Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hieronimus

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
hieronimus 2022.09.14 23:21:01
@babo0410:
Cr7?
Meg mindíg itt tartasz?
Konkŕetan hogy jön ide most..
Vicces fiu vagy..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
hieronimus 2019.06.24 05:22:51
@Grinta:
Ez elég bonyolult és nem egyszerű kérdés hiszen nem vagyok bennfentes,és nem tudom mik a privilégiumok a Realnal..
Bajnokság,BL,és sorolhatnám a kupákat...
A legnagyobb hiba a csapatoknál szerintem az,hogy mindent megakarnak nyerni,ez pedíg szinte lehetetlen..
Az utóbbi években a Real elengedte a bajnokságot,és teljességgel a BL-re kocentrált,ami sikerült is nekik //5-böl 4//..A Barcelona évek óta még a közelébe sem kerül a BL-nek,igaz a bajnokságot nyerik utcahosszal..
Ennek ellenére a Realt képesnek tartottam volna több fronton is nyerni,de Pérez""áldásos""tevékenysége ezt megakadályozta..
Most,hogy Zidane szabad kezet kapott,meglátjuk majd mit helyez előtérbe..
8 fontos meccs van a bajnokságban,a többit ""meg csak le kell hozni""kategória..

Azt amit a Juventus véghez vitt,azt a Barcelona nem fogja lekopirozni szerintem..
hieronimus 2019.06.24 17:43:02
@Grinta:
A ha,lehet,talán,esetleg,kapufa,bíró..és sorolhatnám a kifogásokat..nos én személy szerint soha nem foglalkozom ezzel..
Amikor a bíró lefujja a mérkőzést,felnézek az eredményjelzőre,és látom mi a végeredmény...
Allegri,és más komoly edzők is elmondták,hogy a labdarúgás és a sport nem egy egzakt tudomány,és én ezt teljességgel elfogadom,így nincs értelme azzal foglalkozni,hogy ki mit érdemelt volna..

Nem vagyok médium,és nem rendelkezek prekognitív tulajdonságokkal,bár a fent leírtakkal gondolom elmondtam mindent..de válaszolok..

A bajnoksággal kapcsolatban azt gondolom ezennel véget ért a Barcelona sorozata,mert szerintem Zidane komolyan ráfexik arra..
Egyébként mindíg is azt mondta,hogy sokkal nehezebb bajnokságot nyerni mint BL-t..

BL. egészen biztos hogy maradt volna ha nem nyer semmit sem,mert közép hosszú távú el képzelései voltak...
Amiért később még is elment,az F.Pérez ámokfutása miatt történt szerintem..
hieronimus 2019.06.24 20:20:49
@Grinta:
Azt gondolom válaszoltam...

"""""BL. egészen biztos hogy maradt volna ha nem nyer semmit sem,mert közép hosszú távú el képzelései voltak...
Amiért később még is elment,az F.Pérez ámokfutása miatt történt szerintem..""""

