Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öreg vagy sokat tapasztalt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CHIKANSPLANET Harc a műanyag ellen 2019.03.14 11:44:19
A műanyag összességében még nincs is oly régóta jelen az életünkben, hiszen 1838-ban állították elsőként elő, és bár vitathatatlanul hasznos anyag, a felhasználási lehetőségei pedig rendkívül változatosak, mégis röpke 180 év alatt olyan károkat okozott, amelyek miatt a klímaváltozás mellett az egyik…..
Öreg vagy sokat tapasztalt 2019.03.16 11:29:45
muanyagtudatos.blog.hu/2019/01/10/az_uvegpalack_a_pet_palack_vagy_netan_az_alu_doboz_hasznalata_a_kornyezettudatosabb
muanyagtudatos.blog.hu/2019/01/29/a_hulladekkezelesi_piramis_avagy_lehetosegeink_a_hulladek_hasznositasara

Mindennek két oldala van, elönyők hátrányok. Butaságra vall ha valaki csak az egyik oldalt hangsúlyozza.
Javaslom a fenti honlapok meglátogatását, mielőtt valaki, zsigerből a műanyagokat teszi felelőssé a "barbár, civilzálatlan emberek" szemeteléséért.
Amikor a műanyag szót halljuk, akkor ennek hallatán nem egyetlen anyagra, hanem anyagcsaládok százaira kell gondolni, amelyek mind-mind más és nagyon változatos tulajdonságúak. A műanyagok szerves anyagok, amelyeket fosszilis energiahordozókból és bio alapú, megújuló energiaforrásból lehet…..
A mostani bejegyzésben megismerhetitek a legfontosabb műanyaggyártó berendezéseket és működésüket. Azokat a tömeggyártó berendezéseket, amelyek óriási számban öntik magukból a mindennapokban használt műanyag eszközeinket és termékeinket. Most a két legfőbb gyártási technológiát mutatom be: az…..
Köszöntelek a blogomon, egyúttal örülök, hogy erre "tévedtél"! Remélem, idődet hasznosan töltöd majd itt és új ismereteket szerzel a bejegyzések olvasásakor. Lehet, néha kicsit meglepő leszek és nem azt fogod itt olvasni, amit amúgy a médiában és más emberek tollából/szájából hallasz nap mint nap.…..