Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hetlabu

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
ÚJ!!! LAST MINUTE ingyenes nyaralási lehetőség,a tartalék nyerteseknek és az érdeklődőknek!ZÁNKA2008.július 27-i érkezéssel, 2008. augusztus 3-i haza indulással és2008.augusztus 4-i érkezéssel, 2008. augusztus 9-i haza indulással1-1 db 6 ágyas szoba, WC,…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
A beteg japánoknak semmi se drága, ha promócióról van szó, és hát kicsit bele is ragadtak ebbe a robotos témába. Az Asahi sörnyitó robot a klasszikus esete a rengeteg pénzből nagyon nagy butaságnak. Szétkaptak egy üvegszortírozó gépet a futószalag mellől és építettek köré…..
A Homár sok évvel ezelőtt eszement ötlettől vezetve úgy érezte, hogy Zágráb megtekintéséhez nincs jobb alkalom, mint egy Croatia-MTK Bajnokok Ligája-selejtező megnézése. Az elképzelt, meccs előtti városnézés/kávéházi lötyögés helyett egy rendőrmotoros-osztag azonnal a…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
Par napja lottuk a Plus-ban ezt az installaciot, ami ugye pont a forditottja a korabbi esetnek :) No bizakodjunk: egyszer eltalaljak!  ..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
Nahát telejesen sokkolódtam, hogy a homár 10 lábú, de most aztán kiderítettem az igazságot! Jól kiguliztam, megszámoztam, és tessék, a megoldás:    ..
Kedvenc monetaristánk, ern0 fotózta le, hogy menüben minden, így az euró is olcsóbb.A McDonald's-ban löncsöltem, de nem vagyok sikeres ember, mert csak hamburgert és kólát vettem, nem pedig eurót (aminek az árfolyama a fotó elkészítése pillanatában HUF 230 körül mozgott).…..
Pár hete volt szerencsém találkozni a feledhetetlen Kis Vuk (tudod melyik, IMDB rank alján keresd, néha feltornásszák ugyan a ...kasszából, de azér fix last 10-ben van) különös édességével, melyért 99 Ft-ot kért tőlem. Nem csalás, nem ámítás, önkontroll nélkül itt is van a…..
Idi Amin Dadáról, az egykori ugandai diktátorról, aki az emberevés mellett arról is hirhedt, hogy országából egyszer csak kiűzte az ázsiaiakat, kevesen tudják, hogy a rémuralom kevésbé jövedelmező napjaiban leveskockán élt. Bob, a szerencsés Homár-olvasó le is tudta fotózni a…..
hetlabu 2008.07.03 07:39:06
Újlipótvárosi olvasónk jelezte, hogy sarki kisboltjában a dátum szerint még két napig fogyasztható Alföldi tej egész szállítmánya megpimpósodott. Természetesen a jelenség lehet lokális, bár a Homár egyszer már látott ugyanilyet egy néhány órára asztalon felejtett pohárban.…..
Pénzt kivenni mindig nehezebb, mint berakni, de nem csoda, hogy Zsolt kiakadt, miután két nap alatt sem sikerült telefonon egyeztetni, mikor mehet a pénzéért az OTP-be: Amit a minap művelt velem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata, azon a Homár-olvasók nagy része talán már meg…..
A múlt hét legjobb körlevele szerint a bankoknak sem lehet könnyű. Vajon hány hendikeppes ügyfélnek vannak nehézségei az írással/olvasással/szövegértéssel naponta? Oszi egy váratlan ízfokozót fedezett fel pudingozás közben. A Homár mindig is sejtette, hogy vannak még…..
Mit sem sejtve kolbaszolgattam egy penteken a Tesco haztartasi sorai kozott, es olyat lattam, hogy helyben kihagyott 2 utemet a szivem... Az egy dolog, hogy az ember kulonos sikerelmenyt el at, ha papuccsal (es nem puccsal -- uh, ez szovicc, nehari) tud eltavolitani egy szarnyas izeltlabut az elok…..
Híres akcióiról, és áttekinthető, szabatos tarifatáblázatairól jólismert kedvenc mobilszolgáltatónk egy picit elírt valamit. De gondosan pótolta egy külön kis papírlapon a hiányosságokat, így aztán már minden rendben van... (Nem is merek arra gondolni, hogy a nyomdai -…..