De akkor a te logikádat követve...szoval szerintem IGEN..
Egyébként lenne egy javaslatom,éspedíg az,hogy bátran jelenj///jelenjetek meg mondjuk madridi,és egyébb oldalakon///,mert egyrészt ettől még Juventus szurkoló maradsz,másrészt pedíg a látóköröd kitárul jobban,és a több információk révén gazdagabb leszel..
Ezt vedd,vegyétek meghívásnak,ha kedvetek tartja...
Személy szerint én a madridom pont hu-n szoktam kommentelni,illetve a globoesporte pont com oldan,mert az igazán közel áll hozzám,helyrajzilag is...
Akkkor stílusosan Boa noite...
Giovanni Galeone nemrégiben arról beszélt, hogy Massimiliano Allegri elárulva érezte magát a menesztése miatt, és az egykor számos ismert és kevéssé ismert klub mellett a Serie B-ben 1997 novemberétől 1998 februárjáig a Napoli padján is megfordult szakember szerint Maurizio Sarri nincs felkészülve a…..
hieronimus 2019.06.23 19:29:35
@Grinta:
ok
hieronimus 2019.06.23 20:27:02
@MdewC:
Nagyon régota követem ezt a labdarugót,és nem megyek bele ki a jobb Lionel-Cristiano relációba,mert annyira szánalmas,és alantas..
Amit leírtam nem azért tettem mert rosszindulatú vagyok,és baromira sajnálom,hogy eljött a Realból,ha nem egyszerűen csak azért mert amit látok,láttam,hogy nem tudták kihasználni azt a pluszt amit ez a labdarugó tud.
Ezért írtam,hogy kár volt,ha nincs kiaknázva az a potenciál ami benne van..
Remélem Sarri """szót ért vele"",de legföbbképpen csapattársaival,mert ha ugyan az a séma lesz mint az elmult idényben akkor minden értelmetlen..
Sok szerencsét nektek mind igazolás terén,mind bajnokság,és BL-ben egyaránt..
Üdv..
hieronimus 2019.06.24 08:24:20
Federico Bernardeschi nyilatkozott két héttel a Juve-Ajax mérkőzést követően, a La Gazzetta dello Sport újságírója számos témakört érintett az interjúban, például arról kérdezte a toszkán születésű, 25 éves futballistát, hogy vajon sikerült-e rájönni arra, mi történt az Ajax elleni meccsen, hogy…..
Giorgio Chiellini úgy érezte, hogy az Inter ellen az igazi Juventus lépett pályára, amelyik dominálta a bajnokságot idén, és ismét bizonyította a csapat, hogy az olasz mezőnyben a Juventus a legjobb. Cristiano Ronaldo találatával válaszolt a Juventus Radja Nainggolan távoli bombájára, így…..
hieronimus 2019.04.29 10:08:30
@Dr. Grant:

"""" De még ideillő példát is tudok mondani. Láttam Bl győzelem után egyik ismerősömet - aki Realos - következő ősszel mérgelődni és azt mondogatta, hogy el kell küldeni az edzőt. Én mondtam neki, hogy "De hát most nyertétek meg a BL-t?!? Emiatt nem érdemelné meg az edző a hosszabb bizalmat?" Azt felelte, hogy idén már az idei évre kell gondolni. Meg folyamatosan teljesíteni kell."""""

