Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarország jobban szaporodik!

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése...
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.10 14:13:12
@ulpius66:

Márky-Zay eltünt, de ti közben naponta 50-szer márkizayoztok? Ennyire rettegtek ti fideszes majmok? Van is okotok rá, mert amikor Márky-Zay visszatér akkor a teljes Fidesz bandát börtönbe vágja.

Amúgy meg Márky-Zay jelen van, hetente 3-4 külföldi média interjút ad. A többi idejét a Fidesz elszámoltatásának a kidolgozásával tölti.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.10 14:14:19
@gigabursch:

A Mi hazánknak összesen több IQ-ja van mint a kétmilliós fideszes birka seregnek. Te vagy a bizonyíték rá.
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.09 10:31:41
@atomic power 1986DucaDuca: "De Magyarország a szocik alatt adósott el!"

Amit a Fidesz rendre megszavazott, ahogy ez a kommentekben többször is le van írva.
Akkor tehát a Fidesz az ország nagy eladósítója?
Vagyis a szocik mindent jól csináltak? Mit mond Habony Árpi, mit kell hazudnotok?
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.09 10:39:44
@atomic power 1986DucaDuca: "A magyar növekedés beruházás centrikus."

Ez csak egyszeri növekedés, aminek nincsen folytatása!
Orbánék az EU támogatásból a legegyszerűbb beruházásokkal és a leggyorsabb pénzlenyúlással tudták csak a rátát feltornázni. A jövőre tekintettel nincsen semmi tartós értéket termelő beruházás!

Portfolio:

21. századivá kell tenni a hazai beruházások szerkezetét

A beruházások mértéke mellett azok szerkezete is meghatározó a gazdasági felzárkózás szempontjából - ezt mutattuk be korábbi cikkünkben. A hazai beruházási ráta historikusan és nemzetközi összevetésben is magas szintre emelkedett az elmúlt években, ugyanakkor szerkezete még a 20. századi gazdasági struktúrát tükrözi. Magas arányt képviselnek benne ugyanis az építési beruházások, miközben az immateriális javakba és zöld gazdaságba történő befektetések aránya mérsékelt.

A hazai költségvetési beruházások GDP-arányos szintje nemzetközi összevetésben kiemelkedő, 2020-ban a GDP 6,4 százalékát tették ki, ami az EU-27 országok körében a legmagasabb hányad. Az uniós átlag a GDP 3,3 százaléka volt. A hazai beruházások szerkezetét az Európai Unión kívüli országokkal összevetve is szembetűnő, hogy hazánkban magas a költségvetési beruházások súlya, míg a magánberuházások jelentősége alacsonyabb.

Az állami beruházásokon belül meghatározó az építményberuházások szerepe. A nemzetgazdasági beruházások szektorális vizsgálata azért is fontos, mert az állami és magánberuházások jellemzői eltérőek. A kormányzat beruházásainak közel háromnegyede építési beruházás, míg a gépberuházások és az immateriális javakba (például: kutatás-fejlesztés, számítógépes szoftverek és adatbázisok, licencek) történő beruházások elsősorban a magánszektorra jellemzőek. Magyarország beruházási szerkezete az elmúlt években tovább tolódott az építési beruházások felé:

A BERUHÁZÁSI RÁTA 2017 ÉS 2020 KÖZÖTTI BŐVÜLÉSE KIZÁRÓLAG AZ ÉPÍTMÉNYBERUHÁZÁSOK NÖVEKEDÉSÉNEK VOLT KÖSZÖNHETŐ.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.09 10:46:38
@konrada: "Egyébként - ha nem qrják el - a GDP 1%-át kitevő adósságnövekedés alaphelyzetben a GDP-t 1%-kal növeli."

