Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaposznyak

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európában még kevesebb autót adtak el tavaly, mint a koronavírus problémái által sújtott 2020-as évben. 2,4 százalékot csökkent a volumen, ami mindössze 9,7 millió új autó eladását jelenti a gyakorlatban 2021-ben az EU területén. Főleg az év második fele volt nagyon gyenge, amit mindenhol a…..
kaposznyak 2022.01.21 19:26:21
@tiltsál ki te gyökér: "Ha kell valamivel foglalkozni, annak van baja, világos?" Tudod, ez olyan, mint a fogmosás....nincs baja, mégis mosod, mert ha csak akkor kezdesz vele foglalkozni, amikor rossz, akkor könnyen elveszítheted.

Gondolom, jó büdös lehet a szád.:-)
via GIPHY Olvasónk tudja, miért fontos időben megvenni egy koncertjegyet, de hiába minden, a System Of A Down jövő júniusi koncertjéről mégis jól lemaradt, hacsak nem akarja végigülni az egészet. És ezzel valószínűleg nincs egyedül, a Live Nation facebook oldalán jó pár csalódott kommentet…..
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..