Kifejezette nörülök,hogy ezt a példát hoztad fel,mert ilyen,és ehhez hasonlóktól mentse meg a megváltó aReal Madridot..
Azt gondolom,hogy a kedves ismerősöd,soha nem volt semmilyen sportban aktív szereplő,mert ha igen,akkor az már nagy baj..
Kíváncsi lennék a saját kis privát életében,mit ért el,illetve milyen szinten van,mert ez a mentalitás,ami a válaszát tükrözi számomra sok mindenre választ ad..
hieronimus 2019.04.29 10:10:59
@alexGicamo:
Személy szerint nekem ez a fajta hozzállás szimpatikus,egyetértek..
hieronimus 2019.04.29 11:18:34
@Dr. Grant:
Azt kell mondanom,hogy sajnos sűrűn előfordul mostanság,de ami döbbenet számomra,hogy a BL győzelmek után is..
5 év 4 Bl győzelem,és megy a pocskondiázás...
Számomra ez elfogadhatatlan,és az ilye szurkolók sok mindent elárulnak akaratlanul önmagukról is,ami nekem amugy indiferens..
Summa: nem tartom szurkolónak az ilyen típusokat...
A csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsút követően a Juventusnak nem maradt más dolga, mint hogy matematikailag is bebiztosítsa zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy legalább egy pontot gyűjt az otthonába látogató Fiorentina ellen. A…..
hieronimus 2019.04.22 18:32:00
@Zombijuve:
Köszönöm kedves forumozo, @Zombijuve..
Tudod,ott Madridban akkor,olyan furcsa volt az érzésem,mer egyrészről véleményem szerint teljesen jogos volt az a 11-es,és örültem,másfelöl pedíg láttam Chiellini,Barzagli,Buffon arcát,és valahogy átéreztem,hogy mi lett volna ha ezt ellenünk fujják be..
Az élet,és a sors kegyetlen,mert valójában nagyon közel álltatok a hosszabbításhoz..
Az egy másik vetülete a dolognak,hogy biztos voltam a továbbjutásban annak ellenére,hogy simán jobbak voltatok a 90 perc alatt..
Nem nagyon szoktam,forumozni más portálokon,de ez nam azt jelenti,hogy nem olvasom,az ellenfelek véleményét..
Válaszolni pedíg csak azoknak szoktam,akik az én erkölcsi,morális normáimba beleférnak..
Sokszor hüledezek a madridi portálokon is,és pedíg ahogyan írnak beszélnek játékosainkról...5 év--4 Bl serleg,egy bajnoki cim,világkupa..stb...stb...és simán kimondják ez+az takarodj,kopasz-kokler Zizu,és sorolhatnám....Értelmezhetetlen mire gondolnak aki kezt leírják??..
Köszönöm válaszodat,és szép napot,estét neked..nektek...
Az Ajax kapitánya, Matthijs de Ligt szerint csapatának nincs miért tartania bárkitől, miután a holland együttes a címvédő elleni madridi sima győzelem után a nyáron a BL-re Cristiano Ronaldót leigazoló Juventust is legyőzte Torinóban. „Ez hihetetlen. Nagyon boldogok vagyunk, hogy…..
hieronimus 2019.04.17 20:06:45
@delpi0823:
Ha jól emléxem 4-5 után,de egyébként hogy jön ez ide?--és mi a konkluzioja?--nem értem..
Nem vettem kötekedésnek,de én nem teszem fel azt a kérdést neked,ami adja magát a te kérdésedből,mert nem lenne elegáns ebben a szituácioban.
hieronimus 2019.04.17 20:12:42
@dobor norbert:
Kedves Norbert,semmilyen sértőt nem találtam delpi írásában //persze némi éle volt//,de jól esik valóban a támogatásod..
Amit írtam a Juveról jószívvel tettem,és isten lássa lelkem segitő szándékkal..
Nem kisebb tisztelettel,őszintén köszönöm..
Diego Maradona rendkívül elismerően beszélt a Juventust triplázással továbbjutáshoz segítő Cristiano Ronaldóról, és mellette még számos jelentős személyiség méltatta a portugál klasszist, például Lionel Messi és Carlo Ancelotti is elismerően beszélt az Atlético Madrid ellen…..
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
hieronimus 2019.03.13 11:14:02
@Dr. Grant:
Szerintem az a külömbség az ócsároló,és a csendben ülö szurkoló között,hogy az ócsároló az árt,míg a csendben ülő pedíg nem használ..
Nyílván ez a két véglet,és egyik sem az ideális,de ha lehet választani,én még is a csendben ülő mellé huznám be inkább az x-et,ha választanom kellene..
Természetesen amit írsz értem, és elfogadom..
Én azt hiszem,ezek a szélsőséges megnyilvánulások nagyon mélyre visszavezethetők,de ennek a magyarázata nem ide,ehhez a forumhoz tartozik..
