Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teardrops

187 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a 2010-es filmben Ryan Reynolds a főszereplő. Tulajdonképpen az egyetlen szereplő. Nem tudom, hogy' jutott most eszembe ez a film, de rákerestem, mert anno már írtam róla valahol. Most kicsit leporolva, újra meg kell említenem. Mert nagyon tetszett. (klikkre poszter) Hol volt eddig…..
Matt Damont már anno otthagyták egy messzi-messzi galaxisban a Csillagok között (Interstellar) (;-)) és úgy tűnik, Ridley Scott legújabb filmjében szintén ez a sors vár(t) rá. És ez milyen jó nekünk, nézőknek is.:-) (klikkre poszter) Tetszett a film. A 3D kiemelte a hatalmas…..
Mielőtt írok róla - amit már régóta tervezek - néhány kép, melyek a 6., legújabb évad előtt láttak napvilágot. Stílusosak.;-)          ..
Szeretem az időparadoxonos filmeket. Még mindig, már megint.:-) "Régi kacatok között kutatva" botlottam bele ebbe a korábbi írásba és eszembe jutott, hogy tényleg mennyire bírtam a Sandra Bullock főszereplésével készült Megérzés (Premonition) c. filmet: nem csak az időparadoxon…..
filmes-sorozatos Michael & Sara 2015.09.30 22:19:16
A Prison Break (A szökés) nem éppen egy romantikus sorozat, ám mégis nagyon tetszett. Olyannyira, hogy egyből berántott nagyon sokféle értelemben. Az egyik, hogy videókat készítettem. Egész sokat. Meg képeket, animációkat... nem véletlen, hogy már készítem a honlapot ezekkel,…..
Korábban összeszedtem az animációs filmjeim TOP 5 listáját, sorrend nélkül, de bevallom, jelen állás szerint - igaz ugyan, hogy ezt láttam legutóbb, de - az Agymanók abszolút kedvenc lett. Sorolom. :-) Mindenekelőtt, mert az amiről szól, valójában nem új nekem. Kiskoromban…..
Már a 6. évadot kezdi idén ez a sorozat, amely tulajdonképpen remake, de a főcím a régit idézi és nagyon hangulatos. Naná, hisz' Hawaii.:-) A magyar kezdés egyébként külön viccesre sikeredett. Az 1. évados introban még csak négy főszereplő volt és a magyar hangok sorban:…..
Ő lehet, hogy erős ahhoz, hogy feláldozza magát, de én nem vagyok elég erős, hogy hagyjam. She maybe strong enough to sacrifice, just I'm not strong enough to let go.  ..
filmes-sorozatos Saul fia 2015.09.14 14:52:28
Nemes Jeles László első filmje Cannes-ban, a zsűri nagydíját nyerte és mellé még két díjat (a külföldi filmkritikusok Fipresci-díját, valamint a Francois Chalais-díjat). Nagyon szép siker a magyar filmgyártásban, a kritikusok mellett a nézők is nagyon szerették, azóta…..
Szívemcsücske Keanu Reeves ma 51 éves. Ezúton kívánok neki boldog születésnapot (mert biztos olvassa a blogomat, annak ellenére, hogy nem egy netezős fajta :-)). Ez remek alkalom egy kis összegzésnek, vagy inkább sokoldalúságának bemutatására. Igen sokoldalú, merthogy nagyon…..
Hamarosan indul nálunk is a 3. évad, ennek apropóján íme, az 1. évad főcíme;-) Nekem nagyon bejön.;-)    ..
filmes-sorozatos Wanted (2008) 2015.08.25 22:28:42
Véletlenül futottam bele anno ebbe a filmbe és azon csodálkoztam, hogy korábban vajon miért nem hallottam róla, főleg, hogy olyan szereplők vannak benne, mint Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman. (klikkre poszter) Merthogy tulajdonképpen tetszett. Egyfajta szuperhősös, vagy…..
Én el akartam mondani neki [Lois], de szerinte fontosabb, hogy titokban tartsam a kilétemet. Mikor Maszatként beszéltem vele, egy másik oldalát láttam. Csak jobban beleszerettem, de azt az oldalát nem akarja megosztani Clark Kenttel. I tried to tell her who I am, but she thought it was…..
