Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitismondabiblia

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minák példabeszédében Jézus nem csak jóváhagyja a monarchiát, hanem jelzi, hogy azokat akik a király ellen felszólalnak ki kell végezni. Újszövetség, Lukács evangéliuma 19:12-27 (Példabeszéd a minákról) 12 „Egy főember – kezdte – messze földre indult, hogy királyságot szerezzen magának, s…..
Lót felajánlotta lányait kopogtató angyalok tömegének, majd megrészegült és teherbe ejtette őket. A Biblia is elismeri, hogy igaz ember volt   Ószövetség, Teremtés könyve 19:8 (Szodoma pusztulása) 8 Itt van a két lányom, még nem voltak együtt férfival, kihozom őket nektek és tegyetek velük,…..
Házasságtörésért Ószövetség, Leviták könyve 20:10 (B) A család elleni bűnök) 10 Ha valaki férjes nővel házasságtörést követ el, mégpedig: aki embertársának feleségével házasságtörést követ el, az halállal lakol; ő is, bűntársa is. Lopásért Ószövetség, Kivonulás könyve 22:1-3 1 Ha a…..
Isten utálja a fügét Ószövetség, Zsoltárok könyve 105:33 Tönkretett szőlőt és fügefát, minden mezejükön letörte a fákat   Ószövetség, Jeremiás könyve 24:2-3 (Látomás a két kosár fügéről) Az egyik kosárban nagyon finom füge volt, olyan, amilyen a korán érő füge szokott lenni; ám a másikban…..
A homoszexualitás Isten irigysége (mint a garnélarák) Ószövetség, Leviták könyve 18:22 (A házasélet) 22 Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog. Kivéve, hogy ellentétben a garnélarák megevésével, a homoszexualitás büntetése halál Ószövetség, Leviták könyve…..
Az igazi hívők jelei Újszövetség, Márk evangéliuma 16:17-18 (Az apostolok küldetése) 17 Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, 18 kígyókat vehetnek kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, ha pedig betegekre teszik a kezüket,…..
Ha nem engedelmeskedsz az Ótestamentum törvényeinek, akkor Isten aranyeret fog adni neked (más csúnya dolgokkal együtt)   Ószövetség, Második Törvénykönyv 28:27 ( Az átok) 27 Az Úr megver egyiptomi fekéllyel, daganattal, varral és rühvel, s nem gyógyulsz ki belőle. Isten megveri az egész…..
Isten megveti és utálja a kannibálokat, védi tőlük a hívőket   Ószövetség, Mikeás könyve 3:1-4 (A népet elnyomó vezetők ellen) 1 Azután így szóltam: Halljátok hát, Jákob fejedelmei, és Izrael házának vezérei! Vajon nem nektek kellene-e ismerni a jogot? 2 Mégis gyűlölitek a jót, és a gonoszt…..