Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaosz

81 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel az évaddal utolérjük, sőt, bizonyos tekintetben le is hagyjuk a könyveket, és ha Martin nem siet a hatodikkal, a tévéből ismerjük meg a a végkifejletet 2017 körül. Az előzetes odaver persze.   ..
kaosz 2015.03.10 12:53:45
@seahawks: akkor tessék maradni a barátok köztnél..
Zoltán Samsung okostévéjén szeretné az RTL Most, illetve MTV Videotár videóit nézni, de sehogyansem sikerül. Az RTL Most microsoftos Silverlight lejártszója fizikailag nem tud feltelepülni a tévére, de az MTV-nek elvileg van külön appja, úgyhogy annak mennie kellene: Tisztelt…..
Kellemes feltámadást kívánunk azoknak, akiknek elegük van kábeles szolgáltatójukból, de nem tudnak semmit tenni, mert nincs a környéken választék. A világszerte ismert jelenséget bő másfél perces kamureklámban foglalta össze az ExtermelyDecentFilms: A reklám szövege…..
Tamásnak egy megállót kellett volna utaznia a Volánnal, hogy vehessen jegyet a sofőrtől, mert a végállomáson nem adhat, de jegy nélkül azt meg nehéz: A Stadion-autóbuszpályaudvaron szerettem volna felszállni a buszra, ám a sofőr közölte, hogy nála nem lehet jegyet venni, hanem…..
kaosz 2012.10.12 09:00:37
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
Igazi apokaliptikus mélyparasztsággal találkozhattak a Hungaroringen a nemzetközi motorvisításrajongók, amikor naponta emelkedtek az árak a büfékben, az olcsóbb magyar termékek pedig gyanúsan hamar eltűntek. Szilviéket azonban visszafelé menet még a biztonsági őr is megrángatta,…..
Cserébe extra fasza lesz. ..
kaosz 2012.06.05 10:51:42
@beacska:
NÓÓÓÓÓMÁLIS? MARGIT!
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
kaosz 2011.06.08 11:23:40
@McLucas: Itt tenném fel a kérdést mi végre való az, hogy valaki egy mobillal vagy egy nyomorult kamerával felveszi a moziban vetített filmet?
Az ilyen felvétel nélkülözi a színek telítettségét, a kontrasztokat, az élességet, fókuszálást egy nagy halom sötétszürke-fekete pixelvarázs lengi körbe az egész amúgy is homályos felvételt és akkor a hangról meg a böfögésekről nem is beszélve. A mobil meg ehhez képest még trágyább lehet.
Könyvek Ebook készítés 2008.02.24 06:35:00
A legegyszerűbb ekönyv készítési módszer: Egy szövegszerkesztő programmal készítsük el, lehet ez Microsoft Word, vagy az Oppen Office (ez utóbbi azonnal átalakítható pdf-re). A szövegszerkesztőben tudunk formázni, képet beilleszteni, helyesírást ellenőrizni stb... Ha…..
Szezonális visszatérő posztunk következik a téli bakancsról, ami nem bírja a telet:Szegeden a Napfény parkba élmény kivillamosozni még hóesésben is, ezt is tettem gyanútlanul a tavalyi év december 16-án. Korábban telefonon megrendelt cipőm megérkezéséről az eladó Deichmann…..
Balteus Motorola telefont szeretett volna venni a Vodafone-nál, de az összes akciós termék még karácsony előtt elfogyott. Ennek ellenére, több, mint két hete továbbra is hirdetik:2011. január 3-án, hétfőn bementem az ALLEE bevásárlóközpontban található Vodafone márkaüzletbe,…..
LibFun Lopásgátlás magasfokon 2010.10.07 21:07:37
Akadt némi probléma a lopásgátló kapukkal...Namost erre is van ideális megoldás:..
LibFun Ideal information desk 2010.10.07 17:32:00
                        Ideal sorozatunk újabb darabja egy elvetemült ötleten alapszik. Ha az otthoni kis könyvtárunkat selejtezni szeretnénk, de mégse akarjuk a régi poros…..
kaosz 2010.10.07 20:55:06
LibFun Rendszer 2010.09.22 10:36:58
A mindenség tudásának rendezői nagyot alkottak:..
Régen jelentkeztünk itt a blogban, a nyári teendők és az évnyitás munkálatai mellett nem sok idő maradt a blogírásra, de most tán egy jeles esemény után beindul az igazi élet itt is.Volt egyszer Pécsen egy Európa Kulturális Fővárosa projekt, abban is egy kifejezetten…..
LibFun Kaosz Update 2010.08.19 10:31:05
Nagy a KAOSZ, nem érek rá posztolni.MA valami mazsolás rizs lesz az ebéd, még jó hogy van nálam széntabletta...
LibFun Na, végre 2010.07.14 18:17:37
Öröm, bódottá! Véget ért a világbajnoktá! Volt egy kis szünet a posztolást illetően, természetesen a TK-ra való készülődés gőzerő mivolta miatt nem volt időm semmi érdekeset megosztani, a focinak ehhez semmi köze.   Mindez idő alatt megnyitott a Brunner Beach House és…..
LibFun Készülődés a végre 2010.06.07 18:53:00
   ..
LibFun Újabb FAIL 2010.05.13 09:49:57
Nem tudom mi lehet az oka a következő jelenségnek:Adva vagyon 3 kölcsönző gép, egyik ezek közül a könyvek  RFID-val való  felszerelésére van dedikálva.Fehér A4-es lap hirdeti nagy betűkkel a monitor hátoldalára ragasztva, hogy itt bizony se kölcsönözni, se…..
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
LibFun Meghívás 2010.05.10 08:23:44
Jaj hát ha gyakrabban nézném a vipmailem  akkor már feltűnt volna:(REmélem a levél írója nem sértődik meg ha kimásolok ide egy kis részt) " Szeretném a figyelmedbe ajánlani a konyvtar.miner.hu oldalt, ahol a könyvtártudománnyal foglalkozó, ill. könyvtárosok…..
Na szóval, ott voltam, hallgattam, nevettem, hullámoztam, asszimiláltam a visszacsatolásokat és a többi! A felmérés érintette az összes kari könyvtárat, valamint a Megyei-Városit is. Annyit mondhatok, hogy sokkal kritikusabb véleményekre számítottam előzetesen, de végülis…..
LibFun Guerilla felmérés 2010.05.04 10:40:32
Nemrégiben zajlott le egy kis ándörkávör felmérés a könyvtáraink szolgáltatásairól és user fredli mivoltáról. Legalábbis tudtommal ez volt a KTK-s akciócsoport célja.Lényeg a lényeg, elválik a sz@r a víztől, ha minden jól megy R-l@nch kollega most is feszülten fülel és…..