Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbánék Moszkva fele menekülnek!

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szokásához híven akkor emeli a tétet, amikor igazán nagy a baj. A kormányfő ugyanis jól tudja, hogy a koronavírus-járvány gazdasági és szociális hatásait még nem is érzékeli kellőképpen a társadalom, de ő egy elővágással mégis új frontot nyitott. A nagy vidéki egyetemek kormányzati…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.02.01 12:27:40
@birka menet: atyám, az adria, a luxusok luxusa, tuti ott költik el az összes profitjukat :D
Gépjárműadó, tévéadó, full üres lakás – csak egy pár azon tételek közül, melyek meglepetésként érhetik a külföldre költözőt, különösen akkor, ha nem tájékozódik részletesen előre. Lássuk, ti mi mindent szedtetek össze norvégiai posztunk kapcsán!..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.27 15:42:55
@desw: igen, de ha pl. valami előnnyel jár neked a szelektív hulladékgyűjtés (és az előny nagyon sok minden lehet, pl. akár az önképed erősítése, társadalmi státuszod növelése is), akkor úgy is zöldülsz, hogy másnak nem kell zöldülnie
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.27 15:42:58
@Analóg Telepes: "Nonszensz, hogy egy minimálbéres a jövedelme ugyanakkora százalékát fizeti be adóként, mint aki havi 2 milliót kap."

Tényleg, mert sokkal többet kéne. Mert a gazdagnak is pont ugyanaz az út meg ugyanaz a közoktatás meg ugyanaz a közkórház van, csak neki tízszer annyiért.
A repülés az ember egyik legrégibb álma, ám gyakorlati megvalósítása sokáig lehetetlennek tűnt. Az első, még irányíthatatlan léghajók csak a XVIII., az első siklórepülők pedig a XIX. század végén tűntek fel. A mai értelemben vett repülőgépek csak a XX. század elején jelentek meg, bár az első úttörők…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.27 13:18:55
@szajer_jozsef:
"a Csendes Óceánt"
"brittek"

és ezek nem elgépelések, matyika... :D
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.27 12:46:32
@s: "Sőt, az időt még ajándékba sem adhatod, amiként el sem rabolhatod. "

Érdekes, én azt hittem, hogy mikor veszel egy számítógépet, ahelyett hogy kibányásznád hozzá a rezet meg az alumíniumot, megépítenéd a gyártósort, leprogramoznád meg legyártanád, akkor pont időt is veszel egyben.

