Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emilu Harris

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
emilu Harris 2021.01.17 19:45:05
@vágtázó vadmalac: Még az a jó, hogy mindenki tájékozott pl. a "lúgos orvos" koncepciós perében, ahol soha egyetlen normális bizonyíték nem állta meg végül a helyét. DNS, mobil cellainformációk, térfigyelő kamerák felvételei nincsenek, van viszont egy szomszédasszony, aki KILENC hónappal később, mint amit most belinkelek, majd mondani FOGJA, hogy a símaszkben a lépcsőházban mellette leszökdelőt annyira meg tudta figyelni, hogy felismeri. Az áldozat, négy év testi kapcsolattal sem ismerte fel. velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/03/19/egy_budai_korhaz_vezetoje_lehet_az_obudai_savas_tamado/ Folyamatban lévő ügyben nem nyilatkoznak, ellenben itt az RTL TV-t beengedték a bűncselekmény helyszínére. Szóval megnyugtatok mindenkit, ez a Tánczos- Móri-ügy- Balla Irma fia-ügy sorba tartozó, a magyar igazságszolgáltatás szégyenét bizonyító történet.
emilu Harris 2021.01.17 20:14:12
@vágtázó vadmalac: Egyet, amikor bizonyította, hogy pszichopata. Nem konteóztam. Netán megmagyaráznád Tánczos hirtelen kiengedését? Ha azt az őrült bűncselekményt elkövette, miért szabadították rá a társadalomra?
emilu Harris 2021.01.17 20:50:31
@vágtázó vadmalac: "bebizonyította a bírósági hercehurca folyamán, h nettó pszichopata", tehát nem azt írtad, mint most, hogy ez a véleményed, hanem bizonyítékra utaltál. Ha megfigyelted volna a link címét legalább, amit beírtam, évekig savas dokiról beszéltek Még az áldozat is. Ennyire komolyan vették a nyomozást, akinek kellett volna. Nem találtak maró anyagot, hanem KITALÁLTAK.
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
emilu Harris 2019.02.21 22:27:54
@emilu Harris: Hát még, ha nem tévesztenék: természetesen @Bruti, és minden más HV írónak köszönöm.
emilu Harris 2019.02.22 07:05:43
@r0mantik: "Állj fel te nagyvalagú szefós". Kár ezt a férfi-nő szembenállást folytatni. A szefós 62 kg volt, Roland 101 kg,
A szerkiknek kellett volna felállni, megmozgatni magukat. Még előbb sokezer jelentkező közül sikerült cimbiket beválasztani: Krisztián, Sellő, Vivien.
Soma. Krisztián menjetek nyugdíjba.
emilu Harris 2019.02.22 07:50:32
@,,: Ha a baba elkezd jutúberkedni, akkor más az apa, ha zöld robogóval érkezik, szintén.:)
A tegnapi döntő hogyvoltja kiegészülve Hektor_ és jómagam írásával a párbaj részleteivel itt érhető el, immáron teljes pompájában. Enjoy...
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
emilu Harris 2019.02.18 09:07:34
@darlacko: "Mindenféle képzettség nélkül" - nem igaz. OKJ-s, szakmát adó tanfolyamot végzett. Az összefoglalók valamelyikében Renike azon élcelődött, hogy gyári munkás. Tehát nem pincérkedik, bár adatlapján ez látható. Én el tudom képzelni, hogy sok más benti lánnyal ellentétben hasznos fizikai munkát végez.
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
emilu Harris 2019.02.18 08:58:02
@Mogyoró007: "Kik szavaztak rá? Nem is értem."
Ma azt hiszem, lesz olyan poszt is "Így láttuk mi", ahol mindegyik posztcsi-író kifejti véleményét.
Szerintem: Valószínűleg átalakult a szavazóközönség életkorban, műveltségben egyaránt.
Én is ledöbbentem az FB oldalak helyes-nem-írásán. Viszont ez a folyamat várható volt, és még nincs vége, hogy iskolázatlanok, majd idősek is felkapják az okostelót, és szavaznak.
Van ebben jó is. Össztársadalmi szinten egy f@szpörgető Aurélió sosem nyerhetett volna.
Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az…..
emilu Harris 2019.02.17 17:59:17
www.rtlmost.hu/belevalovilag-p_11817/belevalovilag-6-resz-c_12206731
"Dobos Hunornak hívnak, Sopronban születtem, kb 6 éve költöztem fel BP-re. Egy munka miatt kellett ide felköltöznöm. Lehet, hogy van gyerekem amúgy, ahány helyen jártam, amennyi nővel voltam... volt úgy, hogy egy héten minden nap mást, olyan száz, száz fölött biztosan voltam már....Csodálatos képek a hölgyről Találkoztunk este, felmentünk hozzá, és levette a ruhát, és őszinte leszek, megláttam, és így... (elhúzza a száját) ... próbáltam beadni, hogy kicsit rosszul vagyok, fáj a fejem, ilyesmi, aztán meg őszinte vagyok, elkezdett nekem úgy izélni, hogy biztos ilyen ... problémáim vannak, tudod, hogy nem áll fel a cerka, és akkor mondtam neki őszintén, hogy most őszinte leszek, nem akarlak megbántani, de rohadtul nem vagy az esetem. A lányoknak odamondom a frankót. Volt egy csaj, akinek a szája volt az a pont, smárolni akartunk, mondom, büdös a szád.
Hunor a tükörképének mondja: azt utálom benned, hogy túlságosan őszinte vagy az emberekkel, néha jó lenne, ha kicsit finomabban közölnéd a dolgokat, nem lennél ilyen kibaszott nagyképű, mert néha átesel a ló túlsó oldalára.
Sziasztok, Hunor vagyok
Hamarosan bent láthattok
Sok jóra ne számítsatok
Mert ha én egyszer bekerülök
Akkor onnan csak nyereménnyel jövök
A csajokat pedig nem kímélem, hogyha bekerülök, ott aztán lesz minden, amit el tudtok képzelni."