Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lust For Life That Rocks

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a Tudatos Szókimondó Youtube csatornája!"Nem, nem vagyunk legyőzhetetlenek. A válaszokat és a megoldást sem tudjuk mindig. Időnként mi is pofára esünk, sírunk, káromkodunk, felállunk, nevetünk. Botladozó kis Buddhákként megyünk tovább a tudatosság útján. Tanuljuk magunkat, a világot és…..
Van az úgy...   Van az úgy, hogy mindentől elmegy a kedvünk. Főleg mostanság. Sötét is van, Covid is van, korlátozás is van bőven, meg bizonytalanság. Pedig nem is olyan rég még a világot akartuk megváltani.Olyen ez, mint egy bullshit Szabó Péter varázslat. Mert amint katarzisban kijössz az…..
Lehetek jól Annak ellenére, hogy mindig bátran éltem az életem és folyamatosan fejlesztettem magam a saját utamon és azt hittem erős vagyok, mégis padlót fogtam párszor mikor az élet nem akart kímélni. Időnként nagyon nem találtam a helyem. Úgy éreztem hiába illeszkedtem be és építettem fel egy jó…..
Miért?   Szoktad azt érezni, hogy elúsznak a napjaid? Azt, hogy csak hajtasz és mégis kicsúsznak a dolgok a kezeid közül? A talaj a lábaid alól? Vagy éppen egyszerűen nem tudsz beleállni és mintha folyton csak hegynek felfele mennél? Ez soha nem ér véget? Lassan számolatlanul mennek el az évek és…..
Mi az ami megkülönböztet, amitől igazán egyedi vagy?   Hogy mi? Milyen kérdés ez? Fura. Tudom. Egyszerre érezzük, hogy mi teljesen mások vagyunk, különbek, talán többek bizonyos szempontból, különlegesebbek vagy simán csak senki nem ért meg minket. Mellette meg arra törekszünk folyamatosan, hogy…..
Mire vagy a legbüszkébb ma? És még?Igen, ilyen mindenkinek van. Valami amit régen elértünk, valami amit tettünk, bármi a jelen életünkből. De miért fontos ez a kérdés? Mert elfelejtjük, hogy milyen fantasztikus dolgaink is voltak vagy vannak. Ezekben hatalmas erő van, ha kiaknázzuk. Ezekhez mindig…..
EQ - Érzelmi Intelligencia A magas érzelmi intelligenciával élők általában sokkal jobban tudják kezelni az érzelmeiket, az életüket. Sikeresebbek, könnyedebbek, magabiztosabbak, kiegyensúlyozottabbak, pozitívabbak, megnyerőbbek és kellemes társaság mások számára is. Könnyebben kezelnek…..
Megint itt van. Megint jön ez a bizonytalanság, a félelem meg az összes frusztráció. Annyi, hogy még karácsony is lesz. Az meg önmagában sosem könnyű. Emlékszem tavaly az ismerőseim nagy része el volt havazva, nem volt ideje, az év végi végkimerülés kerülgette, rohant mert még gyorsan mindent el…..
90 nap alatt 90 emberrel 90 beszélgetést tűztem ki célul január elején kezdve az első negyed évre. Ez egy igen erős alapot adhat az évemnek! Szeretem a munkám, de ez nem az. Ez részemről egy felajánlás Neked és egy kihívás magamnak. Szeretném, ha 2020. számomra a „kapcsolódásról”, a „növekedésről”…..
Lehetséges úgy adakozni, hogy az jó helyre megy? Igen!Lehetséges összekötni a futást, a sportot jótékonykodással, önkénteskedéssel és utazással? Igen!Miért az önkéntesség az egyik legfontosabb kulcs a személyiséged fejlődéséhez, a saját sikereidhez, a boldogságodhoz?…..
Lust For Life That Rocks 2019.05.26 10:23:12
@Eugene Horse: ...és az ilyen komplexusos ember még szavazhat is. Nagyon buta vagy...sajnálom, hogy így gondolkodsz és ezt terjeszted. Főleg az afrikai barátaim nevében érzem magam szarul. Remélem egyszer eléred, hogy jobb életed legyen, kicsit több tapasztalatra teszel szert és mindenképp megkapod azt a szeretet, amire vágysz, ugyan nem érdemled meg. Ha így maradsz, szar lesz visszanézned életed filmjét a végén...
Lust For Life That Rocks 2019.05.24 15:11:49
@Eugene Horse: Tudom, hogy sokan gondolják így és azért is csináltuk ezt a videót többek között, hogy megmutassuk ez nem mindig igaz, ebben az esetben biztosan nem. Úgy látom nem nézted meg, csak ráugrottál a véleményeddel. Ha megnézted volna akkor látnád, hogy önfenntartó programok és fejlesztések kiépítésére megy a pénz és a segítség, hogy többé ne kelljen pénzt küldeni és mégis segítse őket a felzárkózásban. Így az a több ezer ember aki például ennek a szervezetnek adakozott már nem tartozik a Te véleményed alá.
