Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Top 5 Crew

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Top 5 Crew Top 5 Top 5 blogposztunk 2019.05.08 20:11:06
Projektünk végéhez érve úgy érezzük, eljött az ideje, hogy kicsit gatyába rázzuk a tavasz eleje óta dúló blogírási kísérletünk végkifejletét. Csapatunk között jól fel volt osztva a munka, így nagyjából gördülékenyen és az alapötletből adódóan a saját szájunk íze szerint tudtuk kiélni rejtett…..
Top 5 Crew Top 5 új edzés forma 2019.04.30 10:11:00
Ha szeretnéd még a nyár előtt formába hozni magad, akkor itt az idő, hogy átmozgasd magad a bikini szezon előtt. A következő bejegyzésünkben olyan különleges edzés típusokat ajánlunk neked, amik garantáltan meghozzák a kedvedet a testmozgáshoz. Ha kicsit meguntad a szokásos…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig meglepődök rajta, hogy felnőttem. Meg már talán annak is nézek ki. Néninek hívnak a gyerekek, lecsókolomoznak a kamaszok, olyanokat mondok az alapszakos egyetemistáknak, meg az új gyakornokoknak a cégnél, hogy “majd megtanulod”, “annak idején nekem is…..
A héten álltam az egyik nagy áruházban és csoki tojást válogattam húsvétra a locsolóknak. Elkeseredtem. Az ember nem szeretné a legdrágábbat megvenni, de azért a legolcsóbb gagyit sem, de sajnos csak ez a két opció van. Több ezer forintot ott lehet hagyni pár csoki tojásért. Számomra sajnos ez…..
Tavasszal szépen lassan mindenki elkezdi tervezgeti a nyári programokat, hiszen minden évben azt vesszük észre, hogy gyorsabban eltelik, mint gondolnánk. Éppen ezért nagyon fontos a tervezést időben elkezdeni. Azonban sokaknak gondot okoz, hogy merre is induljanak nyaralni. Ebben a cikkünkben 5…..
Top 5 Crew 2019.04.15 21:47:57
@Édesapa: Teljesen igazad van, köszönjük a tippet, Görögország is nagyon jó választás lehet. Sokáig gondolkodtunk is, hogy esetleg felkerüljön a listára, megállná a helyét. Örülök, hogy azt tapasztaltad, hogy Albániában sokan beszélnek angolul, nekünk ez kicsit kalandos volt amikor arra jártunk, ugyanis egy olyan részen voltunk ahol turisták is alig voltak és senki nem beszélt semmilyen nyelvet. Így emlékezetes marad számomra amikor az étteremben úgy rendeltünk étlapról hogy nem tudtuk mit fogunk kapni, az egyébként pedig nagyon kedves és vendégszerető pincérünk pedig úgy magyarázta el nekünk, hogy kihozta a konyháról az alapanyagokat és úgy mutatta :) Hatalmas élmény volt, nagyon ajánlom mindenkinek hogy ha teheti egyszer látogasson el oda, hatalmas vendégszeretet fogja fogadni.
Top 5 Crew 2019.04.15 21:52:06
@Gtusa: Kedves Gtusa! Sajnálom ha nincsenek jó tapasztalataid. Én Bulgáriában gyönyörű strandon voltam, ha esetleg egyszer úgy döntesz visszamész szívesen adok néhány hasznos tippet.
Top 5 Crew 2019.04.15 22:48:51
@Adi21: Kedves Adi21! Igazad van abban a tekinetben, hogy nyáron több az esős nap Thaiföldön, viszont olyankor is nagyon kellemes a hőmérséklet, mind fürdésre, mind pedig városnézésre és kirándulásra kiválóan alkalmas lehet. Bővebb információt találhatsz: utikritika.hu/thaifold
Az első feltétele egy jó biciklis pihenőnek, hogy legyen valamennyi bevihető kalória, és hogy legyen fröccs. A kettőből pedig inkább az utóbbi, ami feltétlenül szükséges. Persze a cikk nem ösztönzi a mértéktelen alkoholfogyasztást, de erősen kiáll azon véleménye mellett, hogy egy 40 km-es tekerés…..
