Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faqtya

0 bejegyzést írt és 317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
A (Köztársasági) Elnöki Hivatal honlapján nincs nyoma annak, hogy a Schmitt Pált ért súlyos plágiumvád bármilyen módon érintené a magyar ál(l)amfő munkarendjét, hétköznapi programját. Hacsak... Magyarország (köztársasági) elnöke jelenleg Innsbruckban tartózkodik, ahol a…..
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
faqtya 2012.01.05 23:35:06
a sok okos magyar. elhisszük, hogy a nyugatnak, meg usának, a mi kis nyomoronc demokráciánk védelme a fontos? elhisszük? hát, noooormááálisak vagyunk? nem!
hát akkor miért nyomják az eu politikusok orbán fikázását? na, miért? hát mert ők is politikusok. a kis politikai karrierjüket próbálják fényezni. ugyanaz megy az eu parlamentben meg az eu országok között, mint a magyar parlamentben. csak nagyban: az egymás fikázása. ha látnak egy kis esélyt is, hogy politikai tőkét kovácsolhassanak, akkor arra ráugornak. orbánt nem a mostani tevékenysége miatt utálják. utálták már ezelőtt is, amikor annak az eus frakciónak a vezetője vagy mije volt.
de nem, mi azt hisszük, hogy vége a magyar demokráciának, ölik a magyart, vége a szólásszabadságnak.
ha a kormány szereti az imf-t, kimegyünk az utcára, szidjuk mindenhol a kormányt, hogy veszi fel a hiteleket. ha elküldi a kormány az imf-et, megyünk utcára, szidjuk mindenhol a kormányt, hogy elzavarta a jótevőt. normálisak vagyunk? nem!
ha a kormány többkulcsos szja-val megsarcolja a népet, kimegyünk az utcára, szidjuk mindenhol a kormányt, hogy bezzeg máshol nem ez van. de ha meg egy kulcsos van, akkor meg azért, mert a szemét gazdagok még gazdagabban lesznek. normálisak vagyunk? nem!
mindig csak a siránkozás megy, mindig csak el akarjuk zavarni az éppen aktuális kormányt, az éppen aktuális ellenzék meg ellehetetleníteni kívánja a kormányt. aztán persze mi lesz belőle? bukás. a nép zúgolódik, a törvényeket visszacsináljuk, egyet előre, kettőt hátra megyünk.
a sok álnyugdíjast, álrokkantakat szerettük? nem! de ha hozzányúl a kormány, mi történik? vonulunk, az utcára, hogy a szemét kormány már megint a szegényekkel szúr ki. hát normálisak vagyunk? nem!
tudom, utópia, de mi lenne, ha az éppen aktuális kormányt hagynák dolgozni? mi lenne, ha megértené az okos magyar, hogy egy folyamatnak a szabályozása az nem olyan, hogy letöltöm usából az 1 gigás filmet 1 óra alatt.
ha zuhanyzok, megnyitom a meleg vizet, várok valamennyit, aztán ha túl meleg, kicsit engedek hozzá hideget, várok, ha beállt és még mindig túl meleg, engedek hozzá még hideget. de nem azt csinálom, hogy ha meleg, megnyitom a hideget, és ha nem lesz rögtön jó, megengedem jobban, de akkor meg már túl hideg, akkor meg a meleget kezdem el engedni ugyanígy, végül ide-oda állítgatom, soha nem áll be jól. ez így nem megy. persze ehhez kellenek olyan marhaságok is, mint, hogy azt ígérjük, hogy 2 hét alatt rend lesz. nem lesz!
hát kapja már össze magát a magyar, ne kívülről próbálja megmentetni magát, mert az eu nem segélyszervezet, a politikusai meg aztán végképp nem Teréz anyák.
  Sok mindenre, pontosabban 3 dologra jó ez szivar, csak elszívni nem lehet, de ezt talán megbocsáthatjuk neki annak fényében, hogy egyszerre ültetőkártya, dekoráció, és desszert is, sőt ha valaki hazaviszi, akkor ajándék is lehet, csak nem akartam túlzásba esni, mert a 4…..
    Egy német házaspár, Anna és Richard Wagner egyedülálló hagyatéka 45 egymást követő évben készített karácsonyi fotóval szemlélteti a német középosztály életét a múlt század első felében. A gyermektelen pár 1900 és 1944 között minden…..
faqtya 2011.12.07 11:06:33
@faqtya: vagyis kettő
faqtya 2011.12.07 11:08:56
@Catflow: ez nekem is feltűnt, de aztán a német forrásban ha megnézed, ott meg az Annát írja: "Anna Wagner stirbt mit 71 Jahren an Hunger ..."
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
faqtya 2011.09.29 16:07:05
@CatMother: http://www.google.hu/search?q=meg+akarok+venni+valamit+ami+fizikailag+is+létezik+és+nem+webáruház
Zoli biztosan nem fogja kifizetni azokat a parkolási bírságokat, amiket a saját garázsa előtt állva gyűjtött össze. Sajnálatos módon egyikről sem kapott mikuláscsomagos értesítést, bizonyára a környezet védelme lehetett a szempont:Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon…..
faqtya 2011.09.29 12:38:57
31
Aki azt gondolta, hogy a válság majd megkíméli az ipari húsfeldolgozás melléktermékeit, az kénytelen lesz átállni kutyakajára. Már a Pick virslije sincs biztonságban!A gazdasági válság ismét újabb áldozatot követelt. Az általam kedvelt Pick termékeket sem kerüli el. Több…..
faqtya 2011.09.16 14:02:53
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
faqtya 2011.08.26 09:43:29
Az Index tegnapelőtti cikke szerint Hoffman Rózsa oktatási államtitkár kijelentette, hogy "azért van szükség a kötelező tantervre, mert például sehol sincs leírva, hogy Petőfit tanítani kell." Elég bombasztikus kijelentés, nyolcvan százalékos téma, a sajtó bukik rá,…..
faqtya 2011.08.26 08:04:08
@pocokpocok: Ki mondta, hogy ne legyen tanítva Petőfi? pont az ellenkezőjét mondta a Rózsika néni. De azért csak menjél ki az utcára, nem árt egy kis séta.