Azt hiszem a kérdés, hogy hogyan szarjuk le mások véleményét és nyújtsuk mégis a legjobbunkat elég sokunkat foglalkoztat. Ha totálisan teszek mások véleményére és csak a saját fejem után megyek akkor hipp-hopp magányossá válhatok mert lehet, hogy sehová nem passzolok be igazán. A személyes…..
Lust For Life That Rocks 2019.04.30 09:38:36
@ColT: Teljesen egyet tudok érteni Veled! Jó pár éve már foglalkozok önismerettel, most csak kellett egy "reset" mert volt egy erősebb változás az életstílusomban. De amúgy van egy jó hírem: egy idő után megtalálod azokat az embereket, akikkel rezonálsz akármennyire is magányosnak tűnik az út! :)
Szilvi megint dőlt, én (Levi) hagyományos betűkkel. Szeretnénk megosztani Veled, hogy mit tanított nekünk a szabadtüdős merülés, avagy 5 dolog a tudatos életmódhoz, a tudatos jelenléthez. Napjainkban ez egyre elterjedtebb (ennek örülünk). Ez annyit tesz, hogy nagyobb felelősséggel, több…..
A szabadtüdős merülés az egyik legizgalmasabb kihívás volt, amibe valaha belevágtunk. Persze azonnal beleszerettünk. Valami leírhatatlan érzés, ahogy körbevesz a csend és a nyugalom több méter mélyen a vízalatt. Ez a tanfolyam nem csak arra tanított meg minket,hogyan kell lemerülni vagy tovább bent…..
Szemléletváltás, motiváció   Legyen szó bármiről is, amit csinálok vagy amibe belevágok, ott ezek a kulcstényezők. Nem lenne muszáj nekem törnöm magam, hajtanom. Megelégedhetnék azzal, ami van, lehetne egy biztos munkahelyem és élhetnék simán élvezve azt ahol tartok. De többet szeretnék mert…..
- Posztjaink kettőnk ujjaiból és gondolataiból születnek: Szilvié mindig dőlt betűvel, enyémek, (Levi) mindig normál stílusban írva. - Ma már nem ritkaság, ha egy magyar külföldön dolgozik, az viszont, hogy ezt egy megbecsült pozícióban, a külföldi társadalomba beilleszkedve, boldogan és…..
Lust For Life That Rocks 2019.03.05 10:28:09
@Jossarian: Abba a "cselédsorba" bizony nagyon sokan próbálnak ám bekerülni, mások meg épp meg sem próbálják mert esélytelennek látják. Angolokat megelőzve külföldiként meg több sorozatos interjúkon keresztül úgy, hogy előtte pár évvel még fodrászként az angol sem igazán ment és csak magyarnál sikerült elhelyezkedni, az meg szerintem sokaknak lehet példaértékű.
Ebben a cselédsorban azért nem kellett 35 óránál többet dolgozni egy héten, a pénteket lehetett otthonról, a munkaidő rugalmas volt, a juttatásokon túl rengeteg kedvezmény a céges termékekre, tanulási/fejlődési lehetőség + céges részvények és még az afrikai utazást/önkéntes munkát/maratont is segítették egy picit és engedték, hogy Ugandából legyen elvégezve pár napig a munka. Meg még egy óráig tudnám sorolni az előnyeit amit mondjuk a szállodai takarítók nem hiszem, hogy megkapnak hiába dolgoznak borzasztó keményen. Azért ez a személyi asszisztens nem ugyanaz, mint egy titkárnő Magyarországon, jóval magasabb szint sokkal több felelősséggel, döntéshozásbeli szabadsággal és megbecsüléssel. Ezt a "cselédsorban" fogalmat tedd tisztába, ha nem csak piszkálódni akartál. Ha, igen az meg szíved joga. Toljad, ami a csövön kifér, haver! :D Itt béke van. :)
Thaiföld gyönyörű. Mi nem nyaralni voltunk ott, próbáltunk digitális nomádként talpra állni, így hónapokat töltöttünk a négy fal között a laptopjainkra görnyedve. Mégis, mikor akár csak mindennapos dolgaink miatt kimozdultunk, elkerülhetetlenül botlottunk szép dolgokb.Ilyen volt ez is, mikor egy…..
- Posztjaink kettőnk ujjaiból és gondolataiból születnek: Szilvié mindig dőlt betűvel, enyémek, (Levi) mindig normál stílusban írva. - Ó, igen! Nincs annál kényelmesebb munka, mint amit buja pálmafák alatt, a finom homokban csinálsz, a tenger hullámainak békés morajában. Semmi nehézség. Szabad…..