Adatok
Pro Barista
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Győr az elmúlt évtizedekben sok mindenben nagyot fejlődött, és egyre több látogatót vonz, de az ország gasztronómiai térképére meg nem igazán tudott felkerülni (Bár a pannonhalmi Viator az már egészen közel van Győrhöz). Sajnos kávé fronton is hasonló a helyzet, az igazán jó minőségű kávé nagyon…..
Pro Barista
2019.02.24 23:55:57
Az ugye csak vicc, hogy azt a 3,6%-os "növényi zsíros italt" tejnek mondjátok, sőt még örültök is neki, hogy valódi tej helyett ezt az undorító, pálmaolajos ízét kapjátok a kávéba?
Pro Barista
2019.02.25 21:05:47
@k.oszto: igen, arra gondolok.
Ha rendes tej, az jó, mert elég ijjesztően hangzik a cikkben szereplő 3,6
Ha rendes tej, az jó, mert elég ijjesztően hangzik a cikkben szereplő 3,6
A budapesti és magyarországi kávékultúra annyit fejlődött az elmúlt években, hogy bőven van miről írni. Nézegettem és nem találtam olyan blogot ami kifejezetten a kávézókra specializálódott. Vannak kávé szakmai, meg gasztró-vendéglátó vagy egyéb blogok, ahol felbukkan egy-egy kávézó, de olyan ami…..
Pro Barista
2019.02.24 23:59:19
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz