Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakzi

10 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Variety egyik írója foglalkozott a Showtime kémdrámájának egykori sikerével és az azt követő hanyatlásával és végül arra jutott, hogy a Homeland azért volt jó, mert csak rövidtávra tervezték, mert az első évados, Carrie és Brody közti macska-egér játszmába beletoltak…..
lakzi 2013.11.08 15:48:05
A Homeland első évadának hatodik része környékén az ember úgy érezhette, hogy ez az a sorozat, amit majd teljes joggal emlegethetünk a Drót utódjaként, amit büszkén mutogathatunk filmrajongó ismerősöknek, nesze baszki, ezért érdemes belekezdeni egy sorozatba. Az évad végén…..
Szuperkúllista MonumenTUM Orsi 2012.12.15 13:29:52
Szuperkúllista Fotós Gyuszi 2012.12.15 13:27:22
Szuperkúllista Szankicsen Szilvi 2012.12.15 13:26:56
Szuperkúllista Szépzene Sári 2012.12.15 13:22:59
Szuperkúllista (Cse)szlovák Tomi 2012.12.15 13:20:26
Szuperkúllista Hipszter Tutu 2012.12.15 13:18:55
Az ABC News nézőit nemcsak az Obama-Romney verseny tartotta izgalomban tegnap este, hanem az a küzdelem is, amit Diane Sawyer, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetője folytatott saját magával és a szavakkal. Részegen nehéz műsort vezetni, mondja a klasszikus köztévés bölcselet,…..
lakzi 2012.11.07 16:16:44
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát eredetileg Kerry Washington a Scandal - Botrány főszereplője és Nick Offerman, a Parks and Recreation - Városfejlesztési osztály legviccesebb karaktere olvasta…..
Tizenharmadik vendégem Shrikant Ramdas, 40 éves banki elemző volt. Indiai családban született, Bangalore-ban nőtt fel, másfél élve Törökországban, Istambulban él. A szokásos Batthyány téri találkozóhelyre mentem érte. Hazafelé rengeteg kérdése volt, amire 1-2 szóban…..
Ha van ember, akitől eltűröm, hogy ugyanazt a liberális maszlagot (na jó, üzenetet) akarja egy Népszava-kalapáccsal az agyamba verni, amit az elmúlt közel húsz évben, az Aaron Sorkin. A tévében vannak szent emberek, akik ha valamibe belefognak, azt nézni kell, ilyen David Milch…..
A művészcsaládból származó Lena Dunham egy egész generáció hangja akar lenni Girls, azaz Csajok című sorozatában, amit készítőként, íróként és színészként is jegyez. Laurie Simmons fotóművész lányáról persze nem állítja senki, hogy csak azárt kapta meg a…..
Hollywood egyik legrosszabban őrzött titka tegnap óta a múltté: Jim Parsonsról, a Big Bang Theory Sheldon Cooper nevű karakterének megformálójáról a New York Times egyik cikkében írják, hogy tíz éve él boldog párkapcsolatban barátjával, aki férfi. A cikk egy Broadway-darab…..
Vége a találgatásnak, megvannak az amerikai X Factor új zsűritagjai, és mit ad isten, pont az a két énekesnő szállt be a mókuskerékbe, akikről a pletykák szóltak az elmúlt hetekben. A Fox Upfrontson be is mutatták a két új zsűritagot, akik Nicole Scherzinger és Paula Abdul…..
Botrány címmel jön Shonda Rhimes, Grace klinika-főnök új sorozata ma este a Universal Channelre, amiről még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem, és azt sem, hogy érdemes-e a nézni az első négy részt ledarálása után. A sorozat egy problémamegoldó cégről szól,…..
lakzi 2012.05.09 19:42:47
Az AMC nálunk Reklámőrültek címmel vetített díjnyertes sorozatában, a Mad Men-ben a készítők annyira törekednek a hitelességre, hogy nem sajnáltak egy kisebb vagyont sem arra, hogy az egyik jelenet aláfestő zenéje a Beatles-dal, a Tomorrow Never Knows legyen. A pár perces…..
Egy saját gyártású vígjátékkal és két drámával erősíti a nyári sorozatpalettát az HBO, jön ugye a Girls, amit már elég régóta emlegetnek, a Magic City (és lesz róla hogyvolt is, bezony), no meg a Borgiák második évada. A Girls négy New York-i fehér csaj története, akik…..
Fellélegezhet az FX vezérkara: a tesztközönség jól fogadta Charlie Sheen Anger Management című új sorozatának pilotját, amit a tavaly a sajtónyilvánosság előtt átélt (mű?)összeomlás után nem sokkal jelentettek be. A sorozatkészítés ugyanis pont olyan, mint betanított…..
Az NBC 2009 áprilisában kezdte el vetíteni a Southland című zsarus sorozatot, amit tulajdonképpen egy zöldfülű járőr történetének szántak, aki majd tűzben edződik igazi rendőrré, és így tovább. A krimi első látásra kilógott a network sorozatok közül, nemcsak azért, mert…..
A Game Change című HBO-tévéfilmben Julianne Moore szenzációsan hozta az egykori alelnökjelölt figuráját, az akcentus, a smink, a jelmez, minden stimmelt. Megmutatjuk, mindenki döntse el maga, mennyire volt hiteles a színésznő a politikus szerepében - szerintünk ennél jobban ezt ma…..