Ezt melyik Matolcsy mesekönyvben olvastad?
Mert ugye majd a Mercedes meg Audi attó fognak többet termelni, hogy az anyák több családi pótlékot kapnak, a 25 év alatti kiskeresetűek nem fog adót fizetni és a NER lovagok újabb milliárdokat kapnak a luxus yachtok vételére, az úszómedencéik csökkentett rezsijű fűtésére?
Folytatja „stoppos kampányát” a kormány abban a reményben, hogy a bizonytalan szavazók jelentős részét sikerül saját táborába terelnie. Azzal ugyanis, hogy Rogán Antal és kommunikációs gépezete Gyurcsány Ferenccel riogatja az embereket, el akarják terelni a figyelmet Orbán Viktor és körének zavaros…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.04 10:40:22
@6.Lenin:

Te köcsög Orbán faszszopó:
STOP ORBÁN!
STOP FIDESZESEK AKIK 2022-BEN KILÉPTETITEK MAGYARORSZÁGOT AU EU-BÓL! ÉS HOZZÁCSATOLJÁTOK OROSZORSZÁGHOZ!

STOP ORBÁN! STOP PUTYIN!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.11.04 10:43:12
@a nagy hohohorgász: "Karigeri már árulja a varoshazat:)))))"

Jövő tavasztól meg Orbán gazdád összelopott vagyonait fogja árulni: a kőbánykát, a kastélyait, a ménes telepeit, a földbirtokait, a trafik láncolatait meg a scvájci bankszámláit.:))))))))))))))))
Archiregnum Márki-Zay hét halála 2021.10.24 22:24:47
Márki-Zay egy politikai hulla, vagy macska. Ezt onnan tudom, hogy már hétszer láttam elpusztulni: egyszerűen nem élhet. Nem lenne szabályos, ha létezne. Kizárt. ..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.28 10:25:12
@gigabursch:

Hamarabb lesz 2022-ben a picsába kivágva a széthízott felcsúti koca, mint a városi, jóvágású, 7 gyerekes katolikus polgár.

Orbán fizimiskája viccesen hasonlít Csaura. Igaz, nagyon megdolgozott érte.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.28 10:27:56
@GyMasa:

Csak a nedves álmaidban a fideszé Budapest. Ehelyett az egész Fidesz tudja, hogy Budapesten már most kétharmados elenzéki többség van.

Budapest végülis nem a vidéki birkák helye, ahol a földesúrnak örökös cselédjei vannak.
Esetleges kormányváltás esetén nem jogászi szemmel nézve, hanem a józan ész talaján maradva is érvényteleníthetőek lennének azon törvények, amik azt a célt szolgálták, hogy a kormánypárt bebetonozza a hatalmát. Így például az olyan alkotmánymódosítás, hogy hazánk fővárosa ezentúl Felcsút, vagy hogy…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.22 11:29:53
@Ekrü:

A Fidesz sorozatos választási csalással nyert eddig. Most is tömegesen hozzák be a románokat, valójában bejelentik öket a billenö falvakban, hogy tavasszal meglegyen az elcsalt többségük. Minden körzetben ezt csinálták eddig is.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.22 11:32:51
@nemecsekerno_007:

Mivel az EU elismeri, hogy Orbanisztán nem jogállam, így felállva fogják megtapsolni, amikor a hatalomra került új magyar kormány az Alkotmányt, a bebetonozott fideszes gengsztereket és Orbánt azonnal kivágják a történelem pöcegödrébe. Úgyis minden fideszes odavaló, legalább a helyükre kerülnek.
Karácsony Gergely visszalépésével két miniszterelnök-jelölt-jelölt maradt az ellenzéki előválasztás második fordulójában. Hogy ez az egész előválastás dolgo hogy ment, miben adott felemelő újat és esetleg mi volt a csalódás, azt majd egy másik írásban elemezzük ki. Egyelőre induljunk abból ki,…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.18 14:03:47
@CSOKKI MÁLNA:

Köszönjük agymosott fideSSes bértroll, takarodhatsz vissza Orbánod seggébe!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.18 14:09:32
@Ekrü: "Minél több hazugságot tudok megcáfolni,annál jobb."