Top 5 Crew Top 5 budapesti pékség 2019.04.02 10:00:00
Reggelente általában csupán arra van időnk, hogy munkába vagy egyetemre rohanva betérjünk egy éppen útba eső pékségbe, hogy beszerezzük a nap indításhoz elengedhetetlen finom reggelinket. Biztos voltál már te is úgy vele, hogy csak rutinszerűen, a választék szűkösségéből…..
Helló Budapest Már eltelt hat év, mióta vidékről ide költöztem, de még mindig sokszor hallom a csodálkozó megjegyzéseket és kérdéseket az otthoniaktól arról, hogy: Hogy lehet ott élni? Én biztos nem bírnám azt a nyüzsgést! Hamar megszoktad? De mit szeretsz Pestben? Hát, őszintén szólva, kellett…..
Nem szeretném elszólni magam, de úgy tűnik lassan itt a tavasz. Legalábbis az elmúlt napok időjárásából ez vonható le. Így ennek a napsütésnek megfelelően szeretnék ajánlani egy kis programot azok számára, akik aktív kikapcsolódást szeretnének a hétköznapok után. A hétvégén a jó időre való…..
Imádod a kutyádat? Legszívesebben mindent vele csinálnál? Íme néhány tipp, hogy mostantól ezeket a programokat is együtt csinálhassátok :)   #5 Kutyasuli   Tévhit az, hogy kutyaiskolába csak a kutya nevelése miatt érdemes járni. A kutyasuli a gazdiknak és a kutyáknak egyaránt jó szórakozás…..
Annak ellenére, hogy tudományosan is bebizonyították, az ember figyelme már rövidebb, mint egy aranyhalé, egyre többen hallgatnak világszerte podcasteket, illetve hosszabb hangvételű beszélgetéseket, műsorokat is. Ha kicsit mélyebbre akarunk ásni, miért is vonzó a mai felgyorsult…..
Gondolkodtál már azon, hogyan lehetne feldobni a sötét, hosszú, téli hónapok hétvégéit? Ha igen, akkor neked szól a következő top 5 listánk. Ha igazi kihívásra vágysz a téli sport pályákon, és eddig csupán a szánkózásra szántad rá magad, akkor olvasd el kedvcsináló…..
Imádok túrázni. Mindenfelé. Minden évszakban. Könnyű sétaként, nehéz terepen. Egyedül. Társaságban. Piknikezve, vagy teljesítménytúrán. Ezért is imádom Budapestet, bármelyik szabad szombaton találok túraútvonalat, éppen kedvemhez igazítva. Még egy ponttal kiegészíthetjük a “Mit szeretsz Pestben?”…..
  A Superbowl Amerika talán egyik legnagyobb eseménye, több millióan ülnek ilyenkor a televíziók elé és nézik országszerte, de nem csak Amerikában, már Európában is szép számmal érdeklődnek az esemény iránt az igen nagy időeltolódás ellenére is. Ez az esemény a nagy márkák számára az egyik…..
Most, hogy közeleg a tavasz és a jóidő kedved támadt a friss levegőhöz? Vagy esetleg ennél is valami finomat? Találkoznál a barátaiddal? Cikkünkben mutatunk neked 5 olyan szuper kiülős helyet Budapesten, ahol ezeket mind megvalósíthatod! Hiszen nincs is jobb dolog tavasszal, mint kiülni egy hűsítő…..
Sziasztok! Érezted már, hogy annyira sok minden érdekel, hogy nem jut elég időd mindenre, amit szeretnél? Kerültél már olyan helyzetbe, hogy szívesen olvastál volna több különböző témakörről is, de sajnos nem volt mindegyikre lehetőség? Esetleg maradtál már le hasznos infókról, mert idő hiányában…..