Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liza32

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor elszántam magam, hogy én már pedig Budapesten fogom folytatni a tanulmányaimat, nem gondoltam bele, hogy pontosan milyen nehézségekkel is jár majd ez. Ugyanis nem elég az, hogy a felvételi, a kolozsvári vizsgaidőszak kellős közepén van, Romániába, csak július elején záróvizsgázunk. Ami…..
Liza32 2019.06.29 13:20:24
@Exkolozsvari: Tisztába vagyok vele, hogy a helysírásom nem tökéletes, de dolgozom rajta, hogy minél kevesebb hibám legyen. :)
Amikor megtudtam, hogy a BSB Budapestre érkezik, már tudtam, én ott akarok lenni. Így hát a félretett pénzemből meg is vásároltam a jegyet. Tudni kell, hogy egyedül koncerteztem, ugyanis nem találtam koncert buddy-t. De úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, szóval emiatt nem akarom kihagyni. Inkább…..
  Mindig is féltem a magasságtól, gyerekkoromban még egy székre is féltem felállni. Most viszont a hatodik emeleten ülök az ablakba. Le fogok ugrani. Legalábbis tervezek. Már nem maradt senkim, egyedül maradtam. Még emlékszem mikor a két legjobb barátnőmmel, Emmával és Lizával túrázgattunk. Akkor…..