Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grecsi Zsot

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A Mandiner az amerikai szélsőjobboldali portálokhoz hasonló modorban írt arról, hogy Alexandria Ocasio-Cortez "hallgatóságából" valaki azt kiabálta, hogy "egyék meg a csecsemőket" (klasszikus sor Swift szerény javaslatából, valamiért ezt nem említették).  A rezsimblog úgy adta elő, hogy AOC…..
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..
Grecsi Zsot 2019.04.29 16:25:10
@MAXVAL bircaman közíró: "Én úgy tudom, Zorbán meg is bukott az alapfokú magyar nyelvvizsgán, végül kénytelen volt a KGB küldeni helyette egy hasonmást, aki szépen levizsgázott helyette, majd megírta helyette és megvédte a szakdolgozatot is. "

A mi informácionk szerint, Putyin személyesen jött el, de nem vizsgázni, hanem csak megfenyegette a vizsgabizotságot, hogy szibériába deportálják öket ha nem engedik át Orbánt.
„A hazugság mögötti igazságot éppen az a mód tárja fel, ahogy a hazugság megszilárdítja magát.” – írja Claude Lévi-Strauss, francia szociológus. Talán soha nem volt olyan aktuális ez a mondat, mint napjainkban. Ma már nem csupán a világ periférián találhatók olyan rezsimek, melyek komplett…..
Jobb későn, mint soha. Talán ezzel az olcsó közhellyel lehet reagálni Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) frakcióvezetőjének és EP-választási csúcsjelöltjének a legfrissebb nyilatkozatára. Weber ugyanis három követelést fogalmazott meg Orbán felé annak feltételéül,…..
• Aki számít a német politikában, az mind elhatárolódott Orbán Viktortól, még Weber és a CSU is, ami irányváltásra utal, merthogy ők is besokalltak  • A Néppártban egyre sürgősebben vetődik fel a Fidesz kizárása, ám a pártcsalád az európai választások előtt nem mondhat le a várhatóan jó tucatnyi új…..
Grecsi Zsot 2019.02.23 01:48:21
"Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings"
index.hu/gazdasag/2019/02/22/fitch_magyarorszag_hitel_minosites_bbb/

Basszák meg a kurvaanyukat, már megint egy felminösités.
Rohadjanak meg, hát hogy lesz ebbol éhhalál és dögvész ? ? ?
Ha visszatekintünk a Fidesz- kormány elmúlt 9 évére világosan látszik, hogy 3 nagy alappillérre épül: a kommunizmus legsötétebb napjait idéző propagandára, a korrupcióra és az úgynevezett családtámogatásra. Az első kettő elég egyértelmű, viszont azon sokat gondolkodtam, miért pont ez a terület az a…..
Grecsi Zsot 2019.02.16 02:45:30
Felminősítette Magyarországot a Standard & Poor's
index.hu/gazdasag/2019/02/15/felminosites__standard_poor_s/

A KURVAÉLETBE MÉG EZ IS. MI JÖHET MÉG ????
Nem elég hogy az Orbán a 7 pontos családtámogatásával CSAPÁST mért az egész liberális világra, most még ez a felminősítés is.
Erre most nagyon gyorsan egységes magyarázatot kell adnia az ellenzéknek, hogy a mindennapos tüntetések és éhséglázadások közepette, hogy a kurvaistenbe lehet felmínősíteni az országot. ????????
Gyorsan ki kéne adni egy közös nyilatkozatot, hogy ez semmiség, túl kevés, és semmi köze a kormány gazdaság politikájához. SŐT, annak ellenére történt.
És hogyha mi volnánk kormányon, már rég tizszer ekkora lenne a felminösítés.

O1G
SZRTÁJK
Grecsi Zsot 2019.02.16 02:59:27
• A magyar rendszer a nacionalista populizmus állatorvosi lova - mondja Jan-Werner Müller  • Orbán Viktor biztosan nem mérte fel, milyen hatást vált ki a családtámogatási csomag Nyugaton, ahol a nők nem beszélő szerszámnak számítanak, közben Kovács Zoltán folyamatosan bizonyítja, hogy bizony,…..
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
Végre érdemi problémát vetett fel Orbán Viktor idei évértékelőjén, ám a kormánya által nyújtott segítség aligha állítja meg népességfogyást. A hét pontban összefoglalt akcióterv azonban arra mindenképpen jó lesz a Fidesznek, hogy közpénzből kampányolhasson vele a közelgő uniós választás előtt. Orbán…..