De egy fokkal kevsébé extrém példa, mikor házhoz hozatod a pizzát, ahelyett, hogy tésztát gyúrnál, sütnél, mosogatnál. Itt is valójában időt veszel.
Mindannyian szeretünk fürdeni. Vagy mégse annyira? Nézőpont kérdése. Sőt, a közeg sem teljesen mindegy. Vízben, közéletben, politikában. Azt hiszem, a népszerűség oltárán sokan feláldoznák magukat. Mindenki igyekszik felhívni magára a figyelmet, pont azért, hogy az (el)ismertség fényárjában fürödve…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.18 11:35:46
@karoly_1: sőt az IMF hitelből nyolcszor is kijönne.
Jó huszonöt éve történt, amikor egyik barátom lagziján az italpultnál az örömapa megosztotta velem egyik életbölcsességét: "Lacikám, minden életszakasznak megvan a funkciója. Tízéves korig szinte csak játszik a gyerek. Tíztől húszig a tanulásé a főszerep. A következő tíz év a szerelemről szól.…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.15 12:25:53
@G. Nagy László: Igen, és biztos vagyok benne, hogy Kossuth és Széchenyi ha ma élnének, büszkén menetelnének a szivárványos lobogó alatt, és éljeneznének, hogy a twitter letiltja Trumpot.
Eddig két típusú emberrel találkoztam: azokkal, akik imádták a tőzsdét és mindig fektettek bele valamennyi pénzt, és azokkal, akik ördögtől való dolognak tartották ezt. Ezek a személyek egy tulajdonságukban, motivációjukban biztosan eltérnek: hogy mennyire tartanak a kudarctól, vagyis milyen…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.12.15 16:03:17
Sokan hiszik, hogy azok, akik nem vállalnak gyereket, az életük valamely pontján meg fogják bánni ezt a döntésüket. Lehet, hogy csak idős korukban, mikor nem lesz kihez szólniuk. Lehet, hogy előbb. De rengeteg ember meg van róla győződve, hogy a teljességhez elengedhetetlen, hogy gyerekünk…..
Tévedsz, most jön 2021! Magyarország problémái egyre halmozódnak...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.27 09:46:37
@birkamenet: baszki te beszélsz lázálmokról, mikor épp a 11. éve jósolgatjátok meg "jövőre" az ország végső összeomlását? :D
A tágabb értelmű politizálás, közéleti kérdésekről való beszélgetés a legtöbb esetben sajnálatos módon különféle hatalmi kérdések körül forog, eléggé nyilvánvaló módon. Árulkodó a stílus A hatalomvágy mindig erős ragaszkodásként jelenik meg, ilyen jelzők jutnak az ember eszébe, hogy mindenáron,…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.20 14:55:48
@birkamenet: Szerintem ha neked nem áll fel, arról is orbán tehet.
A kérdésre az első válasz nyilván az, hogy a jobb anyagi lehetőségek, a magasabb életszínvonal csábítja határátkelésre a magyarokat. Ebben sok meglepetés nincs, az azonban nagyon érdekes, hogy egy friss tanulmány szerint milyen más szempontok játszanak még szerepet a döntésben...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.19 19:13:51
@Golf2: Jövőre már tényleg, de istenigazából tényleg jön az összeomlás és a diktatúra, pont úgy, ahogy megjósoltuk eddig 2010-től 2020-ig minden egyes évre!
Elsősorban azért, mert az euróövezet tagjainak lenni azt jelenti, hogy sokkal kisebb az esélye, hogy a kétsebességes Európai Unió másodosztályán fogunk utazni. Minél szorosabb az integráció annál kisebbek lesznek a különbségek az országok között.   2010 április 10 266.63 - 2020 november 16…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.19 10:37:14
@hasdrubal_barcas_111: "a németek nem mentették volna ki a görögöket, ha nem eurójuk lenne. Ennyit se tudsz, te nemcsak nyelvtan náci?! A görögök és olaszok gazdasága azért szar, mert sok az ingyenélő hülye náluk"

