Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futyulos barack

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
futyulos barack 2016.09.07 16:29:49
@11110000:
1. Megoldás:
slowmotionnak volt egyszer egy barátnője (akinek a fent említett volt a fivére) akit végül nem vett el és ennek a fivérnek slowmotion egy saját fivérének a felesége tetszett.
2. Megoldás:
slowmotion lánytestvére kavart a faszival akinek valójában slowmotion fivérének a felesége tetszett ami még időben kiderült, igy nem született meg a frigy.

Mit nem értettel? :)
A Sydney és Melburne között megrendezett 543 mérföldes (~874km) ultramaraton versenyt a legkeményebbek között tartják számon a kategóriában. Világklasszis atlétáknak is 6-7 napig tart általában teljesíteni a távot, amelyet 18 óra futás, 6 óra alvás bontásban kell elképzelni. Legalábbis ez volt…..
futyulos barack 2016.03.06 05:09:30
@padlogaz: a bushmanok vadásznak így
futyulos barack 2016.03.06 05:10:03
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Üdv!   Ezelőtt 2héttel elmentem melózni egy nyilászárós vállalkozóhoz.…..
futyulos barack 2014.12.14 11:30:08
@IQMAX: A nicked meg a beszólasod nézve neked meg az arcodból kéne levenni vagy 90%-ot mert vicces vagy, de mire 10 éves leszel talán ez is elmúlik.
futyulos barack 2014.12.14 11:38:39
@gizmo266: nem értem a munkaszabályzatod hogy kapcsolódik a cikkhez, de ha már örömmel és önképző módon vagy ekkora pöcs, nem lehet hogy azért akarnak folyton átbaszni mert ekkora pöcs vagy?
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Rózsaszín cukormáz a belső savanyú uborkán... Most nem a lelkizős, érzékeny nőkről lesz szó, hanem a sipítős ribancokról. Azokról, akik azt hiszik magukról, hogy csupa finom cukormáz bevonatuk van, ám ha közelebbről ízleled őket, nem különbek egy üveg…..
 A New York Times Lens nevű fotósblogjának kezdeményezése a "The Moment" - ami egy úgynevezett timeshoot akció, amikor minden résztvevő pontosan egyszerre, egy előre meghirdetett időpontban készít egy fényképet. A New York Times kellően nagy orgánum ahhoz, hogy egy…..
Ördöglakat Pentominó 2009.10.18 15:43:00
Illesszünk össze öt négyzetet úgy, hogy mindig teljes oldalak érintkezzenek! Így kapjuk a pentominókat. Pár perc próbálkozással biztosan sikerül mind a 12 lehetséges variációt előállítani. Ezek láthatók a következő képen:   Talán nem látszik pontosan, hogy hogyan is…..
futyulos barack 2009.11.01 13:04:31
@HgGina: Te ugye leanybol vagy? :)
A "Ha hallgattal volna..." kezdetu szolast pont rad talaltak ki.
Sot, a "Suszter maradjon a kaptafanal"-t is :)
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
 Mit adtak nekünk a rómaiak? - ez a kérdés motoszkált a fejünkben, miközben a nyakunkba vettük Kolozsvárt. A legszembetűnőbb, amit adtak: drótokat. Ez valami mániája lehet Decebal és Traianus állítólagos szerelemgyerekeinek, mindenesetre errefelé minden tele van huzalokkal.…..
futyulos barack 2009.09.30 10:58:22
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
futyulos barack 2009.09.04 13:24:56
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
futyulos barack 2008.10.19 17:51:15
TotaW:
Se nem zsido se nem kereszteny / 'Other' leven partatlannak tartom magam. Tehat szemelyes erintettseg nelkul amire kivancsi vagyok az a logikad. Hogy megirtad ezt a cikked, rendben. Bayerrol tudjuk mennyit er senkit nem dobbentett meg az o irasa sem, csak ugy mint a te reakciod (a MUOSZt es (szerintem) egy azaz egy zsido olvasot leszamitva).
Barmennyire is az ellenkezojet probalod elhitetni megis a farok csovalja a kutyat mert (kozvetlenul) te sokkal tobbet reagalsz az o irasaikra mint ok az tiedre. De a te dolgod, hogy kin es mennyi ideig hegyezed a ceruzad. Amit tehat nem ertek az az, hogy Magyarorszag/Magyarland (ho-ho) onkentes megmondoemberekent valamennyire partatlannak kene lenned. Ezert nem ertem, hogy tudod osszeegyeztetni ezt a cikked peldaul az 'Isten fasza' cimu irasoddal (
w.blog.hu/2006/12/27/isten_fasza) aminek maig sem sikerult felfognom az indittatasat. A magukat tudatosan keresztenynek vallok szamat szerintem azok a tobbnyire idosebb, tobbnyire videki/falusi, nenik/bacsik teszik ki akik ledolgoztak az eletuket, sokmindenuk nincs, vasarnaponkent eljarnak a templomba es persze valoszinuleg a fideszre fognak szavazni mert Orban Viktor olyan szimpatikus fiatalember es milyen vicceseket mond vagy neaggyIsten mert a pap / lelkesz valamilyen formaban / netan nyiltan ezt sugallta nekik. Ettol fuggetlenul ok az egvilagon nem artanak es nem artottak senkinek. Tehat a fent emlitett cikeddel tulajdonkeppen ezeknek az egyszeru embereknek a onerzetet ostromlod meg buldozerrel es ami az igazan szanalmas, hogy ettol neked jo.
Nem lennek a helyedben, a gyerekkorodra kulonosen kivancsi lennek, ha voltak barataid akkor mennyit baszogattak. Mert ez a sok feszultseg mashonnan nem johetett.
Egyetlen olyan kritikat sem olvastam toled amiben a bolcsessegnek akar egy arnyalata is meglett volna. Ha mar a masik oldalon hulyek vannak es hulyesegeket mondanak akkor azt mutassuk meg nekik, hogy mi meg normalisak vagyuk. Ha baromsagokat mondanak akkor nem reagalni ra, ha meg ertelmeset akkor meg igen. De te ezt pont forditva latod.
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..