Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregori3

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon, hat kiadásra jelölt változatot követően megjelent az Opera legfrissebb verziója. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet, a 12-es kiadás (a'la Wahoo) így is elég sokáig húzódott, és még a fő attrakciónak szánt hardveres gyorsítás sem lett alapértelmezett benne.…..
Mint kiderült, kb úgy tudunk titkot tartani, mint a Pentagon... ma éjjel teszteljük a játék új funkcióját, amit néhányan véletlenül már láthattatok. Igyekszünk jobban titokban tartani a jövőben a fejlesztéseket :) Aki nagyon kíváncsi a részletekre, a kommentkekben biztosan…..
gregori3 2010.10.08 18:17:06
@katagazda: Ha ez igaz akkor 4 félét tok vetni. Ezek nekem nem jó mivel nem mindig tudok játszani vele. Így én is törölni fogom a játékot, pedig ez jobb volt mint a farmerama.
A kommentekben sokat kérdeztétek, hogy mik történnek a háttérben, miért nincs naponta új blogposzt, miért nem kerültek ki pénteken újdonságok. A napi, aktív játékosok száma az elmúlt két hétben megduplázódott, ezért a kód egy részét újra kellett írni, hogy a 'kalapos…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
Sziasztok!Ezt a posztot nem Afrikananács írja, mert tegnap kicsit besokallt amikor fél óra alatt több, mint 700-an jelezték neki, hogy már megy az iwiw, miért nem megy még az alkalmazás. :) Jobb híján beugrom helyette.TegnapAkadozott az iwiw és ez szemlátomást nem kicsit hergellte a…..
Sokat kapjuk azt a kritikát, hogy nem amíg nem stabil a rendszer, addig ne az újdonságokat fejlesszük, hanem a régi dolgokat javítsuk meg. A két dolog párhuzamosan is tud működni, nem javítjuk lassabban a hibák azért, mert újdonságok is bekerülnek a játékba.MalacokTudtad, hogy a…..
Tanyavilág Kiparcelláztunk! 2010.08.05 17:33:00
Kedves Tanyalakók!Kicsit fura a megszólítás, olyan, mint Villalakók, vagy Marslakók, de jobb nem jutott az eszünkbe...Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy értesíteni tudjunk benneteket a TanyaVilág játékkal kapcsolatos hírekkel, versenyekkel, újdonságokkal kapcsolatban.Már…..
gregori3 2010.09.10 18:22:23
gregori3 2010.09.10 19:12:46
@afrikatanács: van 3 barátom aki 0 szinten áll, őket kaptam. Akinek küldtem meghívót azt pedig nem látom. Ajándékot tudok neki küldeni, de én nem látom a barátok között, ő pedig meg tud látogatni, én fent vagyok nála a barátoknál.
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
gregori3 2009.01.30 21:16:33
www.fhb.hu/lakossag/lakossag.fhb (klikk a fhb netbank belépésre)
www.volksbank.hu/online_h/index.html# (klikk at internetbankra)
gregori3 2009.02.09 12:02:42
Úgy tűnik, a fejlesztők minél alaposabban le akarják tesztel(tet)ni a Kestrel első ráncfelvarrását, mert a mai napon már a harmadik kiadásra jelölt verzió is letölthető belőle. Ez egyszersmint azt is jelenti, hogy a végleges változat nemsokára megjelenik, vélhetően még a hét…..