Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HYCA

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a HYCA Nonprofit Kft. blogja! Köszönjük, hogy velünk tartotok. Itt megtaláltok majd minden információt küldetésünkről, terveinkről, projektjeinkről. Ja és jó néhány tippel is szolgálunk majd nektek!  Csatlakozzatok közösségünkhöz: www.hyca.hu Saját projektjeink mellett ügynökségünk célja,…..
Javában zajlik még a felvidéki Via Nova és a Selye János Egyetem Hallgatói Önkormányzata által, a Nyitra folyó partján rendezett Martosi Szabadegyetem, mellette pedig a közel 650 km-re található Marosvásárhely ad otthont a VIBE Fesztiválnak. A messzi keleti végeken pedig a Kárpátaljai Magyar…..
Idén tavasszal egy korszak zárult le a szlovákiai magyar egyetemista szervezeteket magába tömörítő Diákhálózat életében. A hetényi származású Kotiers Róza a legutóbbi, Prágában rendezett Hallgatói Parlamenten adta át az elnöki stafétát Leczkési Zoltánnak. Rózát a szervezetben végzett munkájáról, a…..
“Mi nem élhetünk csak magyar életet, posztunkról világot figyelünk, és ez a világkép bennünk és általunk vetíthet sugarakat a magyar egészre, és bennünk teljesedik ki noszogató korparanccsá: változni, változtatni. Változni annyira, hogy hozzáérjünk az emberiség európai változásaihoz, magyar…..
A Magyar Ifjúsági Tanács szervezésében megrendezésre kerül a Mesterségem címere névre hallgató állásbörze Kolozsvárott!  PROGRAM: 2019. május 21., kedd10:00–18:00 Állásbörze15:00–17:00 CV író workshop Fugel Edinával- - - - -�A MIT - Magyar Ifjúsági Tanács legújabb programja egy Kolozsvárra…..
Mindenkit arra bátorítunk, hogy jöjjön el a 18:00-kor kezdődő filmbemutatóra és nyerjen betekintést a kárpátaljai magyarság mindennapi küzdelmeibe. Büszkék vagyunk kárpátaljai barátainkra, akik nap mint nap vállalják a küzdelmeket…..
Felvidéken is elindult az Európa Parlament választási kampánya. Miért döntöttél úgy, hogy elindulsz ezen a megmérettetésen az MKP színeiben?  Bár eddig nem volt politikai szerepvállalásom, az elmúlt években szakmai szinten foglalkoztam az európai uniós joggal és kapcsolatokkal, valamint a nemzeti…..
Kedves Olvasó! Kedves Barátaink! A Magyar Ifjúsági Konferencia, HYCA Blogját azzal a céllal hoztuk létre, hogy a nagyvilág számára bemutassuk a nagyvilágban tevékenykedő magyar ifjúsági szervezetek mindennapjait, munkáját és értékeit.  Szeretnénk bemutatni azokat a hősöket, akik mindennap helyi…..