Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freemix

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videón a világ legidiótább részegei – Nem bírod abbahagyni a röhögést   Nézd meg videón a világ legidiótább részegeit! Olyan elképesztő dolgokat művelnek, hogy az ember nem bírja abbahagyni a röhögést!     Ha valaki igazán a pohár fenekére néz, akkor bizony nem biztos, hogy tudja kontrollálni…..
Itt van egy egészen egyszerű kép.  Hiába egyszerű, 10 emberből 9 első ránézésre nem tudja kitalálni mit is ábrázol valójában. Figyelj, nézz és koncentrálj!        Szóval mit látsz ezen a képen?               Az emberek többsége legelőször egy kört lát meg.       Ha te is ezt látod,…..
Nagyon érdekes képes feladat jön, ami egyben egy mély személyiségteszt is.   A feladat egyszerű, de a lényeg, hogy nem szabad sem nézegetni a képet, sem gondolkodni. A legelső megérzés számít, tényleg az, amit legelőször látsz a képen, mikor ránézel.   A feladat tehát az, hogy nézz rá erre a…..
Minden ember megérdemli boldogságot, amiért bizony sokszor nagyon keményen meg kell dolgozni. Léteznek azonban olyan emberek, akiknek az életét születésüktől fogva a boldogság kíséri.           Most megtudhatod, hogy te ezen szerencsések közé tartozol-e vagy…..
A jóslás mindig is vonzotta az embereket. Segítségével nem csak a jövőbe nézhetünk, hanem a múltba is, érdekes ismereteket tanulhatunk, és mélyebben megismerhetjük magunkat.       Most hagyatkozz a megérzéseidre. Melyik kép vált ki belőled érzelmeket?           Itt hat különböző kép…..
FreeMix Angyali üzeneted érkezett 2020.11.04 09:47:10
Ez a teszt egy üzenetet hoz számodra a Boldogság Angyalától.   Hallgass a megérzéseidre és válaszd ki azt az Angyalt, amelyik első ránézésre szinte vonz téged.   Ne gondolkodj, azonnal dönts!           1-es   Egy győzedelmes Angyalt választottál. Örülni fogsz, mert  a jelenleg is…..
Ez a teszt az álmokról, kívánságokról szól.     A 4 közül az egyik kártya a tied.      Első ránézésre dönts! Azt a kártyád válaszd ki, amelyik legelsőre vonzotta a tekintetedet!     Ne mérlegelj, ne habozz, válassz szívből!       Indulhat a teszt?         1-es kártya     A…..
Bemutatjuk azokat a csillagjegyeket, amelyek igazán kemények, erősek, legyőzhetetlenek. Ezek a csillagjegyek mindent legyőznek, soha nem adják fel.      Létezik 5 olyan kemény csillagjegy, akikkel nem érdemes ujjat húzni. Akik előtt nem létezik megoldhatatlan akadály, mindent legyőznek,…..
Ők a legerősebb csillagjegyek - Mindent kibírnak. Bármekkora pofont is ad nekik az élet, mindig felállnak. Mert erősek, kemények és sosem adják fel.    Nézzük kik ők!           Skorpió (október 23 – november 21)     A Skorpió nagyon intenzív és titokzatos, ezért nem nyílik meg azonnal.…..
FreeMix A tükör te vagy… 2020.10.25 18:20:44
Mit látsz, amikor a tükörbe nézel? Azt, aki most vagy? Aki szeretnél lenni, vagy esetleg aki régen voltál?   A tükör te vagy…     A tükör nem csupán a külsőleges dolgokat mutatja meg, hanem azt is, ami benned, mélyen lakozik.   Ha tükörbe nézel, nem biztos, hogy ugyanazt a képet látod, amit…..
Léteznek olyan személyek, akiknek szinte akaratlanul megnyílnak az emberek. Mindenki hozzájuk fordul a bánatával, örömével.     Szinte olyanok, mint egy pszichológus. Az ilyen emberek mindig támaszt jelentenek, meghallgatnak és ha kell tanácsot adnak, irányt is mutatnak.        Létezik 3…..
Válassz egy pénzérmét és tudd meg mi vár Rád!   Nem kell első ránézésre dönteni, alaposan szemléld meg mindet és amelyikhez a szíved húz, az lesz a Te pénzérméd.         1. Szeretnéd végre rendezni a dolgaidat. Ez szó szerint mindenre értendő. Szükséged van arra, hogy helyre tegyél magad…..
Milyen Angyalok védik a különböző csillagjegy szülötteit?     Az Angyalok megakadályozzák a bajokat, gondokat és fényes jelenhez, szép jövőhöz vezetnek.             Nézzük egészen pontosan a részleteket!     A Kos a Teremtés Angyalának védelme alatt áll, amely megmutatja, hogy hová kell…..
      Ez a történet egy távozással kezdődött. A Glamour gála után ugyanis a távozó csomagban volt egy kis promóciós Foreo, amire a kislányom lecsapott, mert annyira tetszett neki. Elmagyaráztam számára, nyilván nem túl sok szakkifejezést használva, miért is jó egy ilyen masina és állandóan…..
Finom, házi készítésű, gluténmentes, rostban gazdag kenyeret igen könnyen lehet készíteni.     Nem kell hozzá sokféle alapanyag és nem kell azon agyalni, hogy vajon a hosszú recept 15. lépése mi is volt. Ez a recept ugyanis villámgyorsan elkészül, mindössze 3 dologra lesz szükséged…..
Nincs is jobb a házi kelt tésztánál. Az illata, az íze lenyűgöző és a tudat, hogy a két kezünkkel gyúrtuk, dagasztottuk, több, mint csodás.   Gluténmentes diéta esetén sem kell lemondani erről a különleges élményről, ehhez hoztunk most egy kis segítséget. Méghozzá zsemle recept…..
Ha gnocchit készítesz ebédre, akkor nem lőhetsz mellé, mindig jó választás és a sikere garantált. Laktató, finom, gyorsan megvan, ráadásul igen változatos ebéd. Ugyanis bármilyen szósz, bármilyen ízvilág illik hozzá, így bátran variálható és sosem lehet megunni.   A kedvencem az, amikor a…..
Vannak olyan emberek, akik képesek elfeledni azt, ha valaki rosszat tesz, vagy árt, ugyanakkor akadnak olyan személyek is, akik képtelenek a megbocsátásra, sőt!   Kifejezetten bosszúállók.   Egyesek nehezen teszik túl magukat a megtévesztésen, átverésen és hazugságon, nem tudnak felejteni, sőt,…..