Én nagyon élvezem ahogy te itt egész napos szóraloztatással mutatod be saját magadon, hogy hogy néz ki a szarrá vert fidióta tálib harcos, aki miután felrobbantotta magát kijelenti, hogy ö nyert.
Te meg ráadásul azzal a kontraproduktív bolhafingnyi eszeddel nagyobb csapás vagy a Fideszre mint bármelyik ellensége!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.18 14:12:38
@CSOKKI MÁLNA:

Emlékszel 1990,re, 1994-re, 2002-re, 2006-ra fidióta seggdugacs? Az imádott Orbán gazdádat már jónéhányszor elverték a választáson, a legközeölebbire már csask egy fél évet kell várni. Te meg utána jelentkezhetsz be bértrollnak Gyurcsámyhoz, mert különben éhenhalsz.
Ki (a) meleg az Orbán kormányban? Kétségtelen tény, hogy a hódmezővásárhelyi villamos már feljött a szegedi fővonalon, Kőbánya – Kispestnél megállt egy pillanatra, aztán megjelent a 4-es 6-os vonalán a körúton, és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem tudjuk meddig jut, és végül, hol fog megállni az…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.12 11:15:27
@konrada: "és ez esetben olyan jó kis vircsaftot láthatunk majd a sok kimarasztalni akart éhezőművésztől, hogy ahhoz képest a zuglói Tóth fészekbe pisilő műsora zsenge kis komédiácska maradna csak.;))"

És mi újság van a gázszerelövel, a külföldre szökött Tiborccal? Ezekröl a nehézsúlyú éhezökröl mesélj már piciny fidesz troll, ne az kispályásokról.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.12 11:18:48
@Igazamvanvagyigazamvan?: "Ki a buzi a kormányban?"

Mindegyik az, hiszen az Orbán maffiaállam müködésésenek és perverz összetartásának a magyarázta az, hogy az összes kormánytag, hívö Orbán nemi szervén csüng. Jobban imádják és kívánják azt, mint a saját feleségüket, férjüket.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.12 11:20:29
@konrada:

Rajtatok azonban nem röhög az ember, mert a hazaárulók, tolvajok és az azokat támogatók nem nevetést kapnak jutalmul, hanem forradalmat!
  Az elkövetkező napok minden bizonnyal arról fognak szólni, hogy ki kit tud meggyőzni az ellenzéki térfélen. Azon belül is két kérdés bontakozik ki igazán. Az első, nyilvánvaló módon, hogy akkor Márk –Zay vagy Karácsony? Ki lép vissza és milyen feltételekkel?   A második, hogy sikerül-e nyíltan…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.05 11:49:47
@alöksz róz:

Ez rád is vonatkozik!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.05 15:36:17
@C. Robert:

Dobrev nem tud nyerni 5 másik Dobrev ellenes párt és mozgalom ellenében, aki ennyit se tud, annak felseleges errefel fosnia a szót.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.05 15:39:43
@ulpius66:

Te Putyint imádod meg Rákosit meg Kádárt meg Erdogant, más meg Hitlert. De amúgy te is imádod Hitlert, mert ti fidesznázik imádtok másokat gyülölni és megsemmisíteni. Szóval mi is a gondod FIDESZNÁZI?
Három nap alatt szeretné felmérni a magyar demokrácia állapotát az Európai Parlament héttagú delegációja, amely a tervek szerint a kormány, az ellenzék és néhány civil szervezet képviselőivel találkozik a napokban. A cél méltányolandó, ám nem valószínű, hogy a delegáció tagjai túl sokat tudnak majd…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.01 10:13:39
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Orbán lámya már elmenekült az országból! A luxusba!

Ehhez mit szólsz, téged meg otthagytak a bulgár nyomornegyededben!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.01 10:17:37
@konrada:

Minimum 600 ezer magyar lépett le tartósan Orbán rendszeréből Nyugatra, te meg a fideszes agyhalott az NGO-ban keresed őket? Ilyenkor a gazdád mindig nagyon büszke rá, hogy a hívei hozzák az előírt birka színvonalat!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.10.01 10:22:33
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Nem vágynék a homokospedó-ultraliberális Marbellába."