A Fault in our Stars c. film meglepett és megríkatott. A film végén szól Ed Sheeren dala, ami miatt kicsit még jobban könnyeztem...  ..
Ha vannak is toplistáim - ritka kivételtől eltekintve - nem tetszési sorrendet takarnak. Az animációs filmek TOP 5 listája például időrendet jelent, azaz ilyen sorrendben jelentek meg, vagy láttam ezeket a kedvenceimet. Valójában ezek mesék, de szerencsére nem csak gyerekeknek…..
HETESÉVEL Repülési panaszlap 2015.07.27 14:24:11
A pilóták minden repülés után kitöltenek egy panaszlapot, melyben közlik a szerelőkkel, hogy milyen mechanikai problémák léptek fel a repülés alatt, melyeket helyre kell hozni. A szerelők elvégzik javításokat és a panaszlap alján leírják, hogy milyen javításokat végeztek.. A…..
filmes-sorozatos Főcím: Chuck 2015.07.21 22:33:48
Van első és van második kedvenc sorozatom, melyekről már beszéltem, most pedig jöjjön a harmadik, azaz a Chuck. Szerelem, de csak második látásra. Akkor ugyanis, amikor az RTL Klub kezdte adni, valahogy nem fogott meg, még előbb kaszáltam, mint a csatorna. Később valamelyik…..
[SZINKRON] ... Az érdekes benne az, hogy odakint becsületes voltam, a kezem tiszta. Csak a sitten váltam bűnözővé.  The funny thing is... ...on the outside, I was an honest man, straight as an arrow. I had to come to prison to be a crook...
HETESÉVEL Tűz és víz 2015.07.17 18:12:25
1. Tűz és víz   2. Tűz és víz   3. Tűz és víz   4. Tűz és víz   5. Tűz és víz   6. Tűz és víz   7. Tűz és víz    ..
Az már említettem a szépszeműek első csokránál, Keanu Reeves az első számú szívem csücske. Amikor réges rég, egy messzi-messzi galaxisban megláttam egy videoklipben, még nem tudtam ki ő, de megjegyeztem... és még a klip is tetszett. Paula Abdul 'Rush Rush' című daláról van…..
1. Paula Abdul "Rush, Rush" ~ Keanu Reeves    2. Mariah Carey "We Belong Together" ~ Wentworth Miller   3. Lady Gaga "You And I" ~ Taylor Kinney   4. Michael Jackson "Black Or White" ~ Macaulay Culkin    5. Brandon Flowers "Crossfire" ~ Charlize Theron    6. Beyoncé…..
filmes-sorozatos Poén: Monk 2x09 2015.06.30 11:16:51
Sharona: Nesze!Monk: Ez mi?Sharona: Én nem fizetem ki!Monk: A te kocsid!Sharona: Te nem dobtál pénzt az órába!Monk: Oké, egyezzünk meg! Te kifizeted a csekket és én… nem.Sharona: Miféle egyezség ez?Monk: Számomra előnyös...
Hiába néztem ki magamnak Jamie Dornant az Egyszer volt-ban (Once Upon a Time), mint a legjobb pasit a sorozatban, még ez sem tudott rávenni arra, hogy megnézzem a filmet. A zenéjébe viszont egyszer beleakadtam és azt kell, hogy mondjam: tetszik.:-) Így szól Ellie Goulding a Fifty Shades…..
Előzményblog eltűnése miatt elveszett bejegyzés.   Alapvetően nem értek egyet a címek megváltoztatásával. Azt gondolom, a cím ugyanúgy a mű része, legyen az vers, regény, festmény, film, sorozat, vagy akármilyen más alkotás. A címet a készítő megfelelő céllal adja, nem…..
filmes-sorozatos Törésvonal 2015.06.23 22:12:42
A San Andreas egy katasztrófafilm. Annak minden klasszikus elemével. Nem különösebben eredeti, viszont annál inkább látványos. Nekem nagyon jó kikapcsolódás volt, még izgulni is tudtam kicsit, pedig valójában kiszámítható és várható volt minden lépés. És mégis. Akkor ez…..