ti is nyertek, mi is nyerünk, és mindenki más is nyer.
Zolifree 2019.03.05 22:28:41
@Laci12:
"Te miféle háborút vívtál meg?"
Lehet te nem annak élted meg, nevezd ahogy akarod, nektek ez biztosan nagy kárt okozott, hogy tv-kben meg újságokban folyamatosan adtam rólatok eléggé elriasztó infót, meg minden internetes keresésre az én weboldalam jelent meg a titeket leleplező infóval. Mivel folyamatosan támadtalak titeket, és vágtam el az utánpótlásotokat, erre a szitura az én fogalmaim szerint illik a háború definíciója. És mivel elértem a célomat, vagyis a széles tömegekhez eljuttatni az igaz infót rólatok, így részemről ez egy nyertes háború volt.
De megértem nyilvánosan nyilván nem ismeritek el a veszteséget amit okoztam, és próbáltok leértékelni, lekicsinyíteni, mert ettől tűntök szerintetek nagynak és erősnek.

"Ja, hogy Te nem tartod magad áldozatnak, persze hogy nem, azt a Bonyai haverod írta rólad. "
Eléggé rossz még a chatrobot értelmező modulja, ugyanis Reformer ezt írta neked:
"Amit csinálsz, azt úgy hívják, hogy áldozathibáztatás."
Tehát lassan írom hátha úgy jobban átmegy: Nem mondott rólam semmit, csak azt mondta, hogy amit te csinálsz, annak a hivatalos elnevezése áldozathibáztatás. Eléggé egybites még a logikád, legalább mesterséges intelligenciát kéne használni, ha már természetes nincsen.

"Miből gondolod, hogy férfi vagyok?"
A Laci12 eléggé férfinévnek tűnik nekem. És szerintem mindenki így van ezzel. De ok, elhiszem nem vagy férfi, főleg hogy nem vállalod a neved, és csak jössz itt az önigazolásokkal.
"És mit változtatna, ha tudnád a nevem akkor másképpen írnál?"
Tudnám kivel is beszélek, ha már te tudod az enyémet és te is nevemen szólítottál. Nem foglak levadászni, ha ettől félsz kisnyuszi...

"Jut is eszembe, hol vannak a foldereid?"
Te most komolyan ezzel akarsz fenyegetni vagy megijeszteni???

"Betegen, kétszáz szavas angol tudással Dél-Afrikába utazott auditálást kapni.
A leírtak alapján ott csinálhatta meg a Grade ket és a NED et.
Hogy kaphatott auditálást ha PTS volt? Vagy kapott előtte PTS kezelést? Milyen nyelven, angolul kapta? A kétszáz szavas szókincsével? Mert, ha igen akkor ezt ne hívjuk kezelésnek. Valószínűleg nem értette meg az auditálási kérdéseket. És aztán hogyan válaszolta meg ezeket? Mennyi esélye maradt a CS nek, hogy jó programot írjon?"
A betegségeket nem a PTS-ség okozza, az elmúlt években több, mint 1000 könyvet olvastam angolul, és sok képzésen vettem részt a betegségek gyógyítása témában. És szinte minden betegségre van megoldás, aminek semmi köze se SP-hez se PTS-hez. Magamon és másokon is teszteltem, működik.
És az egyház kezdetektől végig tudott a betegségemről, és arról is hogy gyógyíthatatlan, egyáltalán nem akadtak fenn rajta a FLAG-ben sem a legmagasabb szinteken sem. Egyébként is OT-kat láttam külföldön betegen nem is keveset, magyar OT-ról is tudok aki meghalt rákban.
Ja mellesleg elvégeztem a PTS/SP tanfolyamot is... Ez ki lett húzva az interjúból, hogy ne kellejen magyarázgatni mit is jelent.

A 200 szavas idézet félre lett értve. Én azt mondtam, nekem azt mondták 200 szó is elég clearig. Ez nem jelenti azt nekem ennyi volt. Viszonylag jól tudtam angolul akkor is, csak nem beszéltem szóban soha, a kiejtést nem gyakoroltam, mert csak olvastam, és nem mertem beszélni, mert attól féltem hibásan ejtem ki a szavakat. Volt pár szó amivel az elején találkoztam auditálásban amit nem értettem, ezt ott mindig letisztáztuk szabályosan, volt szótár, példamondatok minden. Tökéletesen értek/beszélek angolul, és pár hét alatt afrikában gyakorolva a kiejtést hamar elmúlt a félelmem, és ment a kiejtés is. Később már angolul gondolkoztam.
Afrikában mentem fel a hídon végig a NED-ig bezárólag 2 év alatt. Gyakorlatilag kint éltem 2 évet.

"Ha újból végig olvasod amit a Zoli írt, ott elmondja, hogy az egyik fő célja az volt az auditálással, hogy több pénzt szerezzen. Tehát találkoztak az érdekeik. Zoli pénzéhes volt és mohó, ráadásul kölcsönből csinálta mindezt. És találkozott egy olyan szervezettel, akik még mohóbbak voltak nála, és jól is csinálták."
Nem, a fő célom szellemi fejlődés mellett a dianetika könyvbeli clear, illetve az ennél is jobbnak gondolt OT állapot elérése volt. És mellette a tökéletes egészség elérése. A remélt extra pénz a FLAG-es auditálás kifizetésére kellett (nem nekem, hanem nektek adtam volna), mert nem állt rendelkezésemre. Eléggé jól működő cégem volt, gazdag voltam miért lettem volna pénz éhes? Én minden fillérért keményen megdolgoztam. Auditálások alatt is folyamatosan dolgoztam, hiszen a cégem valójában az én egyszemélyes munkámból működött.

A többit már lereagálták megfelelően mások, így nem teszem.
Zolifree 2019.03.05 22:53:52
@kissgabor7804:
"Említetted, hogy Ausztráliában a Sea Orgban volt két magyar a Sz. Karcsi és Juli akiket fogva tartottak, és hogy a Karcsi beteg is volt. Szeretném tudni, hogy kiszabadítottad e végül őket, és hogy Karcsi meggyógyult e?"
Kedves Gábor!
Karcsiék kijöttek a szcientológiából, nem tudom pontosan hogyan és mikor. Amikor kijöttem azután jóban lettünk, és a szcientológia utáni pár lépcsőfokot velük tettem meg az utamon.

"Azt sem értem, hogy ezt a munkaszerződést amikor aláírjátok nagyon hosszú időre ugye és nem kell rögtön megkezdeni a munkát akár a következő életben is megkezdheted, fogsz e erre emlékezni?
Ti hisztek akkor a reinkarnációban?"
Ha a Ti alatt a szcientológusokat érted, akkor természetesen ők hisznek benne, azért is van az 1 milliárd éves munkaszerződés. Aztán hogy ki mire emlékszik ,azt majd meglátjuk.
Egy biztos, Hubbard már jó régen meghalt, és jelentkeznie kellett volna már új testében sea org tagnak, ami nem történt meg. Nekem még bizonygatták tizenéve, hogy rövid időn belül eljön, és akkor miden megváltozik...
Hát azóta minden megváltozott, csak Hubbard második eljövetele maradt el.
Persze biztos kitaláltak már valami jól hangzó magyarázatot közben erre is, pl egy másik galaxisban nagyobb szükség volt rá, vagy valami hasonló hősies dolog.