Persze, az nem is a magadfajta bulgár panelptoliknak való, keked csak a szófiai titkos pince homokos-pedó bárok maradnak Putyin képével a falon. Orbán lányáék meg eközben Marbellán dőzsölnek az ultraliberális luxus világban. Csak a bár belépőjük drágább, mint a te egész éves bértroll fizetésed Putyintól.
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.09.28 11:24:07
@midnightcoder2:

Te fideszes birka, a családi vagyon a gyerekre van már rég írva, azt meg nem lehet kisajátítani. Ti fideszesek tényleg a legbutább tehénszarnál is ostobábbak vagytok.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.09.28 11:28:09
@Ekrü:

Hát már miért ne lennétek fi fideszesek majmok? Ráadásul pont te? Semmi mást nem tudtok, csak utána csináljátok amit Orbán gazditoknak amit mondd. A fideszes hazugsággyár médiát is szó szerint büfögitek vissza. Egy darab önálló cselekedetek nincsen, az ilyeket meg majmoknak szokták hívni.

Vagy azért tiltakozol mert a birka besorolás jobban tetszik?
Magyarország jobban szaporodik! 2021.09.29 13:22:58
@Boldeone2: "Hozzá lehetne tenni, hogy a Debrecen egy gazdaságilag jól vezetett város"

És olyan egységes tervgazdaság van ott, hogy a napi 8 óra munkával mindenki 120 ezer forintot keres!
Persze ha elmegy napi 10-12 órára, akkor már ki is jön a KSH statisztika a 200 ezer forintis bérről.
 Nem lepődünk meg, amikor egy állami szerv kiszervezi az általa ellátandó közfeladatokat: egyházak kapnak meg szociális intézményeket, civilek továbbképzéseket tartanak, egy külsős cég viszi el a szemetet. A minisztériumok általában háttérintézményeket hoznak létre a közfeladataik ellátására, de itt…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.08.05 10:05:30
@nemecsekerno_007:

Ununk téged te agyhalott Orbán seggnyalonc. Menj Orbán házához és dobd be neki a szerelmesleveleidet, ne ide írkáld őket.

Után meg húzzál el az Orosz hazádba, hogy ne legyél terhére a magyar nyugdíjrendszernek!
Magyarország jobban szaporodik! 2021.08.05 10:10:03
@nemecsekerno_007: "Évi 1000 Mrd-os kiesés van a külföldön dolgozók miatt,"

Orbánod üzte el őket, akkor mit sírdogálsz itt te agyhalott? Minimum egymillió nyugger van, akinek a gyereke meg az unokája már rég külföldre menekült Orbán elől, de ti barmok csak mentek újra szavazni a diktátorra. Aztán meg azon zokogsz, hogy mélyszegénységi nyugger vagy mert a gyereked nem Orbánnak fizeti a járulékot.

Valójában te egy mélyhülye vagy.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.08.05 13:08:56
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: " 10 éve még fecóékat szidtuk!"

Ez tényleg így volt! Ki gondolta volna, hogy egy napon majd Gyurcsányékra is ráadja majd az ember a szavazatát, csak hogy ez a történelem mocska Orbán rezsim eltünjön.
Az elmúlt napokban nagy vihart kavart a Nők Lapja július 7-én megjelenő számában a Návai Anikó által publikált Scarlett Johansson-interjú. A patinás periodika, valamint a hetilap kiadója gyakorlatilag azonnal megszakított minden szakmai kapcsolatot a szerzővel, miután – ahogy a szerkesztőség…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.08.04 09:59:28
@Ser Vazul:

Az fáj neked, hogy Orbán vezérednek nincsen egyetlen barátja sem a világban? Mármint Putyinon kívül?
Nem szeretnék vádaskodni, mert nem akarom tovább építeni a különféle pro-kontra önigazolásokat. Így is elég nagy baj, hogy jogászok vezetik ezt az országot, akik az ügyvéd szemével néznek majdnem mindent (cél az ügyünket védeni bármi áron, az se baj, ha a nagy „jogászkodásban” épp a jogállamiság fog…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.21 13:37:41
@Ekrü:

