Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackJack

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
 Üdv!Ezért maradtam fenn éjfélig, mert tudtam, hogy szept 30.-án elindul a szolgáltatás...Valóban el is indult ;-)))Remélem be fog jönni a dolog ..
Épp itt az ideje, hogy elmeséljem a múlt hónapi történéseket, kezdjük is az elejével.Tényleg úgy volt minden ahogy kitaláltam, elkezdtem nézegetni álláshirdetéseket, interneten és újságokban, de sajna nem találtam semmi értelmeset, amit meg találtam, és küldtem rá…..
Low limit long run suck a rake miatt, -  avagy házelőny a pókerbantermészetesen mindenki tudja, hogy a pókerban nincs házelőny, teljesen egyértelmű, de ha tovább olvasod most ezt rájössz mire gondolok!két hónapja érdekes dolog kezdődött a bosson, egy sessinban nyertem, egyben…..
lássuk csak hol is kezdjem, ez nem is olyan egyszerű amikor az ember az első blogját kezdi el írni. minden esetre belevágok mert ezt a sok faszságot ami történik velem, meg kell osszam másokkal. úgy gondoltam havonta fogok írni, ez rész afféle bemutatkozó lesz, és hol tartok most,…..