Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Explore Budapest

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bánki Beni Azt szeretem a legjobban Pestben, hogy rengeteg váratlan szituációba tudok keveredni. Nem tudom eltervezni, hogy mit fogok csinálni. Folyamatosan nyüzsög a város, mindig történik valami, érezhető a spontaneitása az egész helynek. Olyan emberekkel találkozom és bulizom, akiket példaképnek…..
Balázs - Szabadúszó fotós "Több nagyvárosban éltem már a világban és ez segített kibővíteni gyerekkorom „bölcsességét”. Akkor úgy gondoltam, hogy Magyarországon bár hivatalosan sok város van igazán csak Budapest az, a többi csak falu, maximum nagy falu. Aztán, ahogy megismertem a világot sok…..
Anish Miért választja valaki Ázsiából Budapestet Nyugat-Európa helyett?  Már jó egy éve Budapesten élek és imádom a várost, pedig az elején nem volt egyszerű a döntés, hogy merre induljak. Az otthoni munkámban már látható volt, hogy sikerülni fog Európába áthelyeztetni magam, épp csak a helyszínt…..
Eszti, hotel manager  A 12. kerületben születtem és nőttem fel, a 2.-ba jártam gimnáziumba, nekem sokáig a Moszkva tér volt Budapest - mármint még a felújítás előtti lepusztult, Moszkva Bisztrós Moszkva tér - és imádtam. Azóta legalább annyira pesti vagyok, mint budai: 10 éve költöztem át először a…..
Alexa, vlogger A kedvenc helyem Budapesten a Szent István Bazilika és környéke, ami ilyenkor tavasszal és nyáron annyira gyönyörű! Nagyon hangulatos, nem beszélve az álomszép kilátásról a Bazilika tetejéről! Amikor felmegyek oda, mindig úgy érzem, mintha egy teljesen új világba csöppentem volna. A…..
Lucas Bordeaux-ból „Tavaly nyáron indultunk el két barátommal és egy-egy hátizsákkal, hogy bejárjuk Közép-Kelet Európa legnagyobb városait. Már akkor is Budapest lett az abszolút kedvencem. Ezután amikor januárban egy vonzó állásajánlatot kaptam az egyik vállalat budapesti központjában, nem volt…..
Réka, Központi Vásárcsarnok “Imádom Budapestben, hogy ilyen szép, gyönyörűek az épületek, a hidak, egyszerűen minden. Csak a túl sok turista zavar, néha idegesítőek. Mikor idejönnek általában kedvesek, ha beszélnek hozzám, de sokszor nagyon értetlenek és bunkón viselkednek. Megnyomkodják az árut,…..
Tibi,  a budapesti riksások királya “Egyszer Bud Spencer unokaöccsét vittem, ő is pont olyan dagadt és szakállas volt, mint a nagybátyja. Azt mesélte, hogy még kisfiú volt, mikor Bud Spencernek már megvolt a nyomozós filmje, és hogy ő ezért lett nyomozó és Máltán lakik, csak itt nyomoz Budapesten…..
Ferenc, Bazilika “Amit imádok ezen a téren, hogy itt megjelenik a világ minden nemzete. Én azt szeretném, hogy ide mindenki boldogan jöjjön vissza felfedezni a mi értékeinket! Ehhez persze szükséges az, hogy a magyar emberek újra nyitottak és befogadóképesek legyenek. Minden ember egy családhoz…..
Viki & Dani, a Vásárcsarnok legvidámabb hentesei “48-féleképpen tudunk köszönni és elköszönni, és az állatok neveit is megtanultuk más nyelveken. Ez az, ami megkülönböztet minket, imádják az emberek, teljesen máshogy viszonyulnak így hozzánk azok, akik idejönnek.” “ A kedvenc helyem Budapesten…..
Ádám, Erzsébet-tér “Hogy mit szeretek Budapestben? Hol is kezdjem? Bennem aztán igazán tökéletes interjúalanyt találtatok, nagyon szeretek itt élni!  Nagyon szeretem Budapestben, hogy ilyen különleges az építészet és gyönyörű épületek vannak mindenhol. Szuper, hogy a belváros ilyen nagy és…..
Üdvözlünk mindenkit az Explore Budapest blogoldalán! Csapatunk lelkes Budapest rajongókként hétről-hétre igyekszik bemutatni, miért is szerethetjük Budapestet. Történetek, érdekességek, életek jelennek meg sok-sok budapesti lakossal történő beszélgetések alapján! Te is oda vagy Budapestért? Esetleg…..