Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sg (törölt)

1 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
sg (törölt) 2008.10.31 12:33:11
daylight, szerintem azon a képen, amit te linkeltél, már szilikon, de itt még eredeti: www.thenewsvault.com/cgi/img.pl?h=10&t=1068&f=angelina_jolie_nude5
máshol meg azt írják, hogy egy picit az orrán is alakítottak, és neki is van cheek-implantja: cityrag.blogs.com/main/2006/07/angelina_nose_p.html
ha ez utóbbi igaz, nagyon ügyesen csinálták.
Íme egy válogatás az elmúlt szezonok legőrületesebb cipőiből: extrémek, furcsák, és mégis viselik őket a celebek!Szerintetek melyik a legőrültebb?? Talán a gladiátorszandál és a csizma közti átmenet? Vagy a piros dominaplatform? Esetleg a szöges tüskecipő? Vagy Victoria…..
Hétvégére tartogattam ezt a kis válogatást kedvenc Doktorunk kevésbé ismert életéből. HL rappel, szerelmet vall, lemossa Johnny Casht és a Beatlest a pályáról.Update: Sg kommentje világított rá, hogy a videók a A Bit of Fry and Lauriban voltak(imdb). Köszi a kiegészítést:)MC…..
A héten kerültek az üzletekbe a Patricia Field által a Marks&Spencernek tervezett ruhák. A Szex és New York híres-hírhedt stylistja és az amúgy konzervatív márka együttműködése első hallásra kicsit meglepőnek tűnhet, de az M&S mostanában mindent megtesz, hogy…..
A héten megjelent az Open Office legújabb verziója, és a digitális társadalom olyan hévvel vetette rá magát, hogy lehaltak a Sun szerverei. A letöltés persze ismét működik (néha csak innen érhető el), lássuk, mit kínálnak nekünk ingyen.Lassúságot. Én már lemondtam róla,…..
sg (törölt) 2008.10.18 22:28:40
stevejobs · appleblog.blog.hu/ 2008.10.18. 22:12:09

köszi!
Megérkeztek az első képek Zaha Hadid (építész) cipőiről, amelyeket a Lacoste-nak tervezett. A neve a Chanel Mobil Art miatt lehet ismerős, ugyanis ő tervezte a kiállítást.Az első képek gyakorlatilag csak látványtervek, de annyit sikerült megtudni, hogy nagyon nagy hangsúlyt…..
sg (törölt) 2008.10.18 22:08:55
Mára nem babát, hanem egy kishölgyet választottam, Lila Grace Hack-et. Ő Kate Moss kislánya :) ..
sg (törölt) 2008.10.18 22:06:33
Két érdekesség:1. Victoria Beckham haja: pont olyan frizurája van, mint pár éve Davidnek2. A cipője: tetszik, kicsit arabos hatása van, ugyanakkor remek önvédelmi eszköz is egyben.....
sg (törölt) 2008.10.18 22:04:20
Ami, viszont nem a locsi-fecsi része, az, hogy Sebastiano Giovinco aláírt, méghozzá öt évre, ami – mi sem természetesebb – nagy örömöt jelent Juve-szurkolónak és -vezetőnek. Az már a legendárium része, hogy az üzlet ott köttetett meg, ahol 17 éve Del Piero is aláírt,…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
sg (törölt) 2008.10.16 12:55:57
sg (törölt) 2008.10.16 12:57:38
sg (törölt) 2008.10.16 12:59:13
Elképzelhető, hogy az XXL szereplői végül megtalálták a stúdiót, és akkor ma indul a TV2 új humorshow-ja. (Ha valaki nem tudná, nem csak az Időjárásjelentésbe, hanem a Mokkába és az Aktívba is "betévedtek" az XXL-es szereplők.) A lényeg, hogy a bevallottan…..
A könyvespolcom áhítozik egy ilyenre!A híres francia Larousse az utóbbi pár évben limitált kiadású enciklopédiákat dobott piacra, amelyeket pl. Christian Lacroix és Moebius dizájnolt. A 2009-es Petit Larousse-t Karl Lagerfeld tervezte újjá. Hihetetlenül sikkes, fekete borítás a…..
Ullmann Mónika a korszakokon átívelő többszörös retrósztár, valahogy minden megmozdulásával bevéste magát történelembe. Minden idők egyik legjobb gyerekfilmjéről, Az égig érő fűről most ne is beszéljünk, hiszen felbukkant még a Szomszédokban is '87-ben, aztán…..
Legutóbb Guy Ritchie-t szerezte meg a Nike a minden fórumon körbeünnepelt focis filmjének rendezéséhez, ezúttal pedig egy talán még nagyobb rendezőistent, a Fight Club és a Hetedik rendezőjét, az általam hason csúszva imádott David Finchert nyerte meg az ügynek. A Jó, a Rossz és…..
sg (törölt) 2008.10.15 14:39:05
A LIDL szerint aki autót szerel, az okszerûen szarba nyúl. Bizonyos értelemben ez persze igaz, mégis igazán mókás, hogy a "nedves kéztisztító kendõ"-t a német tuladonú szupermarketlánc szakemberei "ürülék eltávolító"-nak fordították. Vagy talán az járt a…..
Ide tessenek ontani az okosságokat a meccsek alatt. Annyival már most hozzájárulnánk az este teljességéhez, hogy jelentjük, a poszt kilövésekor éppen 2-1-re vezet a Real Zenitben. Netre magyar, itt a teljes kínálat.  ..
sg (törölt) 2008.09.30 21:15:29
@ krysal · www.partmagazin.hu/ 2008.09.30. 20:32:13

