Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csattanó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berlin belvárosának szélén 2008-ig működött a tempelhofi repülőtér, mely elhelyezkedésileg körülbelül olyan volt, mintha Budapesten az Arénánál nem az 1-es villamosra lehetne szállni, hanem repülőre, úgyhogy semmi csoda nincs abban, hogy bezárták. A forgalom…..
Hogy a jelenlegi és a volt kormánypártok még a Harmadik Köztársaság lebontásának hisztérikus hónapjai során is képesek fenntartani évtizedes együttműködésüket – mi bizonyíthatná ennél jobban e pártok kétségbeejtően eltorzult viszonyulását hatalomhoz és demokráciához?…..
No comment. A találatért köszönet Frenetiknek. ..
Egy pillanatra azt hittem, hogy elsüllyedek szégyenemben, egyúttal pedig hatalmas rokonszenvet éreztem a szudáni férfi iránt. Az történt, hogy megnéztünk egy albérletet a város Al Tayif negyedében – ami nem valami elegáns, viszont már 180.000 forintért lehet találni egy két…..
Október és november a büntetések hónapja lesz. A rendőrség ellenőrizni fogja a gyalogosokat és a kerékpárosokat, mert a statisztikája szerint egyre több baleset történik a gyalogos átkelőhelyeknél, és a kerékpárosokkal is gyakran van baj. A fokozott hatósági figyelem most azt…..
Megdöbbentő hír tűnt fel a napokban a sajtóban és a TV-ben, 50-70 millió forint értékű leletanyagot foglalt le a rendőrség egy solymári férfi lakásán. A 40 éves férfi 5-6 éve fosztogatta rendszeresen a hazai lelőhelyeket. A sajtótájékoztatón készült fotók alapján több…..
csattanó 2008.07.01 17:31:10
firebird69!
Karikásostor ·
sirasok.blog.hu/ 2008.06.30. 17:19:03 és ne kekeckedjünk már, de ha ráérsz szajkózd csak, de attól még nem lesz igaz!
csattanó 2008.07.03 16:12:29