Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovechkin8

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 26 éves Jevgenyij Artyuhin a saját kapujánál szerzett koronggal loholt végig a pályán, az ellenfél összes játékosa mellett elsuhant, és a végén a kinyúló kapust is egy villámgyors mozdulattal átjátszotta. Az ifjúsági és junior-világbajnok orosz szélső ekképp mutatkozott…..
ovechkin8 2010.03.06 14:22:22
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
Folytatjuk Detroit-központú videósorozatunkat, a mai részben a Red Wings svéd védője esik-kel, de nem nagyon bír megállni a lábán. Hogy miért, az csak hajtás után derül ki. ..
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
ovechkin8 2010.02.02 23:14:20
@vaze: Azért kapott 5+25-öt, mert a nézőknek mutogatott.:S
ovechkin8 2010.02.02 23:20:35
@edudus: Hidd csak el!Láttam a bíró reakcióját és amikor mutogatott kifele akkor adta neki a végleges kiállitást.Volán honlapon is Nagyából ez van írva.
Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza…..
ovechkin8 2010.01.15 18:21:20
@KCs: Nekem is ez jutott az eszembe,furcsálltam is.
ovechkin8 2010.01.15 19:14:33
@KCs: Finnországba?:DIdekéne hozni a Volánba.:DNem lenne rossz.Mondjuk ha nagyjából jövőre megmarad a csapat magja akkor nem lenne hely neki csak úgy hogyha kitúrna valakit.ÉS azt főleg nem szeretném hogyha MArtz jövőre marad akkor őt kitúrja.:D
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
Ha ebben a mezőnyben bárhol idegenben öt gólt tudunk lőni, akkor vagyunk olyan jó csapat, hogy az ellenfél által lőtt hat gólról azt gondoljuk, leginkább rajtunk múlt a vereség, értékelte a Klagenfurt elleni 6-5-öt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette, a…..
A névtelenségbe burkolózó hokirajongó aranyműves ajándékot készített a válogatott tagjainak. A svájci világbajnokságon szerepelt játékosokat a Stanley-kupa-győzelemért járó gyűrűhöz hasonló emlékkel lepte meg szombaton, a horvátok elleni mérkőzés után. A 925-ös…..
Meghökkenve látjuk, mennyi ellenérzést ébresztett kommentezőinkben, hogy Ted Sator kapitány négy olyan játékost is szeretne megnézni a válogatottban, akiknek magyar állampolgárságuk még nincs, de szívesen szerepelnének legjobbjaink közt a későbbiekben. Már Mihály Árpád…..
A Sapa Fehérvár AV19 régi-új centere pénteken megérkezik Székesfehérvárra, és vasárnap Jesenicében minden bizonnyal be is mutatkozik. Mezszáma a 22-es lesz. Mivel az EBEL-szabályok szerint a csapatban maximálisan 60 pont értékű játékos tartható, helyet kellett szorítani…..
ovechkin8 2009.10.30 20:40:58
ovechkin8 2009.10.30 21:01:29
@KCs: Természetesen nem jó, hogy így alakultak a dolgok.De ha már megtörtént akkor szerintem te is,én is kíváncsi vagy/vagyok, hogy mi okozta ezt a nagy csete-patét.Remélem nem sűrűn fog ez előfordulni,mert az tényleg nem tenne jót.
ovechkin8 2009.10.30 21:07:52
@drukker60: Teljesen igazad van.Úgy veszem észre, hogy a mögöttünk levő csapatok közül nem csak a Zagreb szerez pontot.
Vasárnap nagyon jó lenne nyerni:D:D:D:D Reméljük Martz osztogatja majd a gólpasszait:D:D:D:D:D
Jövő héten nagy feladat vár a magyar U18-as válogatottra. Az U16-os orosz válogatott érkezik hazánkba, és három mérkőzést vív legjobbjainkkal. Ráadásul jelentős hiányzók lesznek az ifikeretben, hiszen jó néhány húzóember a juniorokkal utazik Bledbe. Viszont bemutatkozik egy…..
Minden idők legjobb Volán-meccseinek egyikét láthattuk kedden este, óriásit játszott a csapat. Túlzás lenne azt mondani, hogy az EBEL-listavezető Villachnak esélye sem volt, hiszen Hetényi Zoltán hatalmas védései nagyon is kellettek ahhoz, hogy az első harmadban kétgólos…..
Aaron Fox megcsinálta Hetényi és a Sapa Fehérvár AV19 ellen, amit az akkor grazi Rob Hisey 2007. november 29-én Budai Krisztián kárára. A zágrábi csatár a kapu mögött felvette ütője tollára a korongot, és belapátolta a hálóba. Ezzel egyenlítettek a hazaiak, így álltak fel…..