Szerintem mindenkit minősít írása,ahogy az enyém is engem...
Köszönöm válaszaidat,azt gondolom jószándékú,és tisztességes..
üdv.
hieronimus 2019.03.13 11:48:13
@Dr. Grant:
ok...
Én azt írtam ha lehet választani,akkor inkább a csendben ülöre tennék,egyébként maximálisan egyetértek veled..
De a lényeg az,hogy továbbjutott szeretett csapatotok,a többi nem számít,met indiferens számomra,és gondolom számotokra is..
Nem úgy fogom fel,hogy győzködsz,ha nem úgy,hogy beszélgetünk bizonyos keretek közt,tisztességesen...
Szerintem csak így érdemes,ilyen hangnemben..
örültem...és szia/sztok//
hieronimus 2019.03.13 16:31:28
@dobor norbert:
Nagyon köszönöm...
Nekem is jó ilyet hallani,és hiszem,tudom csak így érdemes..
Kívánom,hogy érjétek el a célt,amire annyira,de annyira vágyakoztok...
Tudod ott Madridban,mikor 3-0 nál 11-est kapott a Real //szerintem jogosan//és Cé belőtte,az első örömömön tul belegondoltam,hogy milyen kegyetlen ez a játék,mert nagyon közel voltatok a továbbjutástól..
Azokat az arcokat nem felejtem el soha,Chiellini,Barzagli,Buffon,szóval átéreztem a fájdalmat bármennyire is hihetetlen,mert belegondoltam ha ez velünk történik akkor mi van..
Azóta Cé nálatok van,nálunk meg káosz,de eszembe sem jut lehuzni őket,mert annyi,de annyi örömet kaptunk már tőlik..
El kell fogadni,hogy ők is emberek,érzésekkel,jó nappal,rossz nappal,és legföképpen azért mert nem gépek,ha nem emberek...
Summa:sok szerencsét,lesz rá szükségetek..
Üdv..innen,én...csak úgy...
A Juventus visszatérhet a múltban bizonyító 3-5-2-es rendszerhez a Bajnokok Ligájában, így játéklehetőséget kaphat Leonardo Spinazzola és Martín Cáceres. Az első meccsen 2-0-ra nyert a hazai csapat, így a torinói gárda komoly megmérettetés előtt áll kedden. Andrea Barzagli…..
Massimiliano Allegri a Juventus 4-1-es győzelmét követően boldogan nyilatkozott, ám azzal is tisztában van, hogy az Atlético Madrid ellen teljesen más meccs vár az Öreg Hölgyre. Moise Kean két gólt jegyzett, illetve a meccsen Blaise Matuidi és Emre Can is betalált. „A srácok nagyon jól…..
hieronimus 2019.03.09 13:57:14
Real Madrid szurkolóként egy pár megjegyzést,ha megengeditek...
A City,Pool,United,stb milliárdokat költenek évről évre,és nemzeközi porondon ,eddíg csak a betli volt számukra.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy gyenge csapatok,de valami elképesztően össze kell állni ahhoz,hogy végső győztes legyen valaki..
Hallgatom,hogy Allegri,így Allegri úgy...
Hihetetlen sokszor tapasztaltam ugyan ezt a Realnal Zidaneról,kopasz kokler,szakmaiatlan,nincs tapasztalat,és sorolhatnám..
Hányszor fütyülte ki Cristianot a közönség,nem is tudom már..
Többszörös BL győztes,6szoros golkirály 121gol 42 golpassz,aranylabdák,és a szurkolók fütyülnek...
Az egyik ok ez is lehetett amiért váltott..
Nálam Allegri top 5-ös edzö,ez nem kérdés szakmailag..Viszont az is igaz,hogy szerintem nincs meg a kémia teljesen közte ,és a játékosok között,tetézve azzal,hogy megjelent nálatok //sajnos// Cristiano..
Szemmel látható,hogy egyelöre nem tudja kezelni teljesen ezt a helyzetet,és a csapattársaik sem..
Féltékenység,az elnyomottság érzése?--ezt innen nehéz megállapítani,de valahogy nem müködik egyelöre teljesen jól,az bizony látszik..
Idő kell ezt megemészteni,és beállni a sorba mindenkinek, de Ronaldonak is...
Egy ami biztos,Ronaldotol nem fogtok alibi focit látni,lehet,hogy sokszor nem játszik jól,de sosem alibizik..
Én azt gondolom,hogy 2-3 igazolással//középpálya,szélsö hátvéd//komoly esély lesz a Juventusnak nagyon hamar nyerni..
Kedden pedig ki fogjátok csapni az Atleticot,mint a szélvihar,aztán Simeone mester foghatja a cuccot,és teheti ahova akarja...
Sok szerencsét,én mindenesetre szurkolok a Juventusnak...
Tipp..2-0..tizenegyesekkel Juventus...
hieronimus 2019.03.09 18:11:56
@alexGicamo:
+1...Köszönöm..Úgy lesz!!!
hieronimus 2019.03.09 18:15:07
@niccolo:
+1..Nem kérdés,ebben a szituációban..Juventus..