Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbánék Moszkva fele menekülnek!

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltaképpen akár szenzációsnak is nevezhető adatokkal állt elő a Központi Statisztikai Hivatal a napokban. Ezek szerint ugyanis tavaly évtizedes trend fordult meg, hiszen több Magyarországon született állampolgár költözött vissza, mint amennyi elment – magyarán megfordult a kivándorlás. „Az utolsó…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.21 11:05:16
@Shanarey: "s talán még a NAV és a TB is, akiknek anno szóltam. A KSH, nem tartozik az értesített felek táborába. "

Fú... tényleg? És szerinted ha a NAV meg a TB tudja, akkor a KSH-hoz ez nem kerül át?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.21 11:05:17
@Der Piefke: "Mindezek tükrében kijelenthető, hogy a magyar stratisztika kozmetikázott."

Vagy hogy Németországba ment egy halom Brexites. Vagy azt jelenti, hogy idénymunkát végeztek ott. De nem nem, "hazudik a zóbánviktó", az a tuti. Elvégre a "zország átlépte a határt!"
Facebook-posztja miatt bukta a csillagját egy séf, soha nem volt még ilyen a kalauz évszázados történetében...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.20 13:59:11
@frikazojd: igen igen, ha politizál a facebookon akkor rosszabb a kaja amit ad, egyértelmű az összefüggés
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.20 14:01:17
@Mankel: "Ez ilyen, hogy te mondasz egy hülyeséget ami miatt anyádéknak 20%-kal csökkentjük a nyugdíját. Mert a mondásod nem tetszik a pepsi colának. " +1
A Purdue Egyetem egyik mérnökcsoportja intelligens holdlakásokat fejleszt. Az ezekből az építményekből álló település az égitest felszínén lenne. Az ilyen szerkezetek végső célja, hogy automatikusan alkalmazkodjanak a véletlenekhez, természeti katasztrófákhoz, például meteorbecsapódáshoz vagy a…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.17 13:55:03
@steery: "amik parancsra tudnak alakot váltani. A házat össze lehet majd csomagolni egy nehéz kerekes bőröndbe"

mert nehéz kerekes bőrönddé nem tudnak válni a nanobotok, csak minden mássá? :D
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.16 19:22:57
@énisfélek: sőt lehet hogy a zorbánviktor zombikat támaszt fel, és azok miatt néz ki úgy, mintha élne még bárki az országban...

azt mondta már neked valaki, hogy ha előadsz valami agyament faszságot teóriaként, azt neked kell ám bizonyítani, nem pedig másoknak cáfolni?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.16 19:25:51
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: bazd meg és van pofád az ilyen trollkodást kikérni magadnak? Pont neked? Ecsém :D
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.17 09:54:31
@Dezső C I András indekszíájé: de az hagyján, mert egyszerre tud az agyukban az lenni, hogy "kevés a halott, fölösleges ennyi kórházi kapacitás" meg "baromi sok a halott, az egész régióban utolsók vagyunk" :D

Az meg hogy egyes országok pl. az olasz módszert használják statisztikában (Magyarország is), tehát ha valaki covidos, és meghal, akkor az a "covidban halt meg" akkor is ha a fél tüdeje meg agya helyén már csak tumor volt szegénynek. Más országok meg, pl. Szlovákia, nem ezt a módszert hanem ennél sokkal szigorúbbat. Aztán jön a brendelmatyi megmondani, hogy fú MO mennyivel szarabb. Brendelmatyi egy hónaja még azon visongott, hogy rosszabb nálunk a helyzet, mint Olaszországban.

Szerencsétlen barmok ezek. Várták megint a világvégét (ami nyilván óhatatlanul bekövetkezik, ha nem a ballibek vannak a hatalmon), most jött megint valami reménysugár, hogy ha már maguktól nyerni nem tudnak, legalább valami világesemény miatt bukik a zorbán, oszt nézz oda, mi történt:

kozvelemenykutatok.hu/2020-majusi-kutatasi-eredmenyek-nezopont/

"A Fidesz-KDNP országos listájára a biztos szavazók 54 százaléka voksolna, egy most vasárnapi választás esetén. "
Azt hiszem, hogy az új korszak tényleg érkezik, bár annyira gyorsan nem, ahogy sokan tartanak az érkezésétől, de egyértelmű jelei vannak, hogy olyan változások vannak, amik tényleg azt erősítik, hogy ez egy hibrid rezsim...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.15 12:41:37
@math0: hát őt nem viszik be, a DK-s patkányokat meg beviszik, szóval hiába akarod :D
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.15 12:43:58
@math0: "Németországban akár maszkviselés ellen akár tüntethetnek is az emberek. "

de a hollókosztot nem tagadhatják, pedig az is szólásszabadság, és azé ugyanúgy beviszik őket, és ugyanúgy faszság, mint a "zorbánviktor direkt embereket öl a vírussal".
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.15 12:46:21
@Indriq: "igen, a ballibsik felsőbbrendűek hozzád képest"

főleg matyika, rajta nagyon látszik :D
Az Orbán-kabinet úgy tekint a koronavírus-járványra, mint egy múló rosszullétre. Ez derül ki a Brüsszelnek megküldött legfrissebb konvergenciaprogramból, amely többek között azt tükrözi, milyen gazdasági hatásokkal számol a politikai vezetés a közeljövőben. Bár a mindig optimista Matolcsy…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.14 12:31:22
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A fidesz nem nyert volna újabb választást, ha nem változtatja meg a választási szabályokat."

lol

max. kétharmada nem lett volna, választást ugyanúgy nyer
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.14 12:34:25
@birkamenet: neked ez minden héten kiderül, most akkor ez miért olyan csudálatos? Igen, Magyarország pont ugyanúgy be fog csődölni, ahogy az előző tíz megjósolt alkalommal. Tehát semennyire.
Az egészségünk talán még soha nem volt ilyen fontos, mint most a járvány idején, ehhez pedig elengedhetetlen az ideális testsúly. Dr. Bajnok Éva obezitológusunk tanácsaival segít, hogyan tudod elérni vagy megtartani az egészséges testsúlyt a karantén alatt. Miért fontos odafigyelni a testsúlyodra…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.12 13:43:27
@Puella ferruginea: akkor a kurva sok phd-del rájöhetnél, hogy az ember a súlya érdekében tehet valamit, a kora érdekében meg nem, tehát pont semmire nem egy azzal a remek meglátásoddal, hogy "de a a kor jobban növeli a covidos halál kockázatát mint a súly'". Edzeni bárki tud, az időt visszatekerni meg senki.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.12 13:44:32
Ma az alábbi adatokat tették közzé a hivatalos koronavírus honlapon:   A gond, hogy van ezzel egy kis probléma...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.11 15:39:48
@ebella: "Meg az is fontos lenne, hogy a lakosságszám arányában mennyi a fertőzött, halott. "

azt gondolnám hogy ezen művelet elvégzésére bárki képes....
Hollandiában járva (pláne odaköltözve) az egyik rendkívül szembetűnő dolog az a függönyök használatának mellőzése, esetleg teljes hiánya. Magyarként ezt nem egyszerű feldolgozni (én legalábbis elképzelhetetlennek tartom, hogy függöny nélkül éljek), így aztán kifejezetten érdekesnek tartom, mi lehet…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.10 15:20:47
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.10 21:38:17
@Fikalnyik Eugén:

tradingeconomics.com/slovakia/gdp-per-capita

állítsd be: compare, hungary, gdp per capita

tök egyértelműen látszik hogy 2006-2010 közt húztak el
A karanténnak én egyetlen hatását látom és hallom a gazdaságra vonatkozóan. Nevezetesen, hogy felerősödik a digitalizáció és elkülönülnek azok a dolgozók, akik -- kiegészülve azokkal, akiknek most pénzük, tehát szabad idejük van tanulni -- a (termelő, szolgáltató) szakmákban kódolni képesek,…..
Mondják, irtózik, mint ördög a tömjénfüsttől. Így van Orbán mindazzal, ami Macront, illetve az egész francia gondolkodást jellemzi. „Liberté, Égalité, Fraternité!„ /Szabadság, egyenlőség, testvériség!”/ a Francia Köztársaság alkotmányának 2. pontjában szereplő mottó ez, amely a Nagy Francia…..
Aszongya valamelyik ügyeletes gazember, hogy a kormány - az EU-bizottsággal szemben - előrelátó, ezért harcol a migráció ellen. Értem. Hadd ne firtassam most, hogyan értelmezhető az előrelátás a legtöbb releváns statisztika szerint leszakadó, néhány szempontból pedig stagnáló ország kormánya…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.06 15:23:24
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.06 22:51:48
@Midnight Run: hát nemtom, ő a zöldhatáron szaladt be, asyl asyl germany-t kiabálva? Tehát olyanfajta, amit a baloldal akar?

Vagy inkább olyanfajta, akiknek az orbán geci módon ösztöndíjat ad, hogy aztán az előbb még a "menekülteket" féltő baloldal a földhöz verje magát, hogy "a rohatt orbán hazudik mer támogattya a migrácijót!!4"
Kövér László levelét megírta: az őrző-védőknek mindent szabad, az állam a legális és ellenőrzött erőszak monopóliumát putyini mintára kiszervezte, egyre nyíltabban homályos hátterű verőemberek kezébe adja. Az orosz minta egyértelmű és egyre erősebb, miközben Orbán Viktor hatalmának egyre nyíltabb és…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.03 10:49:42
@Matyika Ápolója: Igen mi libsik sokkal jobban szét fogjuk baszni a fideszes gecik pofáját, és el fogjuk árasztani arabokkal ezt az országot! Akkor végre szophatok elég arab faszt!
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.03 10:51:49
@TheSaurus: Azt kellett volna csinálniuk, te szerencsétlen fasz, hogy bemennek egy bikacsökkel és pofánbasszák az Orbánt! A NATO-val már le van beszélve, hogy ha puccs lesz, beállnak mögénk, a magyarokat meg végigverjük majd, fasznak nekik szavazás, csak ilyen barmokra szavaznának. Kussolnak és örülnek nekünk, libsiknek, amint éppen nyitjuk a határt az araboknak.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.03 10:53:04
@morph on deer: Mindenkinek a fejét kopaszra kéne borotválni, és a kibaszott fideszeseket még gázkamrába is kéne zárni! Meg mindenkit, aki nem a DK-ra szavazott!