Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garviel Loken

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a 2021 és látszott, hogy a Covidot továbbra is képtelen kezelni Európa, így Pisti hiába várt, hogy vége legyen a járványnak és nyugodtan utazhasson a farmra. Ezért aztán úgy döntött, hogy nem várhat tovább, ha belehal is, de menni kell, ennyi ideig nem lehet a farm kontroll nélkül.   Kettős…..
Garviel Loken 2021.07.05 17:57:50
Miután Gyuri elhagyta a farmot és a Covid miatt lehetetlenné vált az utazás, nehéz döntés várt a vezetőségre. A farmra nem lehet eljutni, Wiscott meghalt, hogyan tovább? Az alaptézis sajnos, hogy egy farmot Afrikában nem szabad 1 hónapnál hosszabb ideig magára hagyni, mert minden el fog tűnni. Pisti…..
"Mesterségesen gyártottak koronavírust Kínában" - állítja címében egy Youtube-videó, amelyet sokan megosztottak a facebookon is. Az eredetileg a Pesti Srácok által közölt videó valójában az olasz RAI televízió egyik, 2015-ös riportja, amely szerint kínai kutatók két vírus kombinálásával egy…..
Garviel Loken 2020.04.09 20:11:40
@haXXor: legalább látják a szkeptikusok, hogy mekkora feladat áll előttük. Az index címlap garancia a keretének megjelenésére.
Pisti rövid otthoni tartózkodás után október végén újra Zambiába érkezett. Hozott magával fehér gyöngyöket a kreatív hobby boltból és a család és barátok által adományozott lepedőket. Ezek voltak a kellékek, melyeket Mota a bemba varázsló rendelt a szellemek kiengesztelésére. Sajnos kicsit későn…..
Az Európai Unió 10 millió eurós támogatással szeretné az ammónia alapú üzemanyagcella hajtású hajózás térnyerését elősegíteni, írja az CNBC. A pénzt a ShipFC projekt, a NCE Maritime CleanTech által koordinált 14 cégből és a hozzájuk kapcsolódó intézetekből álló konzorcium kapta. Forrás:…..
„Hűvös köd szitált azon az őszi hajnalon, mikor a doraniak eltemették Alyr Arkhont.” Nagyon sokáig ez volt a kedvenc ponyvaregényes kezdőmondatom – és azonnal ez jutott eszembe ezen a ködszitálós délutánon is, amikor megláttam a Spekulatív Zónán Gáspár András halálhírét. András bitang jó első…..
Több mint kétszázezren látták a Totalcar Mesterkurzus eseményéről készült videót a youtube-on, melyben Hanula Barna, a győri Széchenyi István Egyetem Audi Hungária Járműmérnöki karának dékánja beszél arról, hogy Meddig lesznek dízelek, mikor tűnnek el a benzinesek? Rögtön az elején leszögezi, hogy…..
Egy szép februári napon, Pisti épp a kecó felé autózott haza Lusakában egy jólvégzett nap után. Jó nagy dugó volt, mivel most állandóan túrnak-fúrnak a fővárosban: csatornát építenek az esővíznek és utakat szélesítenek. No nem a zambiai GDP táltosodott meg, hanem az amerikaiak fizetik a…..
Na ne ijedjen meg senki, Zambiában 100 éve béke honol, de ez a bejegyzés az utolsó itt dúló háború kapcsán jött létre. Nem sokan tudják a világon, de az I. világháború utolsó puskalövése Zambiában csattant el. Európában már megkezdődött az újjáépítés és a romok eltakarítása, amikor Afrikában és…..