Ti fideszesek csatlakozzatok Putyin birodalmához. Települjetek át Oroszországba, csináljatok magatoknak ott kibucot, itt az EU-ban úgyis csak szarházi bomlasztók vagytok. Még jó hogy a bolhafing nagyságot se éri el az Orbánotok, így az EU könnyedén a partvonalon túlra vágta a felcsúti törpike diktátort. És sose fogja már többé maga közé engedni.
Feltűnően sok kémfilmet forgattak az utóbbi években Budapesten a nagy amerikai stúdiók. Nem tudni, hogy olyan ismert filmek esetében, mint az Én, a kém, Kémjátszma, Suszter, szabó, baka, kém, vagy a Vörös veréb miért a magyar főváros ihlette meg leginkább az amerikai producereket, de az biztos, hogy…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.21 10:26:05
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Az antiszemitizmus nyugaton ma már baloldali jelenség, nem jobboldali. "

Már megint hazudsz te nyomorék Putyin bérenc. Ráadásul a bulgár mélyszegénységedben még vonatjegyet se tudsz venni, hogy legalább egy nyugati országba elutazz hogy megnézd, hogy mik vannak ott.
Persze amint meglátnád, rögtön disszidálnál is oda.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.21 10:30:30
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Felcserélődtek a szerepek: a "progresszív" baloldal, a zsidóság korábban legaktívabb védelmezője az antiszemita muszlimok mellé állt a zsidók ellenében, "

Ezt a faludbeli bulgáriai birkánk mondta neked, onnan tudod ilyen jól?
Talán írd már össze, hogy melyik baloldali pártok állnak be a muszlimok mögé és mivel. És benyomhatod a bizonyítékokat is, hogy a muszlimok márpedig baloldali szavazók.
A csodás magyar oltásregisztrációs rendszerről sokan írtak már, most én is csatlakozom a sorhoz. Mi kell ahhoz, hogy ma egy magyar állampolgár koronavírus elleni oltást kaphasson? Szemben az év eleji állapottal, ma már vakcina van dögivel, tehát azt gondolná a naív ember, akit még nem oltottak be,…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.16 09:41:06
@Ekrü:

Mi újság a 46 éves korukban felvilágosított gyerekeiddel, regisztráltad már őket? Vagy a vírusról még nem világosítottad fel őket?
    "Szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!" - akadt ki Szijjártó Péter az UEFA legutóbbi döntésén, mely a magyar futballválogatottat három zártkapus mérkőzésre, továbbá 100 ezer eurós pénzbírságra büntette. Azt kell mondanom: Szijjártónak tökéletesen igaza van. Mi több: egy tökös…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.15 09:55:36
@Ekrü:

Anyukád amúgy eltakarta a televíziót amikor 18 éves korod alatt Conchita Wurst, Csajkovszkij meg hasonlók mentek a TV-ben? Helyettte a Dörmögő Dömötört adta oda, hogy ez való neked ebben az életkorban?
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.15 12:35:43
@Ekrü:

Orbán az összes brüsszeli szabadságharcát elveszítette Európa ellen, az hogy neked ezek nem számítanak vereségnek mindent elmond a szellemi színvonaladról.

A Tiborc csalás miatt befizetett 134 milliárd forintot majd fizesd be saját zsebedből, akkor talán helyrebillen az agyad, hogy mibe kerülnek neked ezek a permanensen bukott Orbáni szabadságharcok.
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.15 13:08:29
@Ekrü:

Értem, a gyerekeid elöl eltakartad a TV-t amikor Conchita Wurst meg a Csajkovszkij film meg a Billy Elliot és hasonlók mentek. Majd amikor 46 évesek lettek, akkor felvilágosítottad őket, hogy mi az a "természtes szex" meg hogy hát ilyen "más"-ok is vannak és milyen jó hogy el lettek tiltva évtizedekig hogy ilyenről tudjanak, lássanak, mert ezáltal nem lettek homokosok.