és mivel a németek kimentették őket, ez nem is változik meg

slow clap
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.19 14:40:16
@Billy Hill: Azt tudtad, hogy a gazdag emberek szivaroznak? Én is vettem szivart, szóval hamarosan én is gazdag leszek.
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
Nem, véletlenül sem akartam járványbloggernek felcsapni, jó lenne sok másról írni, de nem lehet. A magyar járványkezelés a friss enyhe korlátozások után is annyira irracionális és cinikus, hogy még mindig inkább kérdéseket vet fel.  Nagyon röviden összefoglalva. Most megszépül az első hullám és még…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.05 13:06:33
@sas70: igen igen, pedig ha orbán GERINCES lenne, akkor direkt azt csinálná, amit a nép nem akar.
.
.
lol :D
Reaktor Mi szóltunk: Trump nyer! 2020.11.04 10:26:53
Érdemes volt minket követnie annak, aki nem akart meglepetésre ébredni: tegnap azt jósoltuk, hogy Trump 274 elektorral nyer, és potenciálisan felmarkolhat 3 államot még. Ebből Arizona és Pennsylvania jelenleg is játékban van. PA az erősebb, ezért a végeredmény lehet 295 elektor is. Frissítés a cikk…..
Nem kell félnünk a mesterséges intelligenciától (MI): kicsi a valószínűsége, de ha egyszer mégis öntudatra ébrednének a gépek – amely kedvenc alaphelyzete sok sci-finek – és az ember ellen is fordulnának, fogjuk tudni kezelni a helyzetet, mert addigra kiképezzük a megfelelő szakembereket. Az MI…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.11.02 12:52:49
@ben2: még ha egyszeri fikahuszár lenne, de ha nem tévedek, ő Brendel Mátyás főállású spammer troll, ateista és DK aktivista.
Ismét közeledik az év vége, és ilyenkor - ahogy az lenni szokott - megkezdődtek a jövő évi minimálbérekkel kapcsolatos egyeztetések.  Idén sem lesz könnyű dolguk a tárgyaló feleknek, hiszen a koronavírus miatt kialakult helyzet csak további akadályokat görgetett a munkáltatók és a munkavállalók…..
Tanárgyilkosság Franciaországban, könyvdarálás Magyarországon. Mi köze ennek a két eseménynek egymáshoz? Ami összekapcsolja őket, az a szólásszabadság kérdése, de mielőtt rátérnék, pontosan hogyan, fontos megvizsgálnunk, mi is a szólásszabadság és miért övezi mind a mai napig vita. A…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29 14:58:43
@Matyas_kiraly: matyika ez a floodolásod miben különbözik attól a floodolástól, amit akkor csinálsz, ha egy blogger letilt a floodolásod miatt? :D
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29 15:00:50
@morph on deer: "Hanem azért, mert a darazsak úgy viselkednek, és hiába tudod te, hogy nem nekik van igazuk, attól még mindig te húzod a rövidebbet, ugye?"

Legyél szíves abbahagyni az ÁLDOZATHIBÁZTATÁST :D
(legalábbis mikor bárki arra utal, hogy egy picsarészeg tizenéves csajnak nem kéne felmenni négy pasi lakására, akkor az áldozathibáztatás)
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.27 14:57:00
@Beukto30: Ja ja. Pl. repülni is mindenki tud, el kell emelkedni a földtől és úgy maradni. Ha nem sikerül, meg ilyeneket mondasz, hogy "de visszahúz a gravitáció" meg "nincs szárnyam", akkor csak kifogások mögé bújsz!
Voltaképpen akár szenzációsnak is nevezhető adatokkal állt elő a Központi Statisztikai Hivatal a napokban. Ezek szerint ugyanis tavaly évtizedes trend fordult meg, hiszen több Magyarországon született állampolgár költözött vissza, mint amennyi elment – magyarán megfordult a kivándorlás. „Az utolsó…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.21 11:05:16
@Shanarey: "s talán még a NAV és a TB is, akiknek anno szóltam. A KSH, nem tartozik az értesített felek táborába. "

Fú... tényleg? És szerinted ha a NAV meg a TB tudja, akkor a KSH-hoz ez nem kerül át?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.21 11:05:17
@Der Piefke: "Mindezek tükrében kijelenthető, hogy a magyar stratisztika kozmetikázott."

Vagy hogy Németországba ment egy halom Brexites. Vagy azt jelenti, hogy idénymunkát végeztek ott. De nem nem, "hazudik a zóbánviktó", az a tuti. Elvégre a "zország átlépte a határt!"
Facebook-posztja miatt bukta a csillagját egy séf, soha nem volt még ilyen a kalauz évszázados történetében...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.20 13:59:11
@frikazojd: igen igen, ha politizál a facebookon akkor rosszabb a kaja amit ad, egyértelmű az összefüggés
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.20 14:01:17
@Mankel: "Ez ilyen, hogy te mondasz egy hülyeséget ami miatt anyádéknak 20%-kal csökkentjük a nyugdíját. Mert a mondásod nem tetszik a pepsi colának. " +1
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.16 19:22:57
@énisfélek: sőt lehet hogy a zorbánviktor zombikat támaszt fel, és azok miatt néz ki úgy, mintha élne még bárki az országban...