Ha azt a játékot tudjuk hatvan percen át játszani, ahogy az előző mérkőzést befejeztük, Villachban is lehet keresnivalónk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző. Kóger Dániel az előzetes híreknek megfelelően vasárnap még nem játszik, a csapat felállásában egy kis változás…..
ovechkin8 2009.10.04 19:58:21
liveticker.laola1.at/eishockey/ebel/flashticker.html nem azt irja hogy 2:1 már?a VSV-nek?
ovechkin8 2009.10.04 20:01:28
@KCs: Kössz.Remélem kihuzzuk a végéig.
Jelentős változásokat eszközölt a Fehérvár szakvezetése a csapat sorösszeállításában a Klagenfurt elleni keddi mérkőzésre. Ladányi első soros lett, Fekete hosszú idő után ismét a szélen játszik, a két Vas társa Benk lesz. Az előző szezonban hatból hat pontot szerzett a…..
A Sapa Fehérvár AV 19 szép játékkal nyerte a négy EBEL-csapat részvételével lezajlott Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát. A Vienna Capitalst 4-3-ra verte a Fehérvár a döntőben. Pesterzsébeten jó meccs szakadt félbe a szurkolók miatt, a 32. percben a Dab.Docler 3-1-re vezetett a…..
A HK Lucenec részére a a szlovák jégkorongszövetség (SZLH) nem adja meg a Mol Liga indulási engedélyt. Erről Igor Nemecek, az SZLH főtitkára szerda délután, a 16 órai határidő előtt nem sokkal telefonon tájékoztatta magyar kollégáját, Kovács Zoltánt. Információink…..
A dunaújvárosi edzőtábort követően a jt kijelölte a 2009-10. évi első osztályú bírói keretet. A játékvezetői egyesület döntése értelmében 11 vezető- és 16 vonalbíróból áll a névsor. A két szerepkör között lehetségesek mozgások, de nem lesznek gyakoriak. Szeptember…..
ovechkin8 2009.08.31 18:15:18
@zsolt007: Arkovics nem nyugdíjas korú.És kimást lehetne berakni ifj. Sós vagy Arkovics helyett?Magyarországon sajnos még nem lehet az 50 vezetőbíró közül válogatni.Majd egy pár év múlva talán elérkezik annak az ideje is mert most már elindult valami.
A világ második legrangosabb juniorligájából kapott ajánlatot a magyar válogatott kiváló formában játszó 20 éves csatára. Hosszú gondolkodás után úgy döntött, nem marad az EBEL-ben, belevág élete legnagyobb kalandjába. Korábban még egy Magyarországról indult hokis sem…..
Marton Tibor és Szongoth Kristóf, a 16 éven aluliak – az 1994-ben és 1995-ben születettek – edzői kijelölték a bő keretet. Nagy öröm: ennél a korosztálynál már hét magyar egyesület tud ilyen szintű jégkorongozót nevelni. A csapat a hét végén találkozik először,…..
Múlt héten először találkoztak szervezetten az ország jégpályáinak üzemeltetői. A miskolci jégcsarnok-üzemeltetési konferencia a Magyar Jégpálya Szövetség megalakításának előszelét jelentette, de igazából a gazdaságosabb üzemeltetés lehetőségei kerültek előtérbe.…..
Cooly, a svájci vb kabalafigurája óriási teljesítményt nyújtott az elmúlt két és fél hétben. A magyar szurkolók is jó viszonyt építettek ki vele, de nemcsak mi váltunk rajongóivá, hanem mindenki, aki akár egy is meccsen ott volt a kloteni vagy a berni csarnokban. Mint ebből az…..
Az elődöntő vesztes csapatai közül az egyik 2006, a másik 2004 óta nem bír éremhez jutni. A svédek Rigában világbajnokok lettek a csehekkel szemben, az amerikaiak Szlovákiát győzték le Prágában a harmadik helyért. Svédország tavaly is a bronzért hajthatott, de alaposan…..
Sikertelen vb-pályázatunk után két kérdést kell gyorsan tisztáznunk. Az egyik: hogyan lehet, hogy az eddig 67, mostantól 69 tagú IIHF kongresszusán száz-egynéhány szavazatot adtak le a döntéshozatalkor. A másik: így is felépül-e Alba Aréna, vagy sem. Az IIHF-nél minden…..
Az IIHF minden vb elején közzéteszi előzetes világranglistáját. Ez a lista már nem tartalmazza azokat a pontokat, amelyeket a csapatok az adott évben elveszítenek, így a végleges sorrend az adott évi helyezésnek megfelelő pontszám hozzáadásával alakul ki. A…..
ovechkin8 2009.05.08 18:23:49
@Zigi: @csarpi: Köszi!