Te, neked a Kínai Kommunista Pártba kellett volna születned ennyi ésszel és küldetés tudatos társadalom nevelési "képességgel"!
A radikális jobb- és baloldal, de még inkább a vallási szélsőségek szempontjából a vallást, a nemzetet fanatikusan nem-imádó, ráadásul a női, gyerek, de még a homoszexuálisok személyiségi jogait is „szégyenletes módon” tiszteletben tartó európai és angolszász polgári demokráciák puhának,…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.15 12:42:23
@apro_marosan_petergabor:

A te Fidesz kormányodat éppen most zavarta el az EU azzal az egymondatos tanítással, hogy a kereszténység tolerancia. Orbánt ezzel páros lábbal rúgták ki az európai keresztény közösségből. Igaz, sose tarozott oda, neki a jelszavak csak eszköz a hülyék összeverbuválására és a birkatáborába való tereléséhez. Erre te nagyon jó példa vagy, nem is kell semennyit keresgélned.
Magyar Péter, az igazságügyi miniszter férje nyilvánosan hazudozik a CSOK-kormányrendeletről, mindeközben a "melegpropagandáról" törvényt alkotó miniszterasszony fia balettra jár, ami a kormány szerint a kisfiúkat homoszexuálissá teszi. Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje…..
Magyarország jobban szaporodik! 2021.07.08 15:22:24
@moloy: "A legnagyobb problémám mégsem a cikkel, az ilyen cikkekel van, hanem a törvényalkotóval. Nem tudja (11 éve, sőt több...) megszűntetni, vagy legalább visszaszorítani a hazugságokat, a rágalmazásokat, a hamisításokat; ráadásul saját területén sem: a politikában."

Te nagyon elkeseredett fideszes harcos: te azt várod, hogy a Fidesz szorítsa vissza önmagát? Hát akkor mivel tartsa össze a kétmilliós birkatáborát ha nem az állandó hazudozásokkal, gyülölet keltéssel, bérrettegéssel?
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
Magyarország jobban szaporodik! 2019.04.03 14:29:18
@Pipas:

Buzinak lenni természetesen választás kérdése. Vajon elgondolkodtak-e már a libsik azon, hogy a Fideszben miért nincs egy darab buzi sem?

Hát mert a fideszes tudatú magyar ember Orbán Viktort választja magának, nem a buzikat!
Orbán Viktort szeretni, a rajongásig imádni és egész nap rajta csüngeni pedig éppenséggel nem buziság ahogy a libsik hazudják, hanem hazaszeretet!
Magyarország jobban szaporodik! 2019.04.03 14:33:11
@Pipas:

Milyen 1 millió migránsnak adtál te állampolgárságot te Soros seggnyaló?! Senkinek sem, mert nem vagyunk bevándorló ország te Gyurcsány csicska!
Te kis hülye ballib, még a második osztályt se végezted el mert akkor ilyen fake newst nem írnál hogy egy millióval lett több a magyar, miközben az elmúlt nyolc évben a születések száma 10%-kal zuhant be a ballib korszakhoz képest. Hát ennyire hülyékkel van tele a Soros bértrollnok csapatotok?
Magyarország jobban szaporodik! 2019.04.03 14:46:06
@Dzendör Sztadiz:

Na igen mire jó a progresszív adó? Ezek a Soros bérenc libsik ebben is a bukott nyugatot akarják utánozni, csak mert ott az van. Aztán azt hiszik, hogy ha majd itt is progresszív lesz az adó akkor majd rájuk a 90%-nyi kisemberre is többet fog költeni az állam a Mészáros LVrinc pénzéből, több meg jobb lesz az egészségügy, az oktatás, a MÀV, a BKV , az útépités meg minden. Közben meg nem, mert az elkúrók minden pénzt kiloptak maguknak.

Így Orbán Viktornak teljesen igaza van amikor azt mondja, hogy otthagyja nálad az adód felét, aztán akinek mütét kell, az vegyen magának!
Akinek óvoda kell, építsen magának!
Akinek iskola kell, vegyen magának tanárt!
Akinek szociális temetkezés kell, na azt megkapja az államtól. Egyelőre.
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..