A Juvét nem olyan nehéz megverni, ha nincs Buffon.
Szaffy Big is beautiful?! 2008.09.24 18:22:00
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy a férfiak milyen nőkhöz vonzódnak is valójában...Sosem voltam modellalkat. Soha nem is leszek. Nem azért, mert nincs hozzá kitartásom (egyébként sem akarnék botsáska lenni), hanem mert nem olyan alkattal, csontozattal születtem. Ha megfeszülök…..
Az Inter és a Juve hasít az élen a Serie A harmadik játéknapját követően, miután Mourinhóék a jól startoló Torinót verték meg látszatra könnyedén, a Juventus pedig szardíniáról távozott az idén úgy látszik szokásosnak mondható 1-0-al a zsákban. Pompás feltámadást…..
Úgy látszik, nem felejtenek a rajongók. A nagy médianyomás, a webizódok és a felfokozott várakozás, no meg a kiszivárogtatott jelenetek sem tudták meggyőzni a nézőket arról, hogy valóban érdemes ismét visszaülni a repülő/teleportáló/tudathasadó szuperemberek kalandjai elé: a…..
sg (törölt) 2008.09.24 00:35:48
comment:com Azurák zsidózott 2008.09.15 12:58:00
Ősz van, hideg van, és ázott, rohadó szemét szaga van a városnak. Ezt az elviselhetetlen hétfőt legfeljebb egy kiadós médiazsidózás dobhatja fel. Az elkövető ezúttal Azurák Csaba volt, főműsoridőben zsidózott a Naplóban, na jó, csak azt mondta, hogy zsidóznak az autósok.…..
Vannak a futballőrült életében olyan dolgok, amelyeken nem gondolkodik, megtegye-e. Megy, mert mennie kell. A Bayern-szurker – klinikailag is letesztelt eredmények alapján létező – lelkének ilyen Oliver Kahn búcsúmeccse. Az élelmes Bayern-szurker pedig összeköti a keddi…..
Csecsebecse Divatlap-szemle 2008.09.09 14:50:17
Újabb izgalmas dolgok: csodás lengyel csipkék ("lengyel, magyar, két jó barát", ne feledjük); hiú pasik; pucér eladók a divathírek között. Lehet nyerni parfümöt is, a kreatívak pedig kipróbálhatják magukat, szlogenfaragás közben (és ott is van ám…..
 Na, nézzük, mit fog bemutatni az Apple, igazak-e az elmúlt napokban megjelent pletykák. A Gizmodo és az Engadget segítségével követjük itt is az esményeket.   Ma minden a zenéről fog szólni, elsőként az iTunesról beszél az Apple-vezér. Az iTunes store-ban hd-videók is…..
Az Agent Provocateur legutóbbi reklámkampánya (horroros, Kate Moss-os) is nagy port vert fel. Kíváncsi vagyok, hogy a most készített kampánynak, mely a "Season of the Witch" címet viseli milyen lesz a visszhangja. Kate Moss helyét Peaches Geldof vette át.A képek…..
A BCBG jövő tavaszi kollekciója nagyon tetszik. Nem igazán élénk színű, bár van narancs és piros színű ruha is, de dominánsabb talán a szürke és a fekete. Gyönyörű, igazán nőies kollekció, és minden ruhának elképesztően lágy az esése...…..