azt mondta már neked valaki, hogy ha előadsz valami agyament faszságot teóriaként, azt neked kell ám bizonyítani, nem pedig másoknak cáfolni?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.16 19:25:51
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: bazd meg és van pofád az ilyen trollkodást kikérni magadnak? Pont neked? Ecsém :D
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.17 09:54:31
@Dezső C I András indekszíájé: de az hagyján, mert egyszerre tud az agyukban az lenni, hogy "kevés a halott, fölösleges ennyi kórházi kapacitás" meg "baromi sok a halott, az egész régióban utolsók vagyunk" :D

Az meg hogy egyes országok pl. az olasz módszert használják statisztikában (Magyarország is), tehát ha valaki covidos, és meghal, akkor az a "covidban halt meg" akkor is ha a fél tüdeje meg agya helyén már csak tumor volt szegénynek. Más országok meg, pl. Szlovákia, nem ezt a módszert hanem ennél sokkal szigorúbbat. Aztán jön a brendelmatyi megmondani, hogy fú MO mennyivel szarabb. Brendelmatyi egy hónaja még azon visongott, hogy rosszabb nálunk a helyzet, mint Olaszországban.

Szerencsétlen barmok ezek. Várták megint a világvégét (ami nyilván óhatatlanul bekövetkezik, ha nem a ballibek vannak a hatalmon), most jött megint valami reménysugár, hogy ha már maguktól nyerni nem tudnak, legalább valami világesemény miatt bukik a zorbán, oszt nézz oda, mi történt:

kozvelemenykutatok.hu/2020-majusi-kutatasi-eredmenyek-nezopont/

"A Fidesz-KDNP országos listájára a biztos szavazók 54 százaléka voksolna, egy most vasárnapi választás esetén. "
Azt hiszem, hogy az új korszak tényleg érkezik, bár annyira gyorsan nem, ahogy sokan tartanak az érkezésétől, de egyértelmű jelei vannak, hogy olyan változások vannak, amik tényleg azt erősítik, hogy ez egy hibrid rezsim...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.15 12:41:37
@math0: hát őt nem viszik be, a DK-s patkányokat meg beviszik, szóval hiába akarod :D
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.15 12:43:58
@math0: "Németországban akár maszkviselés ellen akár tüntethetnek is az emberek. "

de a hollókosztot nem tagadhatják, pedig az is szólásszabadság, és azé ugyanúgy beviszik őket, és ugyanúgy faszság, mint a "zorbánviktor direkt embereket öl a vírussal".
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.15 12:46:21
@Indriq: "igen, a ballibsik felsőbbrendűek hozzád képest"

főleg matyika, rajta nagyon látszik :D
Az Orbán-kabinet úgy tekint a koronavírus-járványra, mint egy múló rosszullétre. Ez derül ki a Brüsszelnek megküldött legfrissebb konvergenciaprogramból, amely többek között azt tükrözi, milyen gazdasági hatásokkal számol a politikai vezetés a közeljövőben. Bár a mindig optimista Matolcsy…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.14 12:31:22
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A fidesz nem nyert volna újabb választást, ha nem változtatja meg a választási szabályokat."

lol

max. kétharmada nem lett volna, választást ugyanúgy nyer
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.14 12:34:25
@birkamenet: neked ez minden héten kiderül, most akkor ez miért olyan csudálatos? Igen, Magyarország pont ugyanúgy be fog csődölni, ahogy az előző tíz megjósolt alkalommal. Tehát semennyire.
Ma az alábbi adatokat tették közzé a hivatalos koronavírus honlapon:   A gond, hogy van ezzel egy kis probléma...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.05.11 15:39:48
@ebella: "Meg az is fontos lenne, hogy a lakosságszám arányában mennyi a fertőzött, halott. "

azt gondolnám hogy ezen művelet elvégzésére bárki képes....