Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marosila

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közéleti szerep nem választható, és nem hárítható jogilag. A név, az arc és test önként nyilvános térbe helyezésével a név és képmás leközléséhez nem kell engedély. A 2021. februárban közzétett miniszteri vagyonosodási nyilatkozatot, a családtagokat és azok barátait is bevonó milliárdos…..
Forró vízben fürödni egy átlátszó medencében, a Balaton közepén, hegyszigeteket csodálva, azért elég menő lett volna.  ..
marosila 2021.01.18 06:49:52
@nyomdász:

Thermal Lakes at Alpentherme Gastein?:)
A Badacsony látványosságai közé tartoznak a hegy lankáin elhelyezkedő régi villák és kúriák, melyek hangulata visszaidézi a régi korokat. Némelyiküket szépen felújították, és a turizmus szolgálatába állították, némelyek pedig várnak a helyreállításra és a hasznosításra. A Kisfaludy út mentén több…..
marosila 2020.05.24 15:33:17
- nepszava.hu/3032437_ungvary-rudolf-azok-a-szep-napok-badacsonyban
Római út 132

- litera.hu/file/slides/1/156135/fe_800_0_balatoninyaralo7.jpg
A Badacsonyi Lessner nyaraló lentről a veranda felé. A kis vízelvezető ároktól jobbra ma az aszfaltozott Panoráma út halad.
Az ENSZ és a Világbank készített egy friss tanulmányt, amely a népességnövekedés által megváltozott igények mentén vizsgálta az élelmezés kérdéskörét. 2050-re ugyanis számítások szerint 10 milliárd ember él majd a Földön, amely a jelenleginél 3 milliárddal több éhes szájat jelent majd. De hogyan…..
marosila 2020.03.26 00:43:42
@midnightcoder2: Érdekes kérdés ez mert ha a vad elszaporodik ott van a vadásztársaság és rendet tesz felelősségteljesen. Az ember miért nem tud felelősségteljesen szaporodni és maga meghúzni a vonalat?
A COVID-19 kórokozó, vagy ahogy mindenki emlegeti, a koronavírus, mindössze pár hónap leforgása alatt az egész világ életét felbolygatta: a kínai Vuhan városából indult betegség villámgyorsan eljutott a pandémia, azaz a világjárvány státuszig. Mint minden korábbi, hasonló méretű járvány, a COVID…..
marosila 2020.03.26 00:39:58
@na4: Ez teljesen lehetetlen amit felsorolsz, mert a ner rendszerébe ez nem fér bele, mert nem írték meg a forgatókönyvet még ahhoz, miként lehetne belőle minden pénzt ellopni. :)
marosila 2020.03.26 00:36:35
A zöld marhaság arra jó, hogy felnyissa szemet, mégis igazuk van, a kinyílt utazási hülyeség, az olcsó turizmus, a nyaraló hordák mint sáskák pusztítják eme a remek Földet. Az UTAZÓK lettek a koronavírus okai, innentől kezdve pedig fel kell készülni arra, hogy ez így az ÚR 2020 utáni éveiben már nem fog működni.

Jön ez a nagyon ostoba Trump és lényegében ott úszik el Amerika a saját kezei közül mert egy propaganda gépezet nagyon lassan tud reagálni egy természettudományból építkező valóságra. Ez van itthon is, nézd meg itthon a sajtótájékoztatókat. Adatokat sem mernek mutatni lebontva járásokra, megyékre. Már most a pi*jukat féltik, a 22es választásra már csak rendeleti kormányzással mernek belemenni.

Most öntik bele a szomszédok is az ezer milliárdokat a gazdaságukba itt meg bemutattak fél százalékos GDP programot, amikor kétszámjegyű lesz a csökkenés.
Lesz összeurópai összefogás, biztos lehetsz benne, ez olyan mint a háború utáni évek. Az a kérdés, mi kapunk e koronavírusos Marshall tervet, vagy megint mehetünk a lézengő ruszkikhoz úgy bezárva határokat, hogy az utolsó élő dolgozó szakmunkás és szellemi agy kihúz ebből papír gránitszilárdságú feudalizmusból.

De toljunk még pár tizmilliárdot az egyháznak is pluszba meg a haveroknak hátha attól jobb lesz a távoktatásos kréta rendszer az állami közoktatásban és bajba jutott NER cégek hátha nem részvényvásárlásokra költik a megmentő csomagot hanem az utolsó alkalmazottaikra szórják el a támogatást.
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
marosila 2020.02.13 23:34:18
www.hellyhansen.com/about-us/our-offices/

Helly Hansen Magyarország Kft.
Visiting Address: Rétköz u. 5. 1118 Budapest
Postal Address:
Phone 1: E-com Sales and Order Inquiries: 0 680017725
Phone 2: Warranties: +36 17890533

www.hellyhansen.com/en_hu/customerservice
Amikor az egyik reggel kiléptem az udvarra, olyan hangot hallottam, mintha valaki slaggal locsolta volna a kőfalat. A hang egy tőlem kb. egy kilométerre lévő seregélyrajtól származott, akik a Balaton felől az öblökben repültek a szőlőhegyek között. Talán Rómában láttam ennyi…..
napszemüveg Polaroid - 2019. 2019.05.13 18:54:28
  Elszálltak a napszemüvegárak, de rendesen. Egy Maui Jim simán lehet 80-ezer, de a Ray-Ban átlagár is valahol 50-60 ezer forint között lehet. Igazából mindenkinek Polaroidot kéne venni, amennyiben számít az ár-érték arány. Durva, hogy ma már egy munkavédelmi napszemüveg is simán lehet 10-15 ezer…..
1956. március 31-én született Végh Tibor, a Videoton és a magyar labdarúgó-válogatott egykori védője...