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
The Good Boy - mint azt neve is sejteti - mindig időben fizeti be az E.ON-nak a csekket, még akkor is, ha épp nem kapja meg az aktuálisat: fizet egy későbbi hónapra vonatkozóval. Azt azonban nem tudta, hogy két ugyanazon összeg mégsem ugyanaz, ha más-más hónapról van szó. Így, bár…..
faqtya 2011.08.24 12:12:30
A fingás vicces, különösen ha élőben történik, kamerák előtt, ha ezen valaki nem tud röhögni, csak sajnálni tudom, komolyan. Kínos pillanatok következnek a superbooyah.com összeállításának hála, ha valaki rendelkezik magyar tévés gyűjteménnyel, ne tartsa magában. 10. Barney…..
Csabáék csapata eléggé ledöbbent, amikor a siófoki Tequila Tavernában még mozgó, zöld levéltetveket találtak a salátában. Legalább friss volt, nemigaz? A személyzet végül 10% kedvezményt adott a speciális fogásra: A történet úgy kezdődött, hogy lejöttünk Siófokra, hogy…..
Tékozló Homár Az ötnapos hónap 2011.04.27 13:11:00
A Telenornál máshogy számítják a hónapokat - öt, vagy harminc nap, egyre megy, legalábbis ami a számlázást illeti. Marcit, mint új tagot a csapatban, hamar megtanították, nem kell ahhoz egy egész hónapot netezgetnie, hogy fizethesse a teljes díjat.Elkövettem azt a nagy hibát,…..
faqtya 2011.04.27 13:14:28
faqtya 2011.04.27 13:15:56
faqtya 2011.04.27 13:16:58
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
faqtya 2010.09.01 14:38:11
@ballada80: nemrég én is láttam ezt az mszp-és plakátot ("A Fidesz semmit nem tanult és semmit nem felejtett"), és én nem értem. elsőre lehet, hogy jópofának tűnik, de belegondolva szerintem semmi értelme. a mondat első fele érthető, de mit akartak a másik felével mondani? pl. az, hogy "a Fidesz semmit nem tanult, de mi nem felejtünk", az értelmesebb lenne. mit mond az, hogy "a fidesz semmit nem felejtett"?. nem azt, hogy a fidesz nem felejti az mszp hülyeségeit?
a másik plakát meg végképp érthetetlen: "Az idő igaz, s eldönti, ami nem az". az "ami nem az" szöveg az mszp négyzetébe van: img831.imageshack.us/img831/8397/azido.jpg
hát mekkora öngól már ez? szóval ők a nem igazak. az egyszerű népnek egyszerű üzenetek kellene, pl. "szavvazz rám!". mert ezek így túl intellektuális.
faqtya 2010.09.01 15:39:12
@iii: jé, tényleg. én mindenesetre nem asszociáltam volna a fideszre, akármeddig nézem. akkor miért nem egy narancsra tették azt a szöveget? az a négyzet eddig az mszp-t jelentette számomra, pláne, így ferdén.
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
faqtya 2010.08.12 13:37:36
@venszivar: Az "oktatok" helyesen: oktatók. Rövid o-val is helyes, csak akkor mást jelent. Csak azért oktattalak ki, hogy az elfojtott dühödet másra is ki tudd vetíteni :) Amúgy jó nyaralást, most kell bevonulnod a börtönbe?
faqtya 2010.08.12 15:09:20
@venszivar: Köszi, ez jól esett, remélem neked is. Tudtam én, hogy nem is mentél nyaralni. De örülök, hogy ráéreztél az oktatók vs. oktatok különbségére :)
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
faqtya 2010.07.29 13:59:39
Bigjoe egy többszörösen csavart poént lőtt az Auchanban. Mert ugyan ki tudná garantálni, hogy a hozzávetőlegesen 50 forintból előállítható konzverbe nem kerül kutyahús?Én nem egy panaszkodós levelet írnék, hanem csupán egy érdekességet találtam a mai nap a Dunakeszin lévő…..
faqtya 2010.07.02 13:12:18
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
faqtya 2010.06.24 11:12:17
faqtya 2010.06.24 13:42:23
100
Virág szerint, amit a Homár is csak megerősíteni tud sajnos, a T-Mobile még mindig azzal szórakozik, hogy 200 forintokra húzza le az új ügyfeleit, ha rendeltetészerűen szeretnék használni a telefonjukat: Talán csak Nekem, de nagyon meglepő volt a T-Mobile pofátlansága. Párom 8-10…..
faqtya 2010.06.23 13:57:35
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
A lakásfelújítás annyira tönkreteszi az embert, hogy  annyira még egy plázában megejtett ruhavásárlás sem. REemek példa erre Eszter, akit a klasszikus kosárvécék igéztek meg a jól ismert barkácsáruházban. A megoldás: ha fel kéne újítani, inkább add el!…..
faqtya 2010.06.21 11:33:27