Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszinyuszi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés dolog van, ami belga szívünknek olyan kedves lenne, mint a gofri (erre a posztra az Asszony inspirált, így a sört most nem részletezem). A gofri olyan, mint a kurtizán mesterség: bár a formája változik, a lényege, az erkölcstelenség iránti szimpátia és az állatias vágyakra…..
puszinyuszi 2012.12.03 10:35:52
 (Miről lehet felismerni szeptemberben az anyukákat? Gólörömködve futnak a Margit-szigeten és csupa muslinca a foguk.)   Mindig meglepődöm, amikor szülők az iskolára, a tanárokra, az osztálytársakra, a tornaterem felszereltségére, a menza minőségére, vagy a gyerekek…..
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
puszinyuszi 2011.06.09 11:23:32
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Shakira @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.05. Shakira, a kolumbiai területi seggrázó-versenyek etalonja már második alkalommal látogatott el hazánkba. Őszinte leszek, az első koncert idején, 2007-ben annyira nem érdekelt, hogy valószínűleg inkább néztem volna meg…..
A címben összefoglalt ötlethez nem nagyon tudok sokat hozzátenni, de azt hiszem nem is kell. A babazászló annyira magától értetődő dolog lenne a gyászlobogó mellett, hogy nem is értem, eddig miért nem jutott senkinek eszébe.Ahogy egy gyászzászló pár pillanatra rossz kedvűvé tud…..
Deutsch Tamás twitterel. Ez önmagában nem lenne hír nálam, főleg nem jelentené azt, hogy írok is róla, de fent nevezett politikus olyan módon írja a csiripeket, ami mellett nem akarok szó nélkül elmenni. Volt már eddig is több politikusnak twitteres jelenléte, meg ugye blog,…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Pár hete a Guardian filmes részlegének stábja úgy döntött, hogy elkészítik ők is a saját toplistájukat "minden idők legjobb filmjeiről". Szerencsére nem ömlesztve, hanem 7 különböző műfaji kategóriában szavaztak a filmekre, noha így is bele lehet kötni a…..
Belsőség Miért vannak dugók? 2010.09.09 08:14:03
Mindenki elmerengett már egy dugóban, hogy most valaki engem egy íróasztal mellől szívat, direkt mostanra ütemezték az összes felújítást, netán a lámpákat programozták rosszul. De tényleg: miért?! Vélemények az azonos című írásunkról...
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
  Hácsé interjúja Meszliner Szabinával már publikálása előtt is klasszikus volt - nem csoda hát, hogy Professor Pizka - régi olvasónk - úgy gondolta, folytatja. A Playmate-ek és szépségversenyzők gyári tartozéka. A szerepe az, hogy a kislányát a lehető legkevesebb…..
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
Magpet korábban is megörvendeztetett bennünket egy-két szép kerek történettel és fotóval, most ismét felbukkant egy aktuális problémát felvetve. Szép dolog az, hogy egyre több utcát újítanak fel, az már kevésbé jó hír az autósoknak, hogy a parkolási problémát az…..
Itt az év vége, beindul a nagy szavazó-show az Országgyűlésben. Lesz szavazás a 2009-es költségvetésről (vajon hány ellenzéki párt szavazza meg, egyről máris tudunk: "Fodor Gábor szerint nem a kormánynak, hanem Magyarországnak szól a támogatás." Köszönjük Gabi,…..
... és az amerikai elnökválasztásban bejön a közvéleménykutatások által előrejelzett Obama-előny, avagy egy obamapárti szubjektív álláspont. Alapkőként két dolgot fektetnék le: az egyik, hogy számomra a legkedvesebb az egy középutas republikánus elvekre helyezkedő elnök…..
puszinyuszi 2